Bebelusi de noiembrie-decembrie 2004 (25)
Raspunsuri - Pagina 11
![](images/user_woman.png)
diana2004 spune:
Felis, eu ca sint patita, am ce am cu colicile ,gindeste-te ce ai mincat la botez ; in inconstienta mea am mincat intr-o zi toba cumparata de la magazin ,a fost dezastru, 2 zile s-a vaitat puishorul. Daca esti sigura ca nu-s colici ,pune-i termometrul ,nu vreau sa cobesc ,dar mai bine sa fii sigura .
![Mergi la inceput Mergi la inceput](icon_go_up.gif)
andreap spune:
Buna din nou!
Diana,ce vreme,chiar!O sa ies poate putin,prin jurul blocului.Asteptam primavara ca sa barfim!Da,Andrei e super dragut..dar cam serios,deja e barbat
!
Felis,chiar asa.Poate ai mancat tu ceva si il doare burtica.Daca asta e,incearca Debridat,e mai bun ca Sab simplex,Bonisan etc.Sau poate chiar e de la botez mai agitat si o sa-si revina.Sanatate multa si rabdare!
Si Mariuca incepe spre dimineata sa fie mai agitata,fara sa o doara ceva cred.De pe la 3-4 noaptea se agita mai mult.
Pupici,
Andreea siMariuca(7.11.2004)
http://community.webshots.com/user/andreap124
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/FELIS/FELIS.jpg)
FELIS spune:
Multumesc Andreea, Diana... I-am luat temperatura si are fix 37. I-am luat-o dupa ce a papat si nici nu a mai plans... Vad ca incepe sa se linisteasca... Cred ca a fost de la mancare... Cornel mi-a zis ca friptura de pui a fost cam condimentata. Eu am dat pielitza la o parte, nu am simtit sa fi fost condimentata, dar cine stie?...
Multumesc si pt ca v-ati uitat la pozele nostre si pentru aprecieri (MIche, Andreea, Roserb, Eliza,...)
Sper ca n-am uitat pe cineva ca vorba lui Miche... de cand am nascut, stau cam prost cu memoria!
Petrecerea a durat la noi pana la 3.25 dimineatza. Dupa ora 1 am stat si eu la distractie (dupa ce a adormit bb). Sotul s-a distrat f bine... A zis ca nu s-a distrat nici la cununie nici la nunta, da la botez, intr-adevar s-a distrat (am vazut si eu asta).
Nasa i-a adus lui bb o multime de lucruri, toate fff frumoase... (doi saculetzi de haine)
Felis si Mihai-Cristian (06.12.04)
Pozele noastre!
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=41659" target="_blank">Povestea noastra!
ionela roxana spune:
Iaca am adormit si eu gradinita de cucuiete; Doamne greu sete uneori sa vezi de doi pui du unu` singur, si mai ales sa mai fie si sotu` ciufut
, si sa nu-i intrii cu nimic in voie, ce mai iti vine sa te urci in copac sa croncanesti precum cioara
Felis sa va fie de bine botezul, ai un copil ffffff. dulce; multa sanatate
Felis eu cred ca plansetele isterice ale bebeilor, si fara inteles, ar fi faptul ca sunt prea obositi; chestia cu alimentatie la san consuma taaaaare multa energie, iar lor ca sa se odihneasca indeajuns le trebuiesc ceva ore bune si liniste; ma refer mai ales la faptul ca a-ti avut botezul; chiar daca Mihaita a dormit dupa botez asta nu inseamna ca el s-a si odihnit; ptr. el a insemnat ffff. mult activitatea botezului, si deaceea se trezea si asa de des; eu cu Arisa n-am avut nicioadata probleme de genul asta, dar pana acum cu Emily am patit-o de doua ori; odata mi-a vomat ca o fantana arteziana, de am crezut ca ajung la spital urgent
, iar dupa racnituri si batai in spate de-am crezut ca-i dezlipesc plamanii, de mai aveam putin s-o iau de craci sa o intorc cu ccapul in jos s-o scutur
(ptr. ca laptele varsat cred ca l-a inghitit
, ca facea groaznic
, nici nu vreau sa-mi amintesc ca-mi dau lacrimile
, mai ales ca eram si singura cu amandoua acasa
, de incepusem sa fac mii si mii de scenarii in creierasii mei de nebuna, si-mi tremurau mainile de parca intrasem la
), iar inca o data aseara, ca de n-a oracait de mi-a spart timpanele, si pe langa ea si Arisa
, si c-a sa fie tot tacamul complet si tata-su era cu fundu-n sus
; nu degeaba se spune ca seamana cu el amandoua, mai ales daca-i vorba de grupa sanguina, toti trei fiind 0I, iar cand il apuca pe unul crizele, ii apuca pe toti
(scuzati-ma cele care ave-ti grupa asta, dar acum sunt taaaare nervoasa si zombie
, si trebui sa-i spun cuiva, si cum nu am cui va plictisesc pe voi, sper sa nu ma
); eu ii bagam tata in gura(lui Emily fireste), nu vroia, o tineam in toate pozitiile, o mangaiam, ii cantam, am schimbat-o de n ori, dar degeaba ca mai taaaaaaare oracaia; oricum mi-a luat 2 ore sa o linistesc
; pana la urma a adormit, si nu s-a mai trezit pana dimineata, la 6. 30am, dormita de la 12. 30pm.
acum fuuuuug ca a facut kka, dar revin eu
http://photos.yahoo.com/ionelarxn
mikimi spune:
Buna dimineata!
Foarte frumos arata totul in jur acum, asa alb...dar ma gandesc cu groaza in cateva zile cand o incepe sa se topeasca
Si eu eram la 6.30 treaza da nu am mai intrat pe forum ca mi-era somn.Puiul s-a trezt la 6,a papat si la nani inapoi ca un copil cuminte,eu in schimb a trebuit sa ma mulg si dupa ce a mancat el,am mai scos 200.Si daca tot eram treaza am iesit in fata blocului sa fac 2 poze la copacii incarcati de zapada ca prea erau frumosi.
Andreap si Alex sta tapan cu capul sa nu piarda vreun eveniment cand il pun pe burta, dar pentru somn astept sa fie mai moale,deci sa-l ia somnicul un pic, si apoi il pun.Sau daca se agita si nu vrea in nici o pozitie sa se linisteasca pentru somnic, il las pe burta sa oboseasca si cand pune capul jos un pic sa se odihneasca incep sa-l mangai pe cheliuta, ii cant in soapta, ii mangai ochisorii la colt sau pe nasuc in asa fel incat sa-l fac sa ii inchida si usor usor adoarme.
Gata!1 am descoperit ce-l face sa rada in hohote...ii fac ham-ham si dau din cap..e bestial as sta toata ziua sa ma prostesc la el pentru un asa ras. Dupa aia urmeaza sa ma distrez eu pe seama luica apuca jucaria cu o mana, o duce spre gurita dar nu nimereste asa ca isi duce cealalta manuta libera si suge de zici ca a descperit America!!!
Miche limbuta depaseste linia nasului...atat o scoate
Fetele voi iesiti pe ninsoarea asta??
http://photos.yahoo.com/mikiparisa
Miki si Alexander (12.12.04)
ionela roxana spune:
Roserb nu te speria din cauza lui Mihnea ca nu prea vorbeste; in general baietii sunt mai lenti decat fetele, si la mers si la vorbit, si la papat; bine nu toti, mai sunt si exceptii de baieti bebei ffff. rapizi, dar in gen. asa se s@pune ca baietii bebei sunt mai lenti decat fatele, care sunt mai zglobii, dar am vbazut si fete taaaare incete:
Elilenus toti trei sunteti fffff. frumosi, mai ales Ana!!! pacat ca nu suntem baieti ca veneam rapid la voi
http://photos.yahoo.com/ionelarxn
elilenus spune:
Multumim pentru aprecieri tuturor, sunt foarte fericita ca suntem apreciati si suntem la fel de fericiti si de numeroasele cereri in casatorie...
Eu as fi de acord cu toate, sa vedem ce zice si mireasa, hihihi.
Va pup, mamici si pitici
Eu cfred ca o sa ies un pic afara pe ninsoare, voi?
elena si ANA (2.11.2004)
http://photos.yahoo.com/elenapangica
andreap spune:
Elilenus..credeam, ca sunt singura care vrea sa iasa cu bblusa afara!Bine ca esti si tu.....ptr.Mariuca va fi bine ca e in carut,acoperita,dar eu
..o sa mooooor!
Andreea siMariuca(7.11.2004)
http://community.webshots.com/user/andreap124
mamaluidavid spune:
Mey fetelor da` frumosi copii mai avetzi! M-am uitat la poze,la majoritatea,totzi sunt niste scumpi,sa va traiasca si sa va bucuratzi de ei!
Felis sa ii fie de bine lui Mihaitza,ce dulce e! Itzi vine sa il papi tot!
Noi astazi am fost un pic mai cumintzi dupa ce azinoapte m-a cam zapacit,nu a dormit cum dormea el de obicei,nu stiu ce a avut;cred ca ii este dor de tati,care a racit si de 2 zile sta departe de puiutz sa nu ia si el raceala.
Cuscra asteptam vesti despre Bianca,si va trimitem si
O zi buna si linistita va doresc la toate!
Stefania si David 24.12.2004
www.babiesonline.com/babies/d/davidel" target="_blank">DAVID
Poze noi
mamaluidavid spune:
Am uitat sa va intreb ceva!
David are acum 2 luni si 3 zile si cantareste 5400 grame. Ce credetzi? Este OK? Eu zic ca e bine,sunt multzumita,dar ce stiu eu?
Daca inainte aveam impresia ca le stiu pe toate,de cand am nascut nu mai stiu nimic cand vine vorba de bbi.Oricum o sa mergem si la doctor sa vedem ce spune dar voiam sa aflu si parerea voastra!
Multumesc!
Stefania si David 24.12.2004
www.babiesonline.com/babies/d/davidel" target="_blank">DAVID
Poze noi