Am nevoie de un sfat bun!!!

Am nevoie de un sfat bun!!! | Autor: numeioana

Link direct la acest mesaj

Dati-mi un sfat, fetelor care ati trecut peste obstacolele despre care am sa va povestesc in continuare. Viitorul meu sot are un frate si acesta o sotie de 4 ani de zile. Ei stau impreuna (toti) cu parintii lui. Eu ma pregatesc de casatorie si am facut unele planuri cu viitorul meu sot, cu care impart aceleasi idei. Acum, eu nu sunt de acord cu unele chestii cand ma duc la el acasa: maica-sa(cu care ma inteleg f bine) da anumite sfaturi pe care eu nu le agreez dar nici nu-i spun asta sa nu se supere, si, cumnata isi da si ea cu parerea si ma jigneste fara sa vrea. Adica imi strica toata bucuria si tot entuziasmul.
De exemplu, am fost si am vorbit la biserica pt ora 17.30 ca sa mergem apoi direct la local, unde vom chema invitatii la ora 19. Cumnata: " AAAA, e prea devreme....nu e bine, trebuie pe la 21 sa chemi oamenii, ce-i aia la ora 19?"
Prietenul meu si-a luat luni o pereche de pantof pt o petrecere, cu varf lung, ascutit, dar nu fff ascutit, ei, cum se poarta acum.
Cumnata:"AAAA, mie nu-mi plac. Uite ce frumosi sunt astia pe care si i-a luat barbati-miu acum cativa ani, patratosi, nu-mi plac astia, ca fac piciorul mare...bla bla bla." Eu i-am zis ca mie imi plac, ca asa se poarta acum, ca o sa vina excelent cu pantalonul.
Despre restaurantul pe care l-am ales, e vorba despre hotelul Mara sau Hollyday Inn de la Sinaia, s-a scapat ca e jegos, desi n-a fost niciodata, l-a vazut doar de la departare.
Mama soacra zice ca el trebuie sa poarte la nunta papion, si eu vreau sa poarte lavaliera, vrea ca eu sa-mi fac sarmale in cap, si eu vreau un coc simplu, putin zbarlit, vrea ca invitatiile sa le vada si ea inainte, rochia mea sa fie nu stiu cum....si eu sincera sa fiu m-am cam saturat!

Spuneti-mi voi cum ati procedat? Cum ar trebui sa ma port, avand in vedere ca eu sunt mai sensibila, calma, mi-e rusine sa raspund, nu vreau sa se supere, dar nici sa le ascult pe ele. Ajutati-ma, ca sunt la capatul puterilor!

Ioana