V-ati gandit vreodata ca aveti in casa mult prea multe produse chimice pentru curatzat diverse? Un produs pt sol, unul pentru geamuri, unul pentru vesela, unul pentru spalat rufe, unul pentru limpezit rufe samd. Si toate astea trebuie puse cat mai departe de mainile copiilor, cocotzate pe rafturile de sus din debara.
V-ati gandit vreodata cat de nocive sunt produsele astea? Si cat de eficace sunt (in raport cu nocivitatea lor).
V-ati gandit vreodata ce bine ar fi daca ar exista un produs miracol, care sa inlocuiasca toate flacoanele, cutiile si servetelele impregnate cu chimicale? Sau macar o mare parte din ele?
Stiti ca acest produs exista? E colea, in camara, il folositi aproape zilnic (in orice caz, eu) de cele mai multe ori, la salata sau toamna, la muraturi. E vorba de... ati ghicit, de banalul otet!
Va las pe voi sa descoperiti unele dintre www.vinegarworkswonders.com" target="_blank"> utilizarile otetului .
Practic, de cand am aflat la cate se poate folosi, am terminat cu: lichid de spalat geamuri, solutie de spalat solul, anticalcar pt masina de spalat (vase/rufe), detartrant...
Voi ce produse ecologice si/sau ieftine folositi in menaj?
Mihaela
www.desprecopii.com/info.asp?id=512" target="_blank">Anaïs
& www.desprecopii.com/forum/topic.asp?ARCHIVE=true&TOPIC_ID=19303" target="_blank">Emma