Invitatii de nunta!

Raspunsuri - Pagina 6

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns BraveGirl spune:

Ieri ne-am luat si noi invitatiile. Au iesit frumos. Au fost chiar profesionisti pt ca initial trebuia sa le iau vineri dar m-au sunat si mi-au spus ca le-au verificat pe toate si au gasit cateva cu defecte si ca le trimit inapoi si imi tiparesc altele. Asa ca le-am luat luni...si sunt fff incantata.

Corina
Albumul meu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns olim spune:

Dragele mele.
Eu am rascolit tot internetul cu site-ul despre invitatii, si pana la urma le-am facut la bod design si sunt foarte multumita.Am vorbit cu domnul Alexandru( seful) si mi-a trimis poza cu cateva modele si pana la urma a fost tot el care m-a ajutat sa ma decid. Iar de pret am iesit foarte bine, zic eu: 26.000 cu scris argintiu si cu plic visiniu.Invitatiile sunt visinii.
Am dar comanda si abia astept sa le trimita.
Adevarul este ca s-au purtat foarte frumos si totul a fost foarte repede.Si am facut tot prin internet, Iar banii i-au trimis prin posta.
Abia astept sa ajunga sa le vad.
Pupici

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mmc_nd spune:

BraveGirl, olim va rog eu mult sa-mi spuneti pe care site v-ati dat la comanda invitatiile.

Si eu ma tot codesc, am fost si prin oras sa ma uit... E chiar impresionant sa-ti verifice ei comanda si sa repare defectele, nu?

Saru' mana!

mmc

Mergi la inceput

Draga mea.
Cum nu prea stiu cu ale site. iti dau pagina[www.boddesign.com] si aici gasesti adresa si numarul de telefon.Si tu cum esti din Bucuresti daca te duci la firma se fac reduceri de 10% asa ca eu zic ca merita.
Daca nu gasesti trimite-mi un mesaj.
Te pup

Mergi la inceput

olim, saru' mana de raspuns, da' pe pagina de care zici scrie "site under development" si nu e nici un link... Mai mult, e un numar de telefon cu +44 . Nu inteleg eu ceva?

mmc

Mergi la inceput

Puiule draga.
Cauta [invitatii la nunta bod design] si trebuie sa le gasesti.Acum le-am vazut eu.
Astept sa imi spui cum merge treaba.Daca nu gasesti scrie-mi.
Pupici

Mergi la inceput

Dragelor,

Cateva sfaturi (adica doua :)), din experienta mea. Cei de la www.invitatii.ro nu mi-au mai trimis mostrele nici acum, bine ca n-am comandat la ei.

Daca vrei invitatii ieftine si facute rapid (modelele sunt multe, dar cam aceleasi ca peste tot), va recomand un loc langa pasajul Lipscani. Iesi din pasaj spre Cocor, pe coltul primei strazi e o mecerie, Steluta, si apoi a doua usa e un magazin care are si invitatii (pe langa alte chestii pentru nunti). Sunt cam cu 10 000 mai ieftine decat in alte parti si daca ajungi pana in ora 15 ti le face pentru a doua zi. Eficient, nu? Va poate face si proba, adica o singura invitatie cu textul pe care-l vreti, si atunci e gata a doua zi proba (sa o vedeti), a treia zi comanda. Aveti grija sa scrie insa pe comanda "1 proba" (la noi a uitat sa scrie si ni le-au facut pe toate "din prima", noroc ca erau OK).

Spor!

mmc

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nushulica spune:

ce ziceti de invitatiila mele??

Mergi la inceput

Sunt superbe.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Hirondella spune:

quote:
Originally posted by nushulica

ce ziceti de invitatiila mele??

Foarte frumoase, Nusa! Si rochita este superba, intr-adevar deosebita. De unde ziceai ca ai luat-o ?

Daniela
http://hirondella.cabanova.ro/
http://community.webshots.com/user/hirondella

Mergi la inceput