se poate asa?

se poate asa? | Autor: danna2002

Link direct la acest mesaj

Am depus in perioada ianuarie-iunie 2004 la Judecatoria sectorului 1 din Str. Eugen Carada nr. 3, et. 1, sect.3 toate actele necesare pentru a mi se elibera un certificat ca nu s a deschis succesiunea in cazul tatalui meu care a decedat in 1993. La termenul de ridicare a actelor nu am putut sa ma prezint datorita faptului ca am avut alte probleme iar programul nu mi a permis. Am incercat in nenumarate randuri sa ridic acel act dar nu mi a fost eliberat pe motiv ca nu este in acea zi domnul care elibereaza acte ....desi m am dus in timpul programului special alocat celor care nu au ridicat actele la termen..Ba ca nu au cum sa caute datorita faptului ca nu stiu exact data cand am depus actele. Mentzionez ca nu mi s a dat numar de inregistrare cand am depus dosarul cu acte.
Acum m am gandit sa scriu intr un plic o cerere in care sa explic situatzia si perioada aproximativa in care am depus actele. In plic sa introduc un alt plic autoadresat in care sa mi se trimita la adresa de domiciliu respectivul certificat care sa ateste ca nu s a deschis succesiunea.
Oare o sa mi se trimita acasa?
Este bine sa procedez asa?..sau cum sa fac....
M am mai gandit sa introduc in acel plic inca o data actele necesare pentru eliberarea certificatului...
habar nu am ce sa fac..cert e ca imi trebuie acel act si m am saturat sa umblu pe holurile de la judecatorie..si sa ii vad pe domnii functzionari zambind zeflemitor si scuzandu se.

Ps nu a fost deskisa succesiuna din multe motive cel mai veridic fiind lipsa de timp.