Racoaice cu sotzi fecioare
Buna fetelor!
Am observat pe subiectul "racoaice la apel" ca multe dintre voi suntetzi casatorite cu o fecioara (
)
Ce ziceti sa trecem in revista aceasta combinatie? Eu zic ca este una norocoasa, cu plusurile si minusurile ei...
Haidetzi sa vedem ce va place si ce va enerveaza.
Incep eu:
imi place: simtul ordinii si faptul ca este foarte rational
ma enerveaza: critica EXCESIVA
Raspunsuri
corneliaa spune:
Eu rac el fecioara!
Calitati: calm, rabdator, intelegator, calculat/rational, nu se pierde cu firea in situatii critice, muncitor pana la epuizare, extrem de fidel si devotat casei si familiei, umor in exces, infantil (asta si ca o calitate si ca defect)...
Defecte: imprastiat, uituc, nu te poti baza pe el in ceea ce priveste aproximarea timpului (ex: vin in 10 minute = 2 ore!), dezordonat la maxim, infantil atunci cand n-ar trebui, uneori superficial...
Dar e al meu si-l iubesc la maxim asa cum e. Doar toti avem si calitati si defecte.
Eu? Calitati? Cred ca...devotamentul pentru cfasa si familie, imi place sa rasfat si sotul(duminica i-am facut tort de mere ca ii era pofta fara nici un motiv...) si copilul (are 3 saptamani), muncitoare pana la epuizare (am avut 3 servicii in paralel), descurcareata, independenta, luptatoare...
Defecte? Aici mi-ar trebui vreo 10 pagini: rea de gura, nervoasa, panicoasa, posesiva, ma pierd in situatii de criza, si intru in panica inainte de a se intampla un anume eveniment care s-ar putea sa nu se intample, deci oarecum pesimista...extrem de rationala, deci romantismul s-a cam dus de pe la 25 de ani,sucita ("nu mi-ai luat nimic de Sf. valentin"
, daca imi ia, "de ce ai cheltuit banii pe prostii"
, etc.) ....etc.
Dar ma iubeste asa cum sunt si de 3 saptamani de cand avem o gagalice cu noi parca ceva s-a schimbat. Ne-am apropiat si mai mult si sentimentele s-au aprofundat.Uneori ma intreb cum de ma suporta...
Cam asta e.
Inca ceva: el=inginer informatician (acasa doar maxim 5 ore in 24
) eu=psiholog (acum acasa non-stop si frustrata de acest lucru
).
Cornelia, Dan si Ioana-Alexandra (01.02.2005
http://community.webshots.com/user/corneliaa100
http://www.alex.dan-cornelia.com/
tania-z spune:
Cornelia, draga mea, m-ai SOCAT!
Nu ma asteptam la atatea asemanari!!!!!!!
Da, problema fecioarelor cu aproximarea timpului si chestiile infantile este deja o trasatura de personalitate. Ca sa nu mai vorbesc de conduita amanarii: "de ce azi neaparat?"
Sa nu uitam insa cea mai tare dintre calitatile lor si anume Fidelitatea - buna alegere, nu?
O alta asemanare: si eu sunt psiholog, el in schimb e economist.
Si la mine casa si familia sunt pe primul plan, ceea ce imi lipseste mult de tot e un bb, motiv pentru care sunt "in gazda" la aspirante.
Te pup dulce si sa-ti traiasca
, sa fie voinic si sanatos!