infertilitatea..
neata'
am fost diagnosticata ca avand uter infantil si retrovers .am urmat un tratament cu perfuzii uterine si pregnison. acum nu mai stiu ce trebuie sa fac.. sa astept sa vad rezultatele? sunt sanse sa raman insarcinata?
multumesc!
Raspunsuri
april spune:
dai prea putine date. cati ani ai? de cand incerci sa ramai insarcinata? ai ramas vreodata? ai pierdut vereo sarcina? sotul e ok? cum sati cu ovulatia? dar cu trompele ? nu sunt infundate?
si eu am uter retrovers, am avut si trompe infundate si multe altele. daca vrei detalii da-mi un PM
Antonela
pozici cu Andrada
aciroiv spune:
quote:am 22 ani si nu am ramas niciodata ,nu am trompele infundate.nu stiu mai multe detalii pt ca doctorita mea nu mi-a dat.sg tratament au fost antibioticile si pregnison, ce zici, pot ramane?
Originally posted by april
dai prea putine date. cati ani ai? de cand incerci sa ramai insarcinata? ai ramas vreodata? ai pierdut vereo sarcina? sotul e ok? cum sati cu ovulatia? dar cu trompele ? nu sunt infundate?
si eu am uter retrovers, am avut si trompe infundate si multe altele. daca vrei detalii da-mi un PM
Antonela
pozici cu Andrada
Minunea spune:
Buna ziua,
Este pentru prima data cand scriu pe acest forum.
M-ar interesa cate ceva despre testele genetice.
As vrea sa stiu daca s-a intamplat cuiva sa-si faca cariotipul de unde sa rezulte o anomalie cromozomiala, iar la repetarea analizei in alta parte sa aiba un rezultat normal.
Va multumesc si astept cat mai repede vesti de la voi
Va pup
danalya9 spune:
buna!sunt dalia am 28 de ani (si sa o i-au pe scurt)in 2000 am facut un avort ,dupa acest avort nu m-am protejat dar am ramas insarcinata dupa patru ani dar..a fost extrauterin fapt pt care mi-a scos o trompa iar cealalta zice medicul ca nu e bine ,am facut si testul de fertilitate care a iesit negativ,ce ma sfatuiti?mai pot spera ca vreodata sa pot ramana insarcinata?
Eseea spune:
Fetelor, pe acest forum este o sectiune dedicata special infertilitatii : " Asteptand un ingeras in viata noastra". Acolo cu siguranta veti gasi raspunsuri, sunt multe fete care trec prin asta, din pacate. Bafta multa!
my baby