Mamici de Constanta (28)

Raspunsuri - Pagina 8

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns sinzi_ana spune:

Roxa, deci va pregatiti si voi de distractie la munte, in 3 sau in 2?
Si David doarme si imi fac de cap pe aici, am pus poze noi daca vreti sa le vedeti...sunt si de la bunica (unde am sarbatorit 2 ani) si mai recente de aici...
Am atatea de rezolvat luna asta si nu stiu de ce sa ma apuc prima data...trebuie sa ne schimbam adresa prin toate actele, sa ne ducem la ambasada pt viza, Radu trebuie sa dea declaratie de scoatere a copilului din tara (asa am inteles ca e legal...dar merge si fara), sa imi scot din nou carnetu de conducere si se pare ca si pasaportul...nu stiu ce nu e ok cu el...si cu alocatia lui David trebuie sa rezolv...si cu actele mele de studii...ma ingrozesc de cate cozi...birocratie etc...ce bine ar fi sa fie doar un birou unde sa le faci pe toate...dar trebuie sa platesti toate taxele la toate cecurile si filiale, sa stai sa depui si sa stai sa le ridici...pierzi aproape juma de viata numai cu cozi!!!
Le las pe toate pana in al 9-lea ceas, ca eu asa fac...si atunci sa vezi distractie...mai ales ca masina nu mai avem (au fost zile cand aveam nevoie de ea ca un fumator innrait de tigara!!! dar ne-am descurcat si fara)
Acum plecam la Bucuresti cu trenu (David o sa fie in al 9-lea cer) !!! Deja i-am povestit ca mergem la Bucuresti si se gandeste numai la tren!!! Tot ce vede seamana ori a tren ori a autobuz!!!

Sinzi si David
David la 2 ani si petrecerea

Mergi la inceput

Ce mare s-a facut Stefan!!! Si ce frumos si zambarici!!!

Sinzi si David

Mergi la inceput

Ce mare s-a facut Stefan!!! Si ce frumos si zambarici!!!

Sinzi si David

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns roxanaz spune:

hehehe Sanzi chiar ca le lasi in ceasul....12 nu 9! ati vindut masina? si nu luati alta??? nu cred ca rezistati fara....eu una nu cred ca as putea.
Cristina, plecam doar noi 2...cu alti 2 preteni. ca vreau o gura de aer curat inainte de a incepe munca. ma duc sa ma uit la poze!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns CRIXIA spune:

Sanzi, ti-am simtit lipsa! Sper sa ai putere sa te descurci in continuare cu toate cele de rezolvat! Crezi ca te pot ajuta cu ceva? Contacteaza-ma!

Roxana, si noi vom pleca weekendul care vine la Bucuresti, tot ca o aerisire inainte de inceperea serviciului, dar vom merge in 3, ca nu poate lipsi "fata lu'tata".

Pentru Stefan multi
Alexia parca zilnic vorbeste mai mult, bodogane pe limba ei si se pare ca eu sunt singura care intelege aproape tot. In rest parca durerea de canini a mai lasat-o, iar noaptea doarme bine(cu o singura exceptie cand a venit intre noi, si tare imi e ca nu de durere ci de "fitze").

Racushoarele Cristina& Alexia

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mav spune:

Buna! Nu stiu ce sa va spun despre noi. Ieri eram mai bine, insa azi?! Eu am terminat injectiile, dar inca tusesc si am muci, iar Sebi la fel, dar el mai are de facut injectii inca 2 zile. Ar fi trebuit sa ajungem la dr sa ne vada iar, dar n-am reusit. Ce gripa nasoala am putut face! Acum s-au molipsit si tati, buni si tataie, asta pa langa nepotica si sora mea. Tot familionu' e pe tratament.........
Speram sa se imbunatateasca vremea, ca nu mai rezistam in casa!!! (Am iesit noi si asa...).
Pt ca de atatea zile Sebi sta numai acasa, cu mine, nu pot sa mai fac nimic din treburile mele. Si acum, ca sa pot scrie, am sacrificat o revista, pe care domnisoru' o rupe bucatele mici, mici, mici.... Si asta n-o sa-l tina mult, ca se plictaseste repede si o sa vina iar la mine, sa ma ia la joaca........
Va pup si va urez: 8 MARTIE FERICIT!!!! LA MULTI ANI, DRAGELE MELE!!! SA FIM IUBITE, FERICITE SI SA NE VEDEM SANATOASE!

Vic & Sebi (04.02.2004)

Mergi la inceput

Crix esti o dulce...pupici...ne descurcam noi, dar asa sunt io imi place sa ma plang...hihi...si acum am unde, ca la Radu...io spun una el o mie...zice ca fac din tantar armasar ( si asa si e...da savurez si io, ma alint!!!)

Ati vezut ce ninge afara, io m-am speriat, am vazut pe fereastra niste pete si ma chinuiam sa imi imaginez ce or fi, cand ma uit in jos...zapada nene!!!

Mav, nu iti face griji...mucii la noi mai durau 2 sapt si tusea ce sa mai zic...dar uite ca acum "Doamne Ajuta" nu am mai avut (decat rubeola dar aia nu se pune) o raceala de juma de an...

Roxa, tre sa rezistam, ca numai de asta nu ne mai arde acum...da cine a dat jos un kil??? (dupa ce a pus 3-4kg la bunica cat am stat ca o tineam numai in placinte si gogosi???) merg pe jos de imi sfaraie calcaiele!!!

Eu sunt foarte ingrijorata cu fina mea..nu mai stiu ce sa ii mai spun sa se mai destinda un pic...e foarte incordata si ingrozita...
joi ingroapa fetita...i-a luat si hainute si un sicriu alb pe care scrie numele ei...desi nu am botezat-o...imi povestea cum a fost cand i-a luat hainutele...nu stiu ce sa ii mai spun sa o ajute...s-a inchis intr-o carapace a durerii...oare e prea devreme sa ma astept sa ii fie un pic mai bine???

Sinzi si David

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gen68 spune:

sinzi, bine ti-ai revenit. doamne, e groaznic sa-ti moara cineva, d-apoi un bebe atat de micut. ingerasu'mamii. cat despre fina ta, depinde de persoana, eu sunt o persoana care-si linge ranile in singuratate. mai las-o putin. parerea mea.

mey, ce mai faceti pe la gradi? azi au nu'sh ce ora deschisa?!?
poate mai imi spui ce-i mai inveti. multam.

gen, mamica doar de marius

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns roxanaz spune:

buna dimineatza si LA MULTI ANI MAMICI!!!! sa fiti sanatoase si fericite iar copilasii sa va aduca numai bucurii!!!!!
multi pupici!!! [s
asa deci Sanzi e in scopuri de slabit...succes atunci!!! despre fina ta....nici nu stiu ce sa spun...trebuie sa o scoateti din starea asta!!!! plecati undeva, distrat-va...cu forta!!!!
Vic multaaa sanatate mama!!!! izolati bolnavii sa nu va intoarca si pe voi...
o zi super tuturor!!!!

Mergi la inceput

Gen, eu afisez mereu ce ii invat la gradi...azi io am liber, ca au intr-adevar ora deschisa, maine si poimaine ii iau la chitaiala...deja le-am pregatit serbarea de vara, am sa fac roluri si sa va dau acasa sa repetati cu micutii...
ma grabesc acu ca merg la film cu o pretena, tati sta cu david intre timp...si apoi la cumparaturi, ce poate fi mai frumos ca un cadou in care sunt implicate cumparaturi???
adineauri David c u pretenu lui Andrei radeau si ser hlizeau amandoi cu mainile pana la gat in wc, dupa ce aruncasera o hartie iginenica!!!
alt cadou haios
am fugit ...pup...

Sinzi si David

Mergi la inceput