impozit casa noua

impozit casa noua | Autor: maggda

Link direct la acest mesaj

As dori daca puteti sa ma ajutati cu un raspuns de specialitate:
In anul 2002 am cerut eliberarea unei aut. de constructie pentru care am platit o taxa de autorizare de 3.500.000 lei la o valoare declarata la momentul respectiv de 700.000.000. lei. Autorizatia expira in 2004 si cer prelungirea cu inca un an si mai platesc 30% din taxa initiala respectiv 1.050.000 lei.
In iulie 2004 cer sa se faca un proces-verbal de receptie provizoriu pt a inscrie in C.F. imobilul si sa pot lua un imprumut din banca pt finalizarea lucrarilor. In 2005 cu 15 zile inaintea expirarii aut. m-am prezentat pt regularizare taxei de autorizare si acum incepe marea surpriza. Se face un calcul magic din care reiese ca am cheltuit o 3.2 miliarde, desi eu am facut majoritatea lucrarilor in 2002.
Ma intereseaza daca calculul poate fi reactualizat pt ca LEGEA CODULUI FISCAL in baza caruia vor sa platesc nu specifica acest lucru.

Magda si Bianca 6 ani

Raspunsuri

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns maggda spune:

Nu este nici un jurist pe forum???

Magda si Bianca 6 ani

Mergi la inceput

Magda si Bianca

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alexa121 spune:

NU inteleg de unde reiese acelcalcul de 3,2 miliarde.
Lamureste-ma!

Mergi la inceput

acel 3,2 miliarde a reiesit dintr-un "calcul" supermatematic al primarie,au ei ceva cu cat costa mp de constructie,dar noi pe bune nu am cheltuit atat si nu putem accepta suma ca asta ar insemna sa platim impozit pe venit global la o suma pe care nu am avut-o(bine era daca aveam banii astia!)
sotul le-a pregatit o reclamatie cu o groaza de legi luate de pe net dar juristul primariei a spus ca avem dreptate si ca in 2 saptamani ne da primaria raspuns si sa nu depunem reclamatia,sunt tare curioasa

Magda si Bianca

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alexa121 spune:

Sfatul meu este sa depui reclamatia si sa ceri un numar de inregistrare sa nu ai surpriza sa iti scoata cine stie ce legi de printr-un sertar prafuit si sa iti spuna ca a expirat termenul de depunere al contestatiilor.
Mergi pe principiul ca mortii se acopera cu pamant iar vii cu harti

Mergi la inceput