Am o mare problema!! Ajutati-ma va implor!
Raspunsuri - Pagina 5
![](images/user_woman.png)
emy2001 spune:
BUNA ROXY,
Ca sa sti de unde ma cunosti, ti-au placut garoafele?
Nu am stiut ca voi va cunoasteti de 13 ani, dar de ce DUMNEZEULE ,nu v-ati casatorit in acest timp? De ce a trebuit el sa se casatoreasca si sa aiba un copil ? N u crezi ca el s-a insurat cu aceea numai ca sa-ti faca tie in ciuda?
De ce n-a tinut casatoria lor?Eu nu prea am inteles,are baiat de 5 ani ,voi va cunoasteti de 13 ani din care 3 ati fost despartiti ,deci in acesti 3 ani el are un baiat de 5 ani .Pai el a fost si cu tine ci cu fosta in acelasi timp si sa nu mai pun cei 9 luni de sarcina.
Te rog din suflet deschide ochii inainte de a face pasul asta .
Cind va apare copilul tau ai sa vezi cu ce ochi il privesti pe celalalt
Ai sa vezi ca banii care ar fi trebuit sa va revina voua si copilului se duc (o parte si la celalalt copil) ,eu nu spun sa nu-i plateasca pensie alimentara si atunci nu cred ca o sa-ti convina prea mult.
Celalalt copil o sa vada in tine o intrusa chiar daca nu acum mai tirziu asa va fii
Va vedea ca tu i-ai furat tatal, asa va percepe el si o sa fie gelos si pe copilul vostru.Poate sunt prea dura dar asta e realitatea .
Ca sa cresti un copil in ziua de azi este f greu,cerintele sunt mari si tot timpul vei fi geloasa pe celalalt copil(dealtfel el nu are nici o vina)
Sa te mai intreb ceva. Chiar nu mai existau alti barbati tocmai pe asta cu copil l-ai gasit.
Stiu ca te gindesti la clipele petrecute impreuna cu el ,poate aveti amintiri frumoase dar acum este altfel: un copil este o responsabilitate imensa . si el cit traieste va trebui sa aiba grija si de celalalt.Copii vor deveni gelosi unul pe celalalt
Te rog frumos mai gindeste-te
Te pup si numai bine iti doresc
p.s.Daca ai alte intrebari nu ezita sa mi le pui, si daca vrei sa-ti scriu pe adresa de e-mail spune-mi
![Mergi la inceput Mergi la inceput](icon_go_up.gif)
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/bibyrox/bibyrox.jpg)
bibyrox spune:
Emy... cred ca nu mai are nici un rost sa-ti raspund!...Tragi niste concluzii....
Anyway fetelor acasa s-au mai linistit lucrurile, astazi mergem sa cumparam pantofi pentru Iuby si am cam terminat cu pregatirile. Peste doua saptamani intru in concediu (abia astept ) si atunci voi incepe sa caut si ceva cu chirie.
Va pupa fata!
Incetisor, ca ma grabesc!
Roxy
Album poze
Nunta noastra
![](images/user_woman.png)
emy2001 spune:
Draga Roxana
Ori n-ai inteles nimic ori amesteci lucrurile.Ce ti-am spus eu erau lucruri legate de problema de aici, nu stiu de ce te-ai suparat pe mine: in fond tu faci ce vrei dar sa nu spui ca nu te-am avertizat.
In legatura cu cealalta problema sa stii ca nu-mi convenea programul de lucru si banii erau prea putin fata de volumul de lucru
Probabil ca nu stii cum merg lucrurile dar sal trebuia sa fie de 8 mil +bonuri de masa.
Sper sa nu fii suparata pe mine pt ca in fond eu nu ti-am facut tie nimic dar eu nu stau sa fiu sluga nimanui.Daca tot imi vind pielea prefer sa o fac mai scump
In rest "casa de piatra"
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/lulu75/lulu75.jpg)
lulu75 spune:
Roxy, eu am o prietena care s-a casatorit cu un barbat care are o fetita din prima casatorie. Ea nu era o tipa innebunita dupa copii si m-am temut ca or sa apara probleme. M-am inselat. S-a atasat foarte mult de fetita sotului ei, se iubesc amandoua, acum ea are un baietel de 1 an jumate si inca 1 in burtica si...ii iubeste si ii trateaza la fel chiar daca fetita este doar a sotului.
Sunt sigura ca ai sa te descurci si ca nu vei face diferenta intre copii. Daca il iubesti pe sotul tau cu siguranta ca iubesti si copilul pt ca este o bucatica din el.
Spor la cumparaturi si o nunta de vis!
Luminita 33+ cu
Andrei
Tati si mami lui Andrei http://pg.photos.yahoo.com/ph/lumylorv/my_photos
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/bibyrox/bibyrox.jpg)
bibyrox spune:
Emy nu are nici o legatura discutia de aici cu problemele legate de servici! Punct! cand am spus ca tragi niste concluzii... m-am referit numai la ceea ce ai scris tu aici, si anume ca sotul meu ar fi fost in acelasi timp si cu mine si cu fosta lui sotie... etc etc. de parca copilul daca are 5 ani, in astia 5 ani se trage concluzia ca a stat langa mama si tata. Nu! S-au despartit cand copilasul avea 1 an, de comun acord! Fosta lui sotie este si ea maritata la randul ei (i-a luat-o inainte!)! Vezi ca nu stii multe? Din cauza asta spuneam ca tragi concluzii pripite!
Iar ca... Off topic: nu-mi plac oamenii neseriosi si care se ascund! Stiai inainte salariul si toate conditiile! Nu inteleg de ce ai acceptat... Oricum nu este nici o problema. Am gasit persoana potrivita care chiar avea nevoie de un job!
Mult noroc iti doresc!
Incetisor, ca ma grabesc!
Roxy
Album poze
Nunta noastra