In ... kko pin' la git...

In ... kko pin' la git... | Autor: zizee

Link direct la acest mesaj

Io mi-s acolo :-( Si-am ajuns cu ajutorul nepretuit al lui Snoopi.

Azi e ziua sotului meu. I-am comandat un tort acum doua zile si acum 2 ore l-am adus acasa. Mindru ca o floricica. L-am pus pe masa, in camera in care mincam. Nu la marginea mesei, ci mai degraba in centru. Eram in bucatarie. Snoopi se foia pe linga mine si facea scandal. Iese din bucatarie si in sfirsit se face liniste. Uff! ce bine. Dupa citeva minute calmul din casa devine suspect. Am o viziune: Snoopi atenteaza la tortul lui taica-sau. Ma incurajez singura: nu se poate, n-ajunge ea la el. O strig. Snoopi! si aud indata un zgomot de cutie care cade. Cutie plina, bineinteles. Cu tortul ala ca o floricica. Pina in ultimul moment, inainte sa intru in camera cu pricina am sperat ca-i vorba de altceva. Stiam ca nu poate fi vorba de altceva. Si nici n-a fost. Tortul era la pamint, pe partea cu 'floricele', of course, of-of-of!!! (cine nu credea ca legile lui Murphy kiar se aplica?)
Ce naiba fac eu acum? De unde tort nou pe care sa scrie La multi ani W? Si peste 3 ore ne vin musafirii

ps - sotul meu nu stia de tort, era, cica, o surpriza. mai mare ca asta nici eu nu credeam c-ar putea fi! covorul murdar de ciucalata si-o cutie plina cu bucati de ceva dulce...

Raspunsuri

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Andrada spune:

Hai ca mi-a inveselit Ziua Snoopi a ta!!

Pune ramasitele pe un platou frumos si spune invitatilor ca ultimele retusuri le-a facut Snoopi de aia arata asa cubist!
Snoopi!
Andrada

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ymellda spune:

E tare scumpica. Asa e, tot ce e nou ii intereseaza si ii tenteaza.

La Multi Ani! sotului tau. Las' ca acum are parte de surprizeeee....

Alina si Andra

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns adriana spune:

Cumpara altu...de care-ti place tie...si scrie repede tu pe el La Multi Ani W... cu frisca ...(sau decupeaza o hartie pe care scrii tu asa cu majuscule, si pune-l pe tort, si presara deasupra praf de nuca de cocos..sau Kakao si gata treaba...Sper...
Spor la distractie.

PS: covorul...arunca-l

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Bobita spune:

Las ca eu cred ca tortul e bun si asa, daca zici ca era in cutie. Si mie, cind e Maria cuminte mi se pare ceva suspect, si sa vezi ce minunatii din astea mai face.
Dar nu-i nimic, caci sunt asa de dragalasi.
Iar de acum, daca vrei sa mai tii, pune-le sus la inaltime.

Sa fim fericite
http://www.desprecopii.com/forum/photo_album_view.asp?cname=Album+principal&mid=224&cid=229

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns zizee spune:

'Iepilog':
Toate s-au terminat cu bine si foarte bine, ca sa zic asa. N-aveam nici cum si nici de unde fac rost de alt tort asa de repede. L-am prezentat pe-ala, asa cum era el, 'surpriza' comuna: de la mami si de la snoopi. Tati s-a amuzat teribil, invitatii au ris si ei dar cu teama ca ar trebui sa si manince din el. Dar s-a rezolvat, pina la urma, gratie luminarilor.Pentru cine nu stie inca, sa noteze: daca aveti de pus pe-un tort mai mult de 20 de luminari, mai bine cumparati din alea in forma de cifre... Pina am aprins eu 39 de luminari, s-a topit si ciocolata care mai ramasese, s-au topit si luminarile...ce mai, a ajuns un tort tras in glazura de ceara. Dupa ce-a suflat sotul meu in luminari, l-am aruncat la gunoi.
Pe tort, avcors, ce credeati?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns vladosmina spune:

Zizee, tu vrei sa ma omori? Pai era sa crap de ras. Daca nu precizai ca tortul l-ai aruncat la gunoi, nici prin cap nu-mi trecea varianta cu sotul:))
Pe care l-am baut... vorba lui Horatiu Malaiele:))

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Lia spune:

Zizee,totu' e bine cand se termineshte cu bine.Hihi..chiar m-a binedispus citirea acestui subject.La multi ani sotului tau si pupici lu' Snoopi cea plina de surprize

Lia&Andrew

Mergi la inceput