Colentina?Dna Ghica?

Raspunsuri - Pagina 2

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Leditia spune:

Mirela,da,in aug.o sa ne mutam..in alt oras,deci plecam din Bucuresti.
Pupici cu lipici.

Judecand prea mult oamenii,uiti sa iubesti!!!
POZE

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Jocelyn spune:

Salut :)
si eu stau in dna Ghica si ma plimb atat in Plumbuita cat si in parcul Lacul Tei dar nu am de adus la plimbare
da peste un an o sa am sigur sau cel putin asa sper

"Wisdom doesn't automatically come with old age. Nothing does - except wrinkles. It's true, some wines improve with age. But only if the grapes were good in the first place."

Mergi la inceput

Jocelyn si eu si Mirela acelasi lucru speram..ca la anu' sa ne plimbam impreuna cu copii..Bine eu o sa-l plimb undeva mai langa mare
Da..nu conteaza,de ajuns oricum o sa mai ajung in Bucuresti.
Si eu zic ca luna viitoare, eu cu Mirela si cu cateva fete(daca s-ar putea cu toate) de la aspirante ne facem club mai jos la mamici-burtici.Ce zici,te bagi?
Pupici cu lipici.

POZE

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns MirelaV spune:

Leditia sunt de acord..adika asta stiai!

MirelaV
pupicei pe burticei

www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=46967&whichpage=6" target="_blank">Racusori

Mergi la inceput

Hehehe, ce nebunatice sunteti. Si eu as fi vrut sa concep un bebe toamna asta, dar pana la urma am hotarat sa asteptam si sa incercam vara viitoare (eu am o obsesie, sa nasc primavara :D) si anul asta parca prea ne lua pe nepregatite.
Plus ca noi abia in septembrie implinim un an de la casatorie asa ca am zis noi ca ar fi bine ca la anul sa punem de-un bebe si sa-l nasc in 2007 prin martie aprilie daca se poate
Dar nu-i nimic, voi sunteti inaintase si o sa ma straduiesc sa va ajung din urma

"Wisdom doesn't automatically come with old age. Nothing does - except wrinkles. It's true, some wines improve with age. But only if the grapes were good in the first place."

Mergi la inceput

Noi acum pe 29 iulie facem 5 ani de casnicie.
Pupici cu lipici la fete.

POZE

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Loreena spune:

si eu din dna ghica - ion berindei......ma plimb prin tei si Circ si uneori prin plumbuita

dar vad ca nu ati mai scris demult pe aici......

www.babiesonline.com/babies/c/carlamaria/" target="_blank">Carla-Maria

Poze cu toata Familia

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Bobita spune:

quote:
Originally posted by Loreena

si eu din dna ghica - ion berindei......ma plimb prin tei si Circ si uneori prin plumbuita

Poze cu toata Familia

Esti mamica de nov 2004?

Colentina, dar tocmai la capatul tramvaiului 21, undeva in spatele en-gros Europa.

As vrea sa ne intinim prin Plumbuita, intr-o zi cu soare, cu burtici, fara burtici, cu si copii mai mari.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Loreena spune:

da mamicutza de noiembrie maine face fata 1 an; sigur ne putem vedea, doar sa fie ok cu vremea.

Poze cu toata Familia

Mergi la inceput

quote:
Originally posted by Loreena

Poze cu toata Familia

stam f aproape, noi stam pe ripiceni, perpendicular pe berindei, poate ne vedem intr-o zi :)

If there were in the world today any large number of people who desired their own happiness more than they desired the unhappiness of others, we could have paradise in a few years.

Mergi la inceput