Ajutati-ma sa ma hotarasc

Ajutati-ma sa ma hotarasc | Autor: roxica

Link direct la acest mesaj

Buna fetelor;
am si eu o mare dilema, ingrijorare sau nehotarire...nu stiu cum sa-i spun ;
pe scurt: as vrea sa mai fac o facultate; dilema e care?
stiu ce o sa spuneti: pai care iti place mai mult; eu am facut fizica si deja mi-e cam lehamite de domeniul asta; ce as putea face eu cu fizica in afara sa lucrez unde lucrez?
daca nu as mai lucra aici ce as face?
NIMIC!
cred ca nici in invatamint nu mai pot din cauza ca nu am predat primii doi ani de la terminarea facultatii; si cine mai invata fizica?
inainte erau meditatiile, era materie de baza...acum e cum era sportul cred inainte...numai ca uneori pe ala il faci cu placere; asa ca vreau sa ma reprofilez; nu am decit 30 ani, eu zic c anu efoarte tirziu sa pot sa o iau de la capat; voi ce ziceti?
as face ase- reltaii internationale sau finante-banci 9visul meu este sa lucrez intr-o banca; dar nu am nici un fel de pile si altfel nu cred ca se poate; decit poate daca ai noroc cu carul iar eu ioc asa ceva); ar mai fi sociologie-psihologie, am inteles ca o sa fie nevoie de cite un psiholog in fiecare insititutie....care e mai de viitor? care mi-ar oferi mai multe sanse? caci nu vreau sa ratez si a doua sansa; vreau sa-mi dau si un atestat in limbi straine, caci facultate de filologie-limbi nu cred ca se merita cu atite cursuri de limbi straine....ma gindesc ca pot face meditatii; nu stiu; ajuta-ti-ma va rog caci vreau sa fac ceva dar nu stiu ce este cu sanse mai mari; pe unde sinteti voi...ce se cere? ce se cauta?;
va astept cu sfaturi si avantaje si dezavantaje la fiecare;
va pup si va multumesc