probleme, incurcaturi, va rog raspuns urgent
![](images/user_woman.png)
buna ziua,nici nu stiu de unde sa incep si sper sa nu va plictisesc dar simt ca nu mai pot
din 1 sept 2000 sunt angajata in invatamant ca prof titular, am nascut primul copil dar inca nu aveam cotizatia necesara sa stau in concediu de maternitate, asa ca dupa 3 luni(timp in care a fost vacanta) am fost nevoita sa merg la serviciu.
apoi in 19 dec 2002 a trebuit sa-mi urmez sotzul in misiune diplomatica timp de 2 ani de zile. am primit o foaie de la el de la serviciu in care se specifica in conformitate cu art 9, litera k din legea nr 1/1970 ca-i roaga ca incepand cu data scrisa mai sus sa-mi inceteze activitatea urmand sa-mi reiau activitatea cand ma intorc(19 dec 2004.
in aceasta perioada eu mi-am platit CAS-ul la CAS vitan in baza unui contract de asigurare sociala.
bun...toate bune si frumoase pana aici...
intre timp am ramas insarcinata cu cel de-al doilea copil(am nascut pe 16 dec 2004)
m-am reantors in tara in octombrie(nu in dec cum trebuia fiindca nu mai aveam voie sa circul cu avionul dupa aceea) si m-am dus la CAS unde mi s-a spus ca incepand cu data de 1 oct pot intra in conceidu prenatal...asftel am beneficiat de 126 de zile de prenatal-postnatal(pana la 31 ian inclusiv.
incepand cu data de 1 feb tot de la CAS m-au sfatuit sa intru in CIC, asa ca am facut demersurile necesare si cu data de 1 feb sunt in CIC.
iarasi toate bune si frumoase, numai ca zilele astea m-a sunat directorul de la liceul unde practic eu continui sa fiu titulara sa-mi spuna sa vin cu declaratia cum ca sotzul nu doreste CIC ca sa intru de la ei in CIC...adica de la ISMB.
o prima intrebare este de ce nu m-au chemat sa fiu si in prenatal si postnatal tot la ei ca luam mai mult, nu cum am luat la cas?
A DOUA INTREBARE SI DE FAPT CEA MAI IMPORTNTA ESTE, CE SA FAC? CUM ESTE CORECT? IAU IN CONTINUARE CIC DE LA CAS VITAN SAU INCETEZ ORICE CONTRACT CU EI SI INCEP DEMERSURILE LA ISMB PENTRU A LUA DE LA EI CIC?
astept raspuns urgent, va rog din suflet, daca poate sa-mi raspunda cineva autorizat ca astazi la ora 14 trebuie sa merg la intalnirea cu directorul
va multumesc anticipat pentru eventualele raspunsuri
monica
http://pg.photos.yahoo.com/ph/hapciu18/my_photos