Din Republica Moldova cine mai e? (3)

Raspunsuri - Pagina 7

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns ticka spune:

Dragelor! Se pare ca suntetzi la plimbare cu bb-ii, e si pacat sa stai acasa - e soare si frumos! Sa-mi spunetzi si mie cum a fost, ca eu nu pot sa plec decat dupa 5 si la 5 cauta soare daca mai potzi

www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=41659" target="_blank">Mihaita al lui Felis

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns MamaElei spune:

quote:
Originally posted by Balbina

Cristina,
Am avut o singura data o cutie de "Green Tea Gunpowder" - si m-am inragostit pe loc de ceaiul asta. Abia astept sa plec la vara acasa, cred ca o sa-mi cumpar vreo 4 cutii!

------------------
Numai bine,

Natalia

Nati, daca vrei, cumpar si iti trimit ceai din asta!

Buna, fetelor!
De citit, citesc, de scris mai prost. Si nu ca nu mi-ar da voie copchilu', da is io asa mai lenoasa in perioada asta
Cristina, imi pare rau de ce ti s-a intimplat cu marfa cumparata. Tot vad la stiri chestii din astea.
In ceea ce priveste trasnaiele bebeilor, cred ca e fan sa ai un jurnal in care sa scrii toate si cind vor creste sa-l citeasca. Mi-ar fi placut sa fi avut eu asa. Ma dispera ca nu pot gasi aici ceva de genul jurnalul sau cartea nounascutului, tot ce se gaseste e in rusa.
Alina, multa sanatate lui Alex si se sa faca bine cit mai curind!
Nati, e frumosel foc Vladut al tau
Lucia, cum te mai simti??? Sper ca estibine si maninci macar ceva
Cristina, de ce asa program?

pupi de la noi!

Rodica si PAULA (02.09.04)

Mergi la inceput

Buna Rodica , pai eu lucrez de la 9 la 18 si vineri pana la 17. Cam asta e programul...

Despre marfa cumparata, nu-mi pare rau de bani, dar ma infurii rau in astfel de cazuri. E inadmisibil ... si mai vrem in Europa...

Cat despre jurnal...Uite ca mi-ai dat o idee, vom face cu Sandica jurnalul ei, aici am vazut parca albume pentru copii (fetitze sau baietzei) dar mi se par comune. Dar las ca facem noi jurnalul nostru .

pupi si de la noi si te mai asteptam

www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=41659" target="_blank">Mihaita al lui Felis

Mergi la inceput

W-E placut, fetelor si plimbari placute la ! pare sa fie timp frumos in w-e .
Cu drag
C.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Balbina spune:

Cristina,

Brrrr! Imi imaginez ce fiori te-au luat cind ai vazut scirboseniile alea de insecte. Eu cred ca daca eram in locul tau, in viata mea nu as mai fi gustat rosii din conserva.
Sper sa tina seama cei de la OPC de reclamatia ta.

MamaElei

quote:
Nati, daca vrei, cumpar si iti trimit ceai din asta!
Multumesc, dar nu vreau sa te deranjezi, acum oricum mai am (desi nu Gunpowder, e adevarat), dar o sa-mi ajunga taman pina la vara, cind o sa merg in Basarabia.
Multumesc de complimente, am sa-i transmit strumfului.

------------------
Numai bine,

Natalia

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alinkav spune:

Salut moldovencelor!

Noi avem jurnal ptr Alex, l-am luat din Odessa,si e in rusa.Dar eu scriu in romana in el. Deja e plin cu tot felul de poze, amintiri, date importante,etc. Eu am avut jurnal(mai bine zis mama mea l-a avut) si il am la mine. Din pacate a fost scris pana la 2 ani doar, dar e ceva.

Alex tot racit e,ii curge nasul, tuseste.Azi stam acasa, sa ne facem bine mai repede.

Alina si Alex Andrei(22 noiembrie 2003)
poze cu Alex

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alinkav spune:

'Neatza de dimineata!

Ce fac moldovencele?Ce ati facut in WE?

Nu v-a nins?

Hai iesiti la prezenta obligatorie!!!

Alina si Alex Andrei(22 noiembrie 2003)
poze cu Alex

Mergi la inceput

Buna dimineatza cu zapada !
Da ce greu am ajuns astazi...noroc cu metroul!
Nati, mi s-a cam taiat de rosii si alte conserve (nu mai zic ca am si visat ganganiile), sa vezi cum ma apuc la vara de conservat... Ori cei de OPC tin cont si de reclamatii. Un coleg de la serv a reclamat Panipat-ul ca fac pizza si iau banii fara manusi de protectie, dupa vreo 2 luni a primit un telefon ca a fost facut un control la Panipat si n-au gasit neregula semnalata inschimb au gasit altele. Deci totusi in unele cazuri tin cont... sper sa fie si cazul meu!
Rodica, am vazut jurnal in romana pentru copii, dare e pana la varsta de 1 an si costa aici 480 mii (13 euro??? sau cam asa ceva).
si mai vorbim, ca ma duc sa-mi incalzesc sufletzelul!

Mergi la inceput

Alina, fa-l bine pe Alexutzu, ca uite ce zapada fumoasa e afara..sa prinda si el o plimbare cu saniutza! sanatate!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Balbina spune:

Buna tuturor,

Frumoasa vreme pentru ultima zi de iarna, nu?
Din cauza vremii ni s-au cam stricat planurile de a iesi cu baiatul. Pacat ca nu avem sanie, caci cu caruciorul n-avem nici o sansa sa trecem prin troiene.
Fetelor, cine are sanie, nu stati in casa, iesiti sa mai respirati niste aer proaspat.

------------------
Numai bine,

Natalia

Mergi la inceput