Dragii mei,
deschid acest topic, pentru ca nu-mi revin din soc si poate puteti sa-mi spuneti ceva sa-mi treaca...
In Romania se petrec crime oribile, multe, zilnic...copii sunt omorati cu cruzime din te miri ce motive. Nou nascuti, sugari, copilasi, adolescenti, tineri...faptul ca aflam de aceste crime de la stirile de la ora 5 nu le face mai putin oribile sau ridicole. Nu spun ca asemenea monstruozitati nu se intampla in orice alta tara de pe glob...Ceea ce este trist (gasiti un alt cuvant) e ca Romania este o tara mica, iar numarul crimelor de acest fel pe cap de locuitor cred ca e cam mare. De ce? Cum e posibil? Lasati-ma sa va intreb, pentru care din urmatoarele exemple nu ati fi de acord sa se aplice pedeapsa cu moartea:
- copil de nici 2 ani omorat, calcat fiind in picioare de un concubin gelos, in fata celorlalti 2 copilasi - in urma cu vreo 2 luni
- copil sugar, omorat in bataie de alt concubin gelos, probabil beat - de vreo 2 zile
- copil de 7 ani omorat cu pietre si ars, de un tanar de nici 20 de ani, probabil din razbunare pe tatal gardian la puscarie - ieri
- copil de 13 ani, injunghiat de nu stiu cate ori si lasat sa moara in strada, de un "amic" mai mare pe care l-a injurat acu' vreo luna
- cazul familiei de la Constanta ...cu fetita ingropata de vie...si mai stiu, dar nu va mai agresez descriindu-va...
Dragii mei, nu-mi revin...nici nu stiu de fapt ce vreau de la voi...spuneti-mi doar ca nu sunt nebuna spunand ca i-as pedepsi pe vinovati cu pedeapsa cu moartea...in chinuri ...
PS Sa nu credeti ca stau la TV 24h din 24...abia prind franturi de stiri in timp ce-mi vad de treaba dupa ce vin de la serviciu, asta se intampla zilnic in tara noastra...
"Fiecare pasare, pe limba ei piere..."