Nu sunt si leoaice pe site?(2)

Raspunsuri - Pagina 9

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Leditia spune:

Daria,multumesc.
Eu nu stiam ca-s asa indepartate..credeam ca totusi is mai apropiate ca data..
Atunci ,Paste fericit, tuturor ce-l sarbatoresc acum.
Pupici cu lipici.

Judecand prea mult oamenii,uiti sa iubesti!!!

Ajutati un OM sa traiasca!
http://www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=43117

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Viovio spune:

[ flo]

Violeta mami de printesa Cristiana Bianca
http://pg.photos.yahoo.com/ph/violeta_avon/my_photos

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cinta spune:

asa e cum zice Mamagiulia. Pe aici majoritatea sunt catolici sau protestanti. cum eu nu sunt, nu sarbatoresc si nici nu fac mare caz. dar le respect sarbatoarea: adik nu vin la munca, ma odihnesc si mananc mancare la parintii lui ca la o adevarata sarbatoare

glumesc, desigur. va rog sa nu o luati cu titlu personal. dar chiar nici oua rosii nu am sa fac pt simplul motiv ca habar nu am cum sa folosesc culorile pe care le vand pe aici ca nu le inteleg instructiunile. si cum io mi-s ortodoxa, dar prietenul e catolic, la sarbatoarea lor cel mai probabil vom trece in vizita pe la ai lui. dar cred ca tot eu am sa fac o masa mai bogata sa marchez evenimentul. ca aqi lui parinti nu prea le au cu asta. aici la modul general nu prea se da lumea in spectacol [ a se citi mese gemand de incarcate ce sunt si oaspeti dintre rude si prieteni in toate zilele de sarbatoare].

cinta

Mergi la inceput

[ flo]

Mergi la inceput

Cred ca am avut o problema cu DC,ca nu imi lua postarile.Acum se pare ca s-a rezolvat.
Mai,fetelor,ce de chiefuri...
Cred ca am sa chiefuiesc si eu miine,pe motiv ca Bianca mea implineste trei luni.
Mie nici nu imi trece prin gind sa ma intorc la serviciu pina nu trec cei doi ani de CIC.Va urez insa mult succes celor care aveti curaj sa faceti asta.Eu am muncit prea mult in ultimul an si acum tot ce imi doresc este sa-i dedic Biancai tot trimpul meu.Mai las o ora doua si pentru sotul meu...
Bun venit leoaicelor noi.
Pentru ele si pentru voi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Lywh spune:

La multi ani pentru Bianca, sa fie sanatoasa !!!

Pupici

Lilianna

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cinta spune:

bun venit si din partea mea la noile sosite

si cum e Liliana cu sotul in gemeni? ceva chestii care le-ai remarcat si crezi tu ca ar tine de compatibilitatea intre cele 2 zodii?

al meu este un ocean de rabdare si un suflet pe masura. si cand il ia cu tremurat de iritare isi repeta in gand ca femeile pe medie au nevoia de a vorbi de 4 ori mai mult ca un barbat. si cum eu si printre fete ma disting prin a fi o vorbareatza... se resemneaza inainte de a deschide macar gura in mare parte din cazuri. are o sinceritate dezarmanta si o incredere nemarginita.

cinta

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns szivarvany spune:

BIANCA !!!

Io ma intorc la servici pen`ca m-a mituit sefu`, da` rau de tot, desi nu aveam nici un gand. Nu credeam ca nu va refuza asa o cerere nesimtita pe care am aruncat-o la mishto` convinsa ca refuza. Sunt dezamagita, dar nu-mi retrag cuvantul. Poate mai reusim o bebica, asta daca`l conving pe husbandu` meu si atunci revin. Da Doamne !

Leoaicele Daria & Giulia (2004 08 16)
"La vita e` una bataglia, la morte un`avventura"
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=37099" target="_blank">Povestea-nasterii

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Lywh spune:

Cinta, exact asa cum spui. In plus un simt al umorului iesit din comun (nici eu nu-s prea departe :azi am facut un papanicolau si am cerut epidurala...), insa ceva cam zgarcit cu declaratiile de iubire. Insa ne intelegem exceptional - si eu nu sunt prea usor de suportat.
Numai bine.

Lilianna

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns szivarvany spune:

Fetele,
tot vroiam sa va intreb, si pe voi va caracterizeaza zicala "ce-i in gusa, ii si-n capusa" ? Ca pe mine nu m-ar putea opri nimic sa nu-mi dau cu parerea si nu prea reusesc sa infrumusetez ...

Leoaicele Daria & Giulia (2004 08 16)
"La vita e` una bataglia, la morte un`avventura"
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=37099" target="_blank">Povestea-nasterii

Mergi la inceput