Nu sunt si leoaice pe site?(2)
Raspunsuri - Pagina 6
carmenp spune:
Imi amintesc de pe vremea cind nu aveam copii si prin urmare nu ma trezeam cu deshte-n oki dimineata, ca taaaare-mi mai placea sa lenevesc si io in pat, chiar mi-e dor sa stau in pijamale, in pat toata ziulica sa lenevesc, ehehei, ce vremuri!
Carmen,Ilinca&Ionut
http://photos.yahoo.com/m_costin
szivarvany spune:
LadyC - welcome !!! Si felicitari !!! Ce zodie este viitorul norocos si posesor de piatra rara, pretioasa ?
Carmen - io acuma fac invers: de cand cu Giulia ... mai lenevesc si io sa ia exemplu si sa doarma muuult
Zozelaaa - ai pus punctul pe i. Pfuuu ce nervi imi da cand il vad calm si incearca sa ma aduca pe linia de plutire, cand simt ca explodez de entuziasm, nervi, draci si ma ia valu` .
Fac o paranteza ca imi amintesc de fiecare data cand dadeam sa nasc , eram in lift, fugeam la cezariana si ma luau contractiile si-mi venea sa bat pe cineva, pe vinovatu` inculpat care se uita la mine, zambea ca la publicitatile de pasta de dinti si ma intreba cum ma simt in postura de viitoare mamica. Doamne, ce vroiam sa-l baaaat, da` stiti cum, sa nu mai zambeascaaa. E scena pe care mi-o voi aminti mereu Io ma tineam de burtoc sa nu pica Giulia in picioare si el zambeaaaaaaa
Cinta - cu mascul geaman nu stiu, dar am la activ o prietenie cu o geamana. Nu stiu daca se pune, dar mai rar asa ceva, desi am avut prietena din toate zodiile !
Io stiu doar ca eram in love, de fapt ca de obicei, nici nu ma tin minte sa fi fost vreodata altfel, decat in love - o fi de la zodie ??? - deci eram disperata dupa un varsator ... dar mandriile nu ne-au lasat in pace
Hai ca am scris romane, ca de obicei ... Asa-s io, in verba
Pupici la leoaice !!!
Leoaicele Daria & Giulia (2004 08 16)
"La vita e` una bataglia, la morte un`avventura"
Giulia
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=37099" target="_blank">Povestea-nasterii
Leditia spune:
Hmm uitandu-ma la un alt subiect mi-a venit o idee..Sa vedem daca ne incadram in profil si cu meseria..Hmmm..ce ziceti?
Redau mai jos un text despre leu-profilul carierei.
"Daca cineva doreste sa se afle in centrul atentiei, atunci Leul este acela. Si de ce nu? Cei nascuti sub acest semn sunt dotati, mandrii, plini de energie, oameni de incredere - lumea nu se poate abtine, trebuie sa-i priveasca! "Asa si trebuie", va spune un Leu!
Leul se concentreaza mult atunci cand vine vorba de munca sa si va fi un sef excelent. Isi asuma des riscul, o persoana care isi doreste totul si de obicei reuseste sa-l obtina. Fie ca este vorba de un mare proiect sau de o cauza nobila, daca iti aduci un Leu in echipa atunci ai facut o miscare inteleapta - una care cu siguranta va atrage atentia!
Datorita personalitatii mai mari decat viata, atitudinea sa va fi mereu una pozitiva.
Colegii il vad de obicei ca pe un model de urmat, din moment ce poseda calitati precum cea de lider, este mereu sincer si prietenos. Oricum, trebuie sa fie atent sa nu incurajeze egoismul si manipularea sau sa "cada" intr-o stare de complezenta. Si oricat ar fi de ingaduitor, atunci cand spune "destul!", pai destul este!
Chiar daca ii place sa se afle in centrul atentiei, lasa destul loc si celorlati sa fie la fel de bine vazuti. Este un joc care trebuie castigat? O afacere de incheiat? Echipa Leului va fi cea care va iesi castigatoare.
Biroul sau va fi dominat de tronul din spatele mesei. Te asteptai sa fie un scaun? Ha!
Ai de incheiat o afacere cu un Leu la masa de pranz? Cu siguranta o veti face la un restaurant de patru stele!
Leul este potrivit pentru postul de manager, arhitect, inventator, profesor, atlet si chiar presedinte."
Sunteti undeva pe aproape?
Spun cu "modestie"ca mi-ar place sa fiu manager resurse umane,dar is as.farmacie.Da is tinerica,mai am timp..sper..Mi-ar place si profesor si arhitect..doar ca la arhitectura trebuie sa ai si talent..io la desen sunt antitalentEu atatea profesii am gasit ca ni s-ar potrivii,dar mai stiam ceva cu director in domeniul bancar,in domeniul bijuteriilor..voi mai stiti?
Va pupic si astept raspunsurile voastre.
Judecand prea mult oamenii,uiti sa iubesti!!!
Ajutati un OM sa traiasca!
http://www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=43117
carmenp spune:
In mod sigur mi-ar placea sa fiu shef.
Carmen,Ilinca&Ionut
tzucureii mei
Lenevia este mama filosofiei - Thomas Hobbes
szivarvany spune:
Leditia !!!
Daaa, bine-nteles ! Si sa nu uit ca sunt singura femeie in departamentul in care lucrez eu, restul sunt numai barbati ! Si cam tre` sa asculte ceea ce zic io, nu de alta, da` e natura muncii
Giulia
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=37099" target="_blank">Povestea-nasterii
cristinutza08 spune:
Cinta draga si eu sunt f somnoroasa dimnineatza. cateodata imi vine sa-l sun pe sefu si sa-i spun ca nu vin la serv asa mi-e o lene si un somn...... toata lumea imi zice ca dorm toata ziua ca eu at cand ajung acasa de la serv nu pot sta seara pana mai tarziu de 1 ca dim nu ma pot trezi dar mi se face si somn.....
De exemplu acu sunt la serv e ora 17:00 si m-a apucat un somn de nu mai pot tine ochii inchisi.
Va pupicesc pe toate si sa auzim numa de bine; acu sunt in perioada aia proasta a lunii si sunt cam irascibila si n-am chef de nika.
cinta spune:
na, ca mi-a mai venit inima la loc sa vad ca nu sunt singura somnoroasa de pe aici :)
in ceea ce priveste potriveala zodiacala, se pare ca sunt singura cu partener in gemeni. faza cea mai cea este ca mai mereu am fost curtata de baieti in gemeni. ce mai, se pare ca am eu asa o predestinatie pt aceasta zodie :D si mai mereu le-am dat cu tifla ca prea eau ei baieti buni. si mie imi trebuia unul mai rau, mai "barbat" dupa capul meu de mai demult. si tot acolo am ajuns in final. ca de ce ti-e scris nu poti fugi, vorba aia.
voi ati identificat vreun patern/ tipar de genul asta?
cinta
szivarvany spune:
Cinta, m-ai facut sa zambesc, la faza cu mai "barbat". Exact asa am ales si eu, adica omu` sa fie unu dur, sa nu-mi fie frica pe strada cu el :))) Culmea culmilor, dupa zece ani de arte martiale, si omu` balanta este mai pasnic decat sunt io care sar imediat la harta si cearta si lupta si razboi
zozela spune:
!!!!!!!
Nu mai e nimeni pe aici??????
Leoaicelor,citez:"laudati-va"!!!!!!!!!
http://community.webshots.com/user/zozela