Scorpiutzele-pe unde sunt?(4)
Raspunsuri - Pagina 4

ana_st spune:
 Primavara sa va aduca numai fericire in suflete, sa fiti iubite sanatoase si sa ramaneti tot scorpionutze. Va pup pe toate!!!

monica-elizabet spune:
 LA MULTI ANI! DE 1 MARTIE, 

SI

LA TOATE SCORPITZELE.
azi la ora 19 merg la lasser med si ma ciumpaveasca si sa ma arda la degeeet
distractie placuta alaturi de sotzii si copilasii vostri
monica
http://pg.photos.yahoo.com/ph/hapciu18/my_photos

Lorelai182003 spune:
 LA MULTI ANI DE MARTISOR!
Sa fiti iubite, ba nu, ADORATE! Sa va fie viata plina de fericire si iubire si sa traiti sanatoase alaturi de cei dragi!
Va pupic 
 si va daruiesc o multime de floricele!

HelleneC spune:

Primavara cu mult soare pe "strada Scorpiutelor!", e drept ca noi vom avea mereu un loc special in viata celor din jurul nostru, pentru ca suntem cele mai speciale si cele mai superbe si cele mai nemaipomenite. Ma alint si eu, ca doar e 1 Martie si avem tot dreptul! (dar e un sambure mare de adevar in ce am spus
)
Sa fiti fericite si sanatoase!
Elena
Mami ”de George”
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=36561" target="_blank">Povestea_nasterii 
www.babiesonline.com/babies/g/GeorgeC/" target="_blank">Poze

Anina_n spune:
 Desi avem zapada si ger, este cer senin si soare. ![]()
Ce baba v-ati ales, scorpiutzelor ? Eu data de 4 mi-am ales-o. Si va fi soare, caci asa sunt eu, optimista ! ![]()
Nina, mami de www.babiesonline.com/babies/n/ninacristina" target="_blank"> Nina-Cristina (10.01.2002), www.desprecopii.com/forum/topic.asp?ARCHIVE=true&TOPIC_ID=19346" target="_blank">Povestea nasterii
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=42199" target="_blank">Copii capricorn

HelleneC spune:
 Eu am uitat de babe cu plecarea mea si cu iubitul de George acasa, asa ca nici nu mai imi pun... desi se anunta ca se incalzeste vremea, deci babele vor fi ok 
!
In anul in care m-am casatorit mi-am ales o baba norocoasa, chiar s-a nimerit sa imi mearga struna atunci. Oare or fi adevarate?? Ma intreb si eu, nu prea cred, e drept, dar unele traditii imi plac!
Va pup, eu sunt iarasi "hobosita" ca am avut iar aerobic, asa ca azi sunt mai "tacuta"![]()
Elena
Mami ”de George”
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=36561" target="_blank">Povestea_nasterii 
www.babiesonline.com/babies/g/GeorgeC/" target="_blank">Poze

Anina_n spune:
 Elena, esti nascuta pe 13, baba ta este pe 1+3=4 ! Unele fete asa calculeaza. Cititi www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=44187&whichpage=1" target="_blank">aici ! Ca tot intreba syd, ce-i cu babele astea. ![]()
Nina, mami de www.babiesonline.com/babies/n/ninacristina" target="_blank"> Nina-Cristina (10.01.2002), www.desprecopii.com/forum/topic.asp?ARCHIVE=true&TOPIC_ID=19346" target="_blank">Povestea nasterii
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=42199" target="_blank">Copii capricorn

monica-elizabet spune:
 buna fetelor, da...asa este trebuie sa ne alegem o baba.
eu m-am operat la degetul de la picior la lsermed, ma simt bine, doar seara ma mai doare putin insa mai nasol este ca nu ma pot incalta decat cu papuc(la piciorul operat) asa ca la botez(duminica) o sa fiu o eleganta...cu un pantof si un papuc hi hi
va pup
monica
http://pg.photos.yahoo.com/ph/hapciu18/my_photos

Lorelai182003 spune:
 Da asa imi calculez si io baba si baba mea e in fiecare an pe 1 martie. In ceilalti ani a fost mai frumos
, bine macar ca a fost soare!
Monica, o sa fii sexy oricum! Scorpiutzele sunt sexy de la mama natura. Pot fi imbracate si intr-un sac si tot emana senzualitate!
Mai, io m-am crucit cand am vazut ce de tampiti(ca altfel nu le pot spune) sunt in oras! Doamne fereste! Daca ar durea prostia....... Care mai de care sa-ti taie fata, sa se bage in fata ta la semafor, sa te oblige sa circuli cu viteza mare kiar dc nu ai voie! Merg mai incet acum la inceput, ma rog-daca am 50 viteza maxima, merg cu 55-59(sa nu ma ia radarul) si vin unii in spatele meu cu viteza(eu fiind pe banda 1) si aprind farurile(asta ziua) si sunt asa de disperati-unde s-o grabi nu pot sa-mi dau seama.Bine, ca io nu ma stressssez cu ei, ca nu se merita, eu sunt o doamna, si oricum se stressseaza ei si mai tare cand vad ca nu-i bagi in seama in ciuda eforturilor lor disperate![]()
![]()
Adi mi-a luat(a primit banutii) ca martisor, un Inorog din argint-foarte frumos, imi place la nebunie!
Va pupic!