Se poate si invers

Se poate si invers | Autor: alina023

Link direct la acest mesaj

Citeam saptamana trecuta, aici pe forum, ca una dintre membre s-a certat cu soacra si a fost data afara din casa cu un bebe mic. Mi s-a parut ingrozitor dar iata ca se poate si invers.
Azi dimineata bona care imi sta cu copilul a venit plangand la mine si ce mi-a povestit m-a oripilat. Nora ei a batut-o, a imbrancit-o, a injurat-o ca la usa cortului, a amenintat-o ca o omoara. Femeia este de-a dreptul terorizata si ii este frica sa se mai intoarca in propria casa. Ce este si mai ingrozitor este faptul ca fiul ei tolereaza asemenea comportament (imi mai povestise ea ca a mai injurat-o) si nu vrea sa isi lase mama linistita. Ei ar putea merge la casa ei de la tara dar avand un copilas de 1 an nu vor sa plece.
Femeia (bona) este o persoana ff vorbareata, stiu ca poate fi cicalitoare si bagareata, dar consider ca nimic nu poate justifica un asemenea comportament cu atat mai mult cu cat i-a primit la ea in casa.
Am sfatuit-o sa mearga la politie si sa depuna plangere impotriva nurorii. Aveti idee, se poate rezolva ceva in acest fel (nora ei nu are forme legale pentru domiciliu in Bucuresti)?
Iata ca exista si soacre terorizate de nurori...

Alina si puiul Luca