Cred ca a fost greseala mea. Voi ce credeti? I-am cumparat cumnatei mele acum 2 luni de ziua ei o geanta. Cumnata mea nu e genul de tipa eleganta ci din contra. Se imbraca mereu sport si in adidasi iar fusta si sandalele sau pantofii doar la petreceri. Asta ca sa stiti cam ce fel de om e. Am vazut ca avea o geanta uzata, chiar putzin roasa si cu fermoarul stricat si m-am gandit ca una cat de cat asemanatoare, i-ar prinde bine. I-am luat una simpla, neagra si nu chiar asemanatoare ca material, oricum tot imitatie piele ca si a ei. Tot cu o singura bareta, tot cu un fermoar sus si doua compartimente inauntru si o idee, doar o idee mai mare.Eu ma gandeam ca isi va schimba imediat catrafusele in geanta noua. Eu asa as fi facut. Dar nu putem sa le cerem altora sa se comporte ca noi. Mai ales ca atunci a avut si un drum de facut, dar si-a luat tot geanta veche. Peste 3 zile cand am vizitat-o, cadoul era tot in punga de cadouri neatins. M-am cam suparat, dar nu am indraznit sa zic nimic, facandu-mi totusi mie reprosuri in sinea mea. Si nici acum dupa 2 luni cand ne mai viziteaza nu apare cu geanta noua. E tot cu cea veche si nu pot sa nu ma mir. Chiar daca nu i-a placut modelul eu tot nu intzeleg de ce prefera o geanta cu fermoar rupt si julita, in locul uneia noi
mama Lucia si Liviu minunea (24.05.2002)