Luna de miere?

Raspunsuri - Pagina 19

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Alyna24 spune:

Buna!
Agentia se numeste HAPPY TOUR , este pe undeva pe la Victoriei si uite nr.agentei prin care am luat biletele.Agentia este super ok si are grija de clientii sai.Garantat!

Raluca Timaru
Outgoing Department
Tel: 0040 - 21 - 307.06.67
Fax: 0040- 21 - 307.06.40

Suna cu incredere!
Pupici!
http://photos.yahoo.com/alinafobl

quote:
Originally posted by mmc_nd

Alyna24,

Spune-mi, te rog, de unde v-ati luat biletele pentru Mallorca? Ne bate si pe noi gandul...

Saru' mana!

mmc

Alyna

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ratusca1977 spune:

Alyna, ai fost cumva in avionul care venea de la Reus si trebuia sa aterizeze la Baneasa, dar pana la urma a aterizat la Otopeni? Cu asta a venit tatal meu vineri seara.

albumul meu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Alyna24 spune:

quote:
Originally posted by ratusca1977

Alyna, ai fost cumva in avionul care venea de la Reus si trebuia sa aterizeze la Baneasa, dar pana la urma a aterizat la Otopeni? Cu asta a venit tatal meu vineri seara.

albumul meu

Nu am fost cu acelasi se pare.Insa am avut probleme la aterizare.Adica am stat 1 ora si ceva in aer pana sa aterizam din cauza furtunii.Am tras o sperieturaaaaaa!!!!!!
Bine ca am ajuns intregi.Avionul venea din Palma de Mallorca.
Pupici!

http://photos.yahoo.com/alinafobl

Alyna

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anamariame spune:

Dar in Barcelona nu merge nimeni in luna de miere? Eu am cautat pe internet preturi, am gasit hoteluri de 304 stele cu tarife acceptabile, insa caut ceva All Inclusive si nu gasesc nicaieri. Ma poate ajuta cineva? PlsDe asemenea, ar fi tare utile si niste informatii legate de destinatia aleasa de noi pt luna de miere. Este potrivita?Cam care ar fi costurile aproximative pt un cuplu, pt 10-12 zile?Ana-Maria"Some people see things as they are and ask WHY?I dream things that never were and ask WHY NOT?"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Freia spune:

continuati aici va rog: www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=55215" target="_blank">Luna de miere (21)

Freia si Alexa

Mergi la inceput