Buna!
Agentia se numeste HAPPY TOUR , este pe undeva pe la Victoriei si uite nr.agentei prin care am luat biletele.Agentia este super ok si are grija de clientii sai.Garantat!
Raluca Timaru
Outgoing Department
Tel: 0040 - 21 - 307.06.67
Fax: 0040- 21 - 307.06.40
Suna cu incredere!
Pupici!
http://photos.yahoo.com/alinafobl
quote:
Originally posted by mmc_nd
Alyna24,
Spune-mi, te rog, de unde v-ati luat biletele pentru Mallorca? Ne bate si pe noi gandul...
Saru' mana!
mmc
Alyna, ai fost cumva in avionul care venea de la Reus si trebuia sa aterizeze la Baneasa, dar pana la urma a aterizat la Otopeni? Cu asta a venit tatal meu vineri seara.
albumul meu
quote:
Originally posted by ratusca1977
Alyna, ai fost cumva in avionul care venea de la Reus si trebuia sa aterizeze la Baneasa, dar pana la urma a aterizat la Otopeni? Cu asta a venit tatal meu vineri seara.
albumul meu
Dar in Barcelona nu merge nimeni in luna de miere? Eu am cautat pe internet preturi, am gasit hoteluri de 304 stele cu tarife acceptabile, insa caut ceva All Inclusive si nu gasesc nicaieri. Ma poate ajuta cineva? PlsDe asemenea, ar fi tare utile si niste informatii legate de destinatia aleasa de noi pt luna de miere. Este potrivita?Cam care ar fi costurile aproximative pt un cuplu, pt 10-12 zile?Ana-Maria"Some people see things as they are and ask WHY?I dream things that never were and ask WHY NOT?"
continuati aici va rog: www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=55215" target="_blank">Luna de miere (21)
Freia si Alexa