Luna de miere?
Raspunsuri - Pagina 12
vmariejeane spune:
Noi ne vom duce in Creta, in partea de N, la 20 km de Heraklion. Hotelel se num. Iberostar Creta Marine 4*, cu All Inclusive.
http://community.webshots.com/user/vmariejeane
anemone spune:
Iar in ceea ce priveste Tenerife, tineti cont atunci cand veti pune in balanta destinatiile favorite ca pe acea insula nisipul e negru din cauza vulcanului care inca pufaie!!!!
Oricum din propria mea experienta (vancanta in Costa Brava-Barcelona acum 2 ani si Mallorca acum 1 an), nu pot recomanda o vacanta in care transportul se face cu chartere operate de Air Europa si asta pentru a nu incepe cu stangul o vacanta pe care ne-o dorim de vis.
roxygeo spune:
Buna ziua miresici!
Tocmai ne-am intors din luna de miere - Kusadasi...a fost superb...dar si obositor....servicii ireprosabile...merita toti banii - 500 Euro/pers. cu avionul - noi am avut si norocul ca hotelul avea ultra all inclusive...asa ca aveam la discretie de la 7.30 dim pina la 2 noapte mincare si bautura - de la whisky pina la apa, peisaje minunate...Marea Egee care ni se prezenta in cele mai frumoase nuante de albastru si verde pe care le-am vazut vreodata...
O sa incerc sa pun si citeva poze!
Va pupicesc
Oana T spune:
Noi vom pleca in 19 iulie,adica martea dupa nunta in Tunisia.
Excursia este circuit+sejur 10 zile in total. Pe perioada circuitului tarii vom sta la hoteluri de 3* cu pensiune completa, iar in perioada sejurului in statiunea Sousse, hotel de 3* cu demipensiune. Toata chestia pt 2 pers. 876 euro. Zborul este inclus Budapesta-Monastir-Budapesta.
De-abia astept sa plecam! Toata ziua. Sper sa nu ne intoarcem
Va pup.
Alyna24 spune:
Buna, fetelor!Noi plecam pe 29 iulie in Mallorca-Paguera.Ne-a costat 1256 euro.Am platit 546 si mai avem 710E.Demipensiune, hotel 3 stele cu avionul.Am auzit ca e super acolo.Va spun mai multe peste 10 zile ca pleaca sor'mea acolo pe 24 acum.
Va pup!
Alyna
chrislove spune:
Imi spuneti si mie va rog daca sunt probleme la vama din cauza ca o sa am buletinul perforat? stiti la ce ma refer....schimbarea numelui etc. S-a mai discutat aici pe forum, dar pe vremea aia nu stiam ca o sa plec si ca o sa am nevoie. Plecam in martea de dupa nunta. Merci mult.
dilaural spune:
Pai ce legatura are buletinul cu plecarea afara? Ce, tu pleci cu buletinul sau cu pasaportul? La vama te legitimezi cu pasaportul, nu??? Acela este "buletinul" tau in alta tara...
Si chiar eu am postat la Miresele 2005 ceva mai in urma un mesaj de la Directia de Pasapoarte in care mi se specifica faptul ca pot pleca cu pasaportul pe numele vechi numai daca plecarea este imediat dupa schimbarea numelui...
Cauta ceva mai in urma...
Dilaural
http://pg.photos.yahoo.com/ph/dilaural/album?.dir=/4c12
ellamiss spune:
Degetzel, frumoase poze si superbe locuri.Dar spune-ne si noua cate zile ai stat, cam cat v-a costat, cu ce anume ati plecat(masina,avion), da-mi si mie ,te rog,niste detalii.Poate ca tu ai mai scris pe dc dar nu prea am avut timp sa intru.
Fetelor dati si voi niste preturi la Palma de Mallorca.
Noi am vrea sa mergem in Grecia , Halkidiki sau Corfu, si vrem sa mergem cu masina.Stiti cumva, daca fac rezervare online trebuie sa platesc acont? Vreau sa spun ca si nasii nostrii au facut rezervare la un hotel de 3*+ si cand au ajuns acolo era dezastru in camera de hotel, adica nu facea de 3*+.De aceea as vrea sa fac rezervare ca altfel nu putem pleca, dar vreau sa stiu daca se plateste acont pentru ca daca nu-mi convine cum arata hotelul vom merge sa cautam altul.astept raspunsuri.
photos.yahoo.com/ellamiss2000
ratusca1977 spune:
Degetzel poti sa dai mai multe detalii despre cum ati plecat voi in Creta, prin ce agentie, cat a costat? Noi am vrea sa mergem in luna de miere in Grecia, in octombrie se mai organizeaza sejururi???
Multumiri si pupici.
http://compage.totalnet.ro/edy/