Aripi de inger... deschise spre cer!
Raspunsuri - Pagina 4
Ana68 spune:
Doris,uite ca te-am ascultat(bine am facut!) si am citit si eu povestea.Terifiant!Mi s-a facut pielea de gaina si am lacrimat.
Sa fiti sanatosi si Ines sa va aduca numai bucurii si fericire mereu!
Ana-Maria,mami deAlex&Luana
Doris-Alina spune:
Ana, merci si iti intorc inzecit urarile de bine si sanatate minunatelor tale doua comori...
Doris si printesa mea, Ines
Poze cu micuta Ines:
http://community.webshots.com/user/ines_andrada
andora spune:
Dumnezeu stie mereu ce face.... Nu ma pot opri din plans, asa bine e cand afli de minunile Lui.... Sa fiti saatosi si inconjurati mereu de iubirea care v-a dat forta sa treceti peste toate astea...
Pupici micutei Ines Andrada!!!!! Si multa sanatate si Andradei oriunde s-ar afla!!!!!
www.andora.bravehost.com/" target="_blank">Andreea & Gogomaimutica (DN 10.10.2004)
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=51645" target="_blank">Povestea Gogosicii
Kittycat spune:
Citeam povestea voastra si nu imi venea sa cred ca este adevarat ce citeam; ma luasera fiorii. Mai ales nu intuiam sfarsitul; la un moment dat credeam ca povestesti despre Andrada. ca ea este ingerasul din titlul povestii tale, nici nu ma gandeam ca de fapt altul este ingerasul la care te referi. sa fiti sanatosi si sa aveti o viata binecuvantata de Dumnezeu. Iar micutza Ines sa va lumineze viata.
Andra,de printesa (15 noiembrie 2004)
Doris-Alina spune:
Multumesc Andora, da, intr-adevar Dumnezeu stie ce plan are pentru fiecare...
Kittycat, multumesc pentru cuvintele frumoase, miercuri implinim 3 anisori...
Doris si printesa mea, Ines
Poze cu micuta Ines:
http://community.webshots.com/user/ines_andrada
baicualina spune:
Doris,
intra-adevar ai o printesa!Ines Andrada e o superba!dar mai presus de asta un dar de la Dumnezeu!asa cum au spus si alte prietene aici pe forum ai trecut prin multe incercari si ma bucur si eu pentru tine!pentru finalul fericit si pentru viata fericita pe care o ai de 3 ani incoace...
e-adevarat ca Dumnezeu are pentru fiecare dintre noi un plan si trebuie sa ne lasam in voia lui, asa cum zicem in rugaciunea"Tatal Nostru", insa noi cate-odata uitam sa facem asta sau mai rau facem exact invers!
important este sa ne rugam si sa cerem iertare de fiecare data cand gresim si Dumnezeu care este Iubire ne va ierta!si ne va rasplati intotdeauna cu bucurii nesperate!
sa va dea Dumnezeu sanatate si putere! bucurati-va de minunea ce-o aveti!
Dumnezeu iti va lumina calea in decizia ta pentru cel de-al doilea bebe,ai incredere!
Alina
29sapt.+
andatudor spune:
Impresionanta povestea si o demonstratie de curaj si abnegatie!!Iar rezultatul este pe masura asteptarilor:ai o fata superba si sunt sigura si cuminte si destepta!!
Sa va traiasca si sa va bucurati de ea!!!
Anda si buburuzu din burtica 31+
http://pg.photos.yahoo.com/ph/tudoranda/album?.dir=2275&.src=ph&store=&prodid=&.done=http%3a//photos.yahoo.com/ph//my_photos
ellen spune:
Tare mult m-a impresionat povestea ta. Multi micutei Ines Andrada. Sa fie sanatoasa, voioasa si voinica si sa va umple inimile numai de bucurii.
Elena & Alexandra (25.09.2004)
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=51010" target="_blank">Povestea Alexutei
korinna spune:
Cutremurator.Insa bine ca e cu final fericit....Mi-au dat lacrimile!!!
Mult mai suferim noi mamele ca sa strangem in brate un botz de om micut!!!
Si mare fericire ne da sentimentul asta!!
Sa va traisca minunea mika!
motanik spune:
E prima oara cand scriu pe aici. Nu sunt mamika, nici viitoare mamika, pt moment.
Dar visez la un bebe si mi-l doresc cu toata fiinta mea. Nu am incercat sa raman, inca nu suntem pregatiti pt ca suntem aici sa strangem un ban si sa ne intoarcem in .ro. dar stim amandoi ca vrem sa avem copii si povestea ta mi-a inlaturat orice neliniste pt ca recunosc ca ma gandesc uneori daca nu o sa pot avea copii, daca raman si nu pot tine sarcina, daca si iar daca, dar tocmai mi-ai dat o lectie ca in viata trebuie sa vrei si sa ai credinta ca sa obtii ceva.
Sa va traiasca si sa fie sanatoasa!
p.s. Numele meu este......Andrada
--------------------
Andra
Noi
Paris1Paris2
Suflet de copil - povestea lui Andrei