pot face asta?
Nu stiu daca este locul indicat pentru acest mesaj dar nu am stiut unde altundeva sa-l postez.
Poate o sa va amuze dar intrebarea mea este daca pot cumpara legal uscatoria blocului. Locuiesc la parter si am doua camere iar uscatoria blocului este chiar vecina apartamentului meu . Deasupra mea este ap cu 3 camere , exact cum ar fi si al meu daca as avea eu uscatoria. Momentan n-o foloseste nimeni , doar administratorul blocului , acolo se plateste intretinerea.
Cu multumiri,
Raspunsuri
alexa121 spune:
nu prea cred, este parte comuna pentru toti locatarii.
maine poate vrea unul dintere locatari sa cumpere scarile!
danna2002 spune:
quote:
Initial creeata de Larra
Nu stiu daca este locul indicat pentru acest mesaj dar nu am stiut unde altundeva sa-l postez.
Poate o sa va amuze dar intrebarea mea este daca pot cumpara legal uscatoria blocului. Locuiesc la parter si am doua camere iar uscatoria blocului este chiar vecina apartamentului meu . Deasupra mea este ap cu 3 camere , exact cum ar fi si al meu daca as avea eu uscatoria. Momentan n-o foloseste nimeni , doar administratorul blocului , acolo se plateste intretinerea.
Cu multumiri,
Larra
intreaba preshedintele de asociatzie...eu la preshedintele asociatziei ma plang ba ca nu e lumina pe scari..ba ca e mizerie...cand e...;)..oricum cred ca nu ai cum sa o cumperi..doar sa o inkiriezi..la noi s a inkiriat o uscatorie unei firme.<ce se intampla cu banii de pe kirii numa d zeu stie de asta e alta treaba>.si ma gandesc ..daca se putea o cumparau.....
danna2002
GabrielaG spune:
A mai fost mai demult un subiect de genul acesta si stiu ca se poate. (Chiar eu m=am interesat la un moment dat) si stiu ca trebuie sa fie de acord absolut toti locatarii. Cauta in arhiva sau trimite un pm lui acvi, ca si ea a avut la un mom dat pb asta.
Succes,
Gabriela si baietii
Loma spune:
Larra eu zic sa nu te bagi in asa ceva, asa cum bine te-a sfatuit si Alexa 121, pentru ca este parte comuna, deci este un bun al tuturor locatarilor din blocul respectiv.
Presedintele de asociatie nu are nici o calitate in cazul acesta, chiar daca iti promite marea cu sarea.
Am avut un asemnea proces si partea care a cumparat uscatoria dintr-un bloc a pierdut cu mare succes, si a pierdut si banii..
Smerenia este regina virtutilor.
acvi spune:
Si eu am avut citeva luni acesta pb,voiam sa cumpar uscatorul de linga mine(avind ap cu 1 camera la ultimul etaj),si presedintele asociatiei era foooaarte de acord sa-l vinda,insa cei 3 notari pe care i-am intrebat m-au sfatuit sa nu ma bag,pt ca pot ramine si fara bani si fara uscator,pt a-l cumpara cu acte in regula e nevoie ca toti locatarii sa fie de acord SI IN PLUS toti sa nu aiba datorii la financiar(ceea ce e foarte greu)!!La mine voiau sa mi-l vinda cu 100.000.000 lei dar cu hirtie de mina(Zdelca parca ii zice),mi-a fost frica asa ca am preferat sa fac imprumut si sa ma mut la 2 camere!!
Gabi
lau_sel19 spune:
sal...din cate stiu eu (si sunt administarator de bloc) poti sa cumperi uscatoria.Daca ai sta la etajul 4 si ar putea fii continuare la aprtamentul tau ar fi mai usor.Ideea e ca trebuie sa ai semnaturi de la toate apartamentele din bloc si sa dai bani la fiecare plus ca trebuie sa platesti si asociatia.In situatia ta e cam greu...