Marturii (Wedding favors)
Raspunsuri - Pagina 9
soricam spune:
eu am gasit mai multe modele de marturii foarte dragute pe [editat de moderator]* si mi s-au parut si preturile bune.
Nu chiar asa ca exemplul cu 8000 lei, dar pe asta, pana nu-l vad cu ochii mei nu-l cred
numai bomboanele te aduc la cateva mii de lei pe marturie daca alegi migdale glazurate...
*Site-ul recomandat apartine unei firme concurente www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=41145" target="_blank">celei recomandate exclusiv de catre administratia DC
Catalin
radu300 spune:
Interesant cum de ai gasit tu marturiile alea dragute... chiar pe pagina ta personala looool. Singura mea nelamurire este daca preturile tale ti s-au parut bune pentru tine, sau pentru altii???
soricam spune:
apare la pagina mea pt ca eu am facut site-ul pt niste prietene, dar marturiile chiar sunt faine.
in plus stiu ca au si chestii mai ieftine si le-am vazut in realitate si sunt chiar dragute.
Ioana-Cristina spune:
Soricam , vreau detalii !!!!
Ioana-Cristina *** "Simt ca traiesc , deci exist !"
soricam spune:
firma asta ofera mai toate serviciile pt o nunta in special. dar lucrul pe care s-au axat fetele sunt marturiile.
din ce-am vazut, au foarte multe modele (peste 30) pe mai toate culorile.
iar in ceea ce priveste preturile afisate pe site, ele contin si TVA, precum si pretul bomboanelor (migdale glazurate)
yammiii!!!!
bineinteles insa ca se pot inlocui migdalele cu altceva, mai ieftin.
ratusca1977 spune:
Fetelor, in albumul "Pentru nunta" din semnatura puteti sa vedeti marturiile mele finalizate dar si alte accesorii pt nunta.
Albumul nostru
Mai am...
ooana spune:
quote:
Originally posted by ratusca1977
Fetelor, in albumul "Pentru nunta" din semnatura puteti sa vedeti marturiile mele finalizate dar si alte accesorii pt nunta.
Albumul nostru
Mai am...
Ratusca...sunt foarte frumoase marturiile....dar pe mine posetuta/saculetul m-a dat gata.....de unde?cum?cand?cat? spune-mi si mie!
Daca vrei sa fi iubit, iubeste !!!
Oana & Marius
Wedding Day
ratusca1977 spune:
Oana, saculteul l-am luat de la Casa de moda Tudor din pasajul Lipscani, am dat pe el parca 150.000 lei. Mi-a placut la nebunie...
Pupici
Albumul nostru
Mai am...
ralucah spune:
Zau?...pai hotaraste-te , ca deocamdata e reclama neplatita...!!!
quote:
Originally posted by soricam
eu am gasit mai multe modele de marturii foarte dragute pe www.image-group.ro si mi s-au parut si preturile bune.
Nu chiar asa ca exemplul cu 8000 lei, dar pe asta, pana nu-l vad cu ochii mei nu-l cred
numai bomboanele te aduc la cateva mii de lei pe marturie daca alegi migdale glazurate...
Si de-as avea darul prorociei si tainele toate le-as cunoaste si de-as avea atata credinta incat sa mut si muntii din loc iar dragoste nu am...nimic nu am!