Marturii (Wedding favors)

Raspunsuri - Pagina 3

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns dilaural spune:

quote:
Originally posted by vmariejeane

Ma amuza chestia asta cu "poa' sa le manance si mosii si babele de la tara care nu mai au dinti".
Pai sa iti explic: sunt alune in zahar, clar ca nu sunt atat de moi. Iar de tinut tin, normal, ca sunt in cutii sigilate, si au termen de garantie 1 an sau 2.

http://community.webshots.com/user/vmariejeane

Pai mai Marie Jeane, spune tu daca n-am dreptate?!?!? Nu ma refeream chiar la "mosi si babe de la tzara" ca eu n-am... dar la persoane mai in varsta care in mod sigur vor desface pungutza sa ia o bomboana oricat de satuli ar fi...
Daca e termenul de garantie asa mare, atunci merge...!

Pup,

Dilaural

Dilaural

http://pg.photos.yahoo.com/ph/dilaural/album?.dir=/4c12

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns kriss79 spune:

Recunosc, nu sunt chiar pt "mosi si babe", dar nici pt cei cu dinti de aur:) Nu sunt moi pt ca iti dai seama ce ar fi sa se topeasca in tulle? Ideea e sa fie ceva mai tari, rezistente.Si cum s-a mai scris, au perioada de garantie pana cateva luni. Ale mele de ex pana in oct(le-am cumparat acum o sapt si ceva).Le poti lua cu o luna maxim inainte de nunta, e cel mai bine.

http://photos.yahoo.com/darbyshaw79

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Hirondella spune:

De obicei bomboanele de la marturii nu se mananca ci se pastreaza asa cum sunt ele imbracate frumos ...sunt o amintire ...Spuneti asa mosilor si babelor fara dinti

Cunoaste-te pe tine insuti !

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bibyrox spune:

Fetelor unde gasesc si eu prin oras.. trandafirasi pentru marturii???
Spunea cineva ca si-a luat de pe Lipscani dar nu mai gasesc postul respectiv!

Incetisor, ca ma grabesc!
Roxy

Album poze
Nunta noastra

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns leyla spune:

Mai poti incerca si pe la merceriile de prin Obor.

quote:
Originally posted by bibyrox

Fetelor unde gasesc si eu prin oras.. trandafirasi pentru marturii???
Spunea cineva ca si-a luat de pe Lipscani dar nu mai gasesc postul respectiv!

Incetisor, ca ma grabesc!
Roxy

Album poze
Nunta noastra

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ana maria spune:

Eu am facut marturii pentru botez. Bombonele am luat de la carrefour: migdale in cioco alba. Nu s-au topit desi a fost cald. In zahar n-am gasit (nici n-am cautat prea mult ca am bebe mic si timp liber mai deloc) Iar trandafirasi pt saculeti am luat de pe lipscani, nu mai stiu exact magazinul dar cred ca era pe o straduta care cobora de pe lipscani spre dambovita si aprope de capatul stradutei pe partea dreapta. cat au costat nu mai stiu ceva de genul 4-5 mii. daca ai multi invitati poate merita sa mergi la europa cica aoclo sunt mai ieftini. Amm legat saculetii cu o fundita (din paglica de voal bleu si cu trandafiras bleu iar tulul a fost bej stralucitor (asa se chema dar era normal). trandafireasu'; leaga bine ca are sramulita la coada. Si la magazin la Picasso tot asa legau doar ca pretu mi s-a parut prohiobitiv (parca 1 dolar de saculet numai manopera).

Iar invitatii mei desi sunt oraseni au mancat bombonelele pe loc. Mai ales ca am avut multi copilasi invitati la boiserica si le-am imparti acolo. Nu stiu cum poti sa le spui sa nu le manance ca ar fi bine sa le pastreze.

Ana Maria si bebe Victor Stefan (15 12 2004)

Succes si s-auzim numai de bine!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns sisimop spune:

Buna
Imi puteti spune cat tul ar trebui sa cumpar pentru 70 de marturii ? (am gasit tul de 1.50 m si nu stiu ce cantitate ar trebui sa cumpar )

Merci

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns chrislove spune:

Incerc sa iti raspund eu. Din cate am inteles de celelate fete, trebuie sa imparti materialul in patrate de 18cm latura(din care decupezi un cerc). Si tii cont ca pui cate 2 cercuri la o marturie(deci iti trebuie 140 cercuri in total). Din calculele mele, din latimea de 1,5m iti ies 4 cercuri, deci 140:4= 35 ar trebui sa iti iasa pa lungime. deci 6,5 m.

daca am grasit undeva corectati-ma. numai bine

http://community.webshots.com/user/chrislove106

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns sisimop spune:

Multumesc mult Chrislove

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ana maria spune:

Chrislove eu nu am facut cercuri, ca era cam greu. Am facut patratele cu aprox 20cm latura si au iesit foarte frumos. Legat cu tranfafirasul tulul arata bine chiar si cu colturi la terminatie. Si (Important!!!!) am taiat tulul cu o forfeca de surfilat (din aia cu zimti si arata super. Daca nu ai asa foarfeca mergi la o croitorie da o atentie si roaga sa-ti taie acolo si foarfeca din aia altfel arata cam nashpa.

Bafta fetelor si Nunti de vis!!!!

Ana Maria si bebe Victor Stefan (15 12 2004)

Succes si s-auzim numai de bine!!!

Mergi la inceput