Colier pentru mireasa!

Colier pentru mireasa! | Autor: Degetzel

Link direct la acest mesaj

Fetelor, ajutati-ma si pe mine ! Cau un model special de pandativ pentru rochia mea de mireasa, care ar trebui sa arate cam asa:
- pandativul sa fie oval, eventual cu o piatra de culoarea rosu-inchis (grena, visiniu...), cu o lungime de aproximativ 5 cm (maxim)
- vreau sa arate ca si cum ar fi ceva vechi (adica sa nu straluceasca ca bijuteriile noi), dar din aur, nu din argint
- nu trebuie sa fie neaparat din aur
- am gasit o imagine pe net care se apropie de ceea ce vreau eu : http://w13239.securedweb.net/~victoriasj/n101.htm

Daca aveti idee sau ati vazut pe undeva ceva asemanator, va rog, dati un semn !!!

Va pupic!!

Raspunsuri

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns leyla spune:

In magazinul Unirea, uneva la parter era un magazinas cu extrem de multe bijuterii cu pietre de toate culorile, dar cred ca sunt din argint. Undeva pe partea stanga cum intri dinspre McDonalds, nu foarte departe de intrare dar putin mai in randul II.

Mergi la inceput

Si chiar sunt asa cum spui tu ca vrei, arata putin mai invechit nu sunt din acelea super stralucitoare...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns AngeliquedeS spune:

Degetzel, nu te.ai gandit sa iti faci colierul la comanda? Si bineinteles poti sa ii ceri bijutierului sa ii dea bijuteriei o patina veche, asta nu ar fi o probleme. Daca gasesti un bijutier priceput iti garantez ca ti-l poate face exact ca pe cel din poza. Pupici si bafta.

Angelique

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Degetzel spune:

Cred ca pana la urma o sa apelez la un bijutier sa faca pe comanda, dar cred ca o sa mai caut vreo 2 saptamani ..

Va pupic !

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns roxygeo spune:

Buna dimineata miresici!
Am si eu o problema legata de bijuterii, la rochia mea ar merge bine un colier de perle - mama mea zice ca nu e bine cu perle, voi ce ziceti????

Pe de alta parte parca mi-ar placea si un pandantiv cu cercei (set) sau un colier finut cu bratara - (din aur galben, nu-mi place cel alb), ceea ce nu prea am vazut.
Apropo nici mie nu-mi plac bijuteriile prea stralucitoare.

La un moment dat ma gindeam la o cruciulita cu pietre rosii sau albastre, credeti ca s-ar potrivi????????

Hai ca v-am zapacit, pupici!

roxygeo

Mergi la inceput

Eu voi trece peste acesta superstitie si voi purta un colier de perle primit de la bunica sotului meu, perle pe care ea le-a purtat la nunta ei, si by the way au avut pana acuma o casnicie ca-n povesti...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns an-k spune:

eu nu sunt superstitioasa si PERLE VREAAAAAAAAAU..., ori un colier cu o singura perla, din aur, ori sirag de perle la baza gatului, bineanteles, cercei si(sau fara bratara?) asortate...
chiar fetelor, la nunta se poarta bratara si inel? sau numai verigheta? eu am fost ieri la un targ si erau o gramada de inele bratari si... ce mai de toate, dar nu din aur, stil mely-melo
voi la ce bijuterii v-ati gandit?
de la targ m-am ales cu multa hartogaraie, voi pune lincurile peste care am dat la mirese 2005

anca DNP21martie
bb BIANCA ECATERINA

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Degetzel spune:

Roxygeo, eu cred ca se potriveste sa porti o cruciulita cu pietricele colorate. Mai ales daca ai si buchetul de mireasa cu flori in aceleasi culori ... Am vazut ca nu mai este deloc important sa ai buchetul in intregime alb, si e chiar interesant sa existe si pete de culoare. Parca scoate rochia si mai bine in evidenta !!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns AngeliquedeS spune:

Apropo de bratara, nu stiu daca se poarta la nunta bratara dar eu o sa port. Mi-am comandat un set super, de care sunt foarte incantata, colier, cercei si bratara, sunt extraordinare, din punctul meu de vedere, bineinteles. Este un fir de aur cu pietricele lila la distanta cam de 3-4 cm distanta una de cealalta, ca niste stropi, sunt super incantata.... Bratara e exact la fel si cerceii sunt lungi.

http://community.webshots.com/user/kristina_deppner

Angelique

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns oanamadalina spune:

Degetzel,
La Unirea, parter, langa scarile rulante centrale, magazin Mondo Decor au coral ...rosu, mat .Iti poti cumpara de acolo si sa-ti faci ceva pe comanda.
Incearca si la You&Me tot in Unirea...si pe acolo am vazut cate ceva
Pupici

Mergi la inceput