Balante (dez)echilibrate (10)

Raspunsuri - Pagina 3

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns vlada spune:

Tot io ca acu' am vazut si trebuia neaparat sa ma laud si sa sarbatoresc cu voi ... am 1000 de mesaje !!!! Si am devenit membru senior...

Andreea si Vlad
Iubirea mea

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Cary spune:

Hai pupici ca te pomeni ca eu sunt ultima in duminica asta,am fost vreo 2 ore in parc si copiii au fost tare incantati ca nu era inghesuiala in Herastrau si nu am asteptat sa se elibereze UTZA!!!

Andreea ma bucur ca Vladut e mai bine,sambata dupa amiaza cand am fost in Moghiorosi chiar m-am gandit la voi!Am sa merg sa vad cismele sper sa aiba si masuri gigantice?!?!?!?

Adyna da e rau activa fita!ma intreb cum e cand vreti amandoua la calculator???

Pupici fetele ca maine vin pe la pranz!

Mergi la inceput

Na, ca n-am vrut s-o las pe Cary sa incheie in seara asta...insa sper sa nu fiu si prima maine la cafea...
Din pacate n-am avut cum sa intru sa intreb si de marimi, Vlad nu a fost de acord...daca cumva ajung si maine, avem un film de returnat, intru si intreb.
Pupici si...noapte buna !

Andreea si Vlad
Iubirea mea

Mergi la inceput

'Neata fetelor ? Pe unde umblati? Sau inca nu v-ati trezit ori v-au luat sefii tare de luni dimineata...?
Haideti sa ne bem impreuna !

Andreea si Vlad
Iubirea mea

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ioana75 spune:

Neatza! Io nu beau cafea, particip doar spiritual la intilnirea pentru cafea.

Ioana

Mergi la inceput

Ok, e bine si asa...macar sa-mi tii companie. Poate un ceai sau o ciocolata calda...?

Andreea si Vlad
Iubirea mea

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ioana75 spune:

Andreea. Ciocolata calda oricind, si cu mult-mult zahar (da, recunosc, ma cheama Ioana si sint dulcio-holica).

Ioana

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns AdynaB spune:

Neata fetele,

si eu particip la cafea...

Adyna si Selina bambina

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ticka spune:

Si eu la cafea...ca-s inghetzata rau..
Neatza !
Cary, vezi ca vin de la trezorerie.. si acestia au program de la 9 la 14, or pe fluturasul pe care l-am primit scrie 8:30 -12:00, asa ca mi-a cam inghetzat fundul. Am aflat ca dupa 11 nu mai e nimeni, adica nu mai e coada. Si in fluturas scria ca sunt programata astazi - 21 februarie, ca sa aflu la trezorerie ca pot veni oricand incepand cu astazi pana la sfarsitul anului... Dar am scapat repede... 45 minute si 25 de oameni in fatza mea.
Ma duc sa ma incalzesc cu o cafe si apoi ma duc sa rezolv pozele cu tortul!
Adyna, ti-am vazut bubulica si omul de zapada - !!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Salmida spune:

Mergi la inceput