Balante (dez)echilibrate (10)

Raspunsuri - Pagina 13

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Cary spune:

Na ca Salmidutza ne-a spus Noapte Buna!dar eu inca nu m-am culcat si am inchis plutonu'asata in cazul in care nu mai pare cineva!

Ticka iubita maine trimit poza cu BABA ca s-o vedeti,pacat ca nu se poate pune si sonorul!

Acum ceva timp am intrebat pe DC de acest mit "BABA CLOANTZA aduce noroc!"si mare lucru nu mi s-a raspuns,voi ce stiti???

Pe maine!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns FELIS spune:

Multumesc fetelor de frumoasa primire, da yo mi-s peshtoaica. Da tot o sa va mai vizitez...

Acum am venit sa-i urez unei balantze de-a voastre (GANDACELU) sa-i traiasca flacaul si sa fie sanatos, ca taaaaaaaaare scump mai este IOACHIM!... E baiat mare acum ca a facut 3 luni...

Mai da ce lista shmechera aveti!...

Felis si Mihai-Cristian (06.12.04)
Pozele noastre!
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=41659" target="_blank">Povestea noastra!

Mergi la inceput

Gata cafelutza!
Hai s-o lasam pe Ticka sa si-o bea,apoi sa puna BABA pe net ca i-am livrat poza!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Salmida spune:

Bey, da matinale mai sunteti! Cand sa zic si yo "Ia cafeaua neamuleeee!" voi deja ati bäut-o! Si am o cafea ... superbunä! Ia sä vä dati ceasul cu o orä in urmä!

Sä aveti o zi (de lucru) scurtä si färä bätäi de cap!

Felis, nu-i bai cä esti peste. Apa e elementul täu si ne mai stropesti un pic dacä vezi cä o luäm razna. Trebuia sä avem si pe cineva arbitru!

Gandäcelului un !

Cary, de legenda Babei Cloante yo nu am auzit! O fi vreo gäselnitä comercialä! $

Mergi la inceput

Salmiduta eu una nu fac eforturi sa ma scol,dar daca te oferi tu sa o duci pe Rebi la gradinita atunci eu ma apuc de treburi,azi curatenie ca e vineri!!!

Cat priveste norocul cu BABA,cica e pe bune!! asa ca inca mai astept legenda,mitul,sau ce-o fii?!

Am fost cu mama ieri cand am luat-o pe BABA si m-a intrebat:Unde o pun??
Pe usa de la intrare,agatzata de vizor,dar mama:
-O sa-ti sperie toti musafirii!Poate toarna cu bani!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ticka spune:

Vin si e odata mai devreme si uite ca nu mai am loc de voi!
Neatza dragelor, da matinale mai suntetzi

Felis pofteste mai des pe la noi ca vad ca aduci noroc si vine lumea buluc la postat dupa tine

Lui Gandaca si lui Ioachim la multi ani sa traiasca si sa-nfloreasca.

Salmida da vad ca tu vrei sa fii si ultima cu noapte buna si prima cu neatza...dar cu 5 o'clock cum ramane ca eu stau aici de garda si astept ... si nici urma de salmidutza....

Cary ma duc sa-mi iau o daza de cafe (ca dupa nu mai pun toata ziua gura pe cafe, ceai ca-ti face viatza mai verde ) si pun si poz(n)a cu Baba.

www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=41659" target="_blank">Mihaita al lui Felis

Mergi la inceput

Cary, ti-am rezolvat Baba.

www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=41659" target="_blank">Mihaita al lui Felis

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Salmida spune:

Ce sä-i faci, ticka, dacä suntem in defazaj cu o orä!
Cand ajung mai tarziu e prea tarziu, cand vin devreme este tot tarziu! :))
Dar sä fim noi sänätoase! Si cu chef de ... glumä!

Cary, mä ofer s-o duc pe Rebi la grädi! Da' mi-o dai?

Aici e soare, zäpadä! S-a fäcut luminä-n sat! :)

V-am pupat!

Mergi la inceput

EEEIIIIIIII va placut BABA?!?!??!
Hai ca am masurat-o si are 35cm.

Salmida tii trimit pe amandoi,ca sa am si eu timp de ale mele si sa nu ma tot intrerup.
Hai pupici pe la 14.00 revin.

Mergi la inceput

Norocoshilor ! La noi a plouat ieri si azi e cam ceatza si se anunta din nou ploaie.....
Salmidutza ia zi, iti place acolo? Cum e la voi, ca la noi shtii tu cum e

Mergi la inceput