Balante (dez)echilibrate (10)

Raspunsuri - Pagina 10

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns ticka spune:

eh uite, salmida dupe killereala de pomina mi-e frica sa ma mai duc.... cat despre cosmetice, ma tzin bine in frau...mai dau iama cand sunt in aeroport si astept avionul. Si in euro, parca mi se par mai ieftine decat in lei (mare pacaleala, cred ca lipsa zerourilor e de vina )

www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=41659" target="_blank">Mihaita al lui Felis

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lilib72 spune:

Buna fetelor,

V-am admirat pozele, ticka borcanele sunt faine, si mie imi place sa fac astfel de lucruri din pacate nu prea mai am timp si nici chef

andreea felicitari pt. concurs!

de 8 martie mi-as dori sa ies in oras cu sotul, dar vorba lui cary sigur voi primi flori, si ce asemanare...deh, doar suntem balante, zambilele sunt si florile mele preferate;

completez si eu listuta propusa de ticka

1. sunt o persoana pacifista;
2. imi place arta;
3. imi iubesc familia;
4. sunt optimista;
5. in general sunt o persoana vesela;
6. nu-mi place singuratatea;
7. iubesc anotimpul primavara;
8. sunt un om " de cuvant";
9. imi plac oamenii;
10 nu-mi place sa jignesc/sa fiu jignita, ma deranjeaza enorm.

fetele am si eu o intrebare pt. ca eu n-am fost in stare sa ma luminez singura am vazut ca atunci cand puneti poze nu mai scrieti adresa (http://community...) ci mai simplu ex. "iubirea mea" (cazul andreei)sper ca m-am facut inteleasa; ma invatati si pe mine cum sa procedez?

Mergi la inceput

lilib72, da un replay with quote la mesajul Andreei cu "iubirea mea" si vezi cum se scrie: e ceva de genul [] in interiorul carora scrii url="....aici treci linckul site-ului..." apoi scrii Iubirea mea (de ex) si din nou [] in interiorul carora scrii url.

www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=41659" target="_blank">Mihaita al lui Felis

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Cary spune:

Hai pupici.
Ticka dupa cat timp ai primit FLOAREA lui Mihaita ca si au am donat (pe 18)dar inca nu am floricica???Cat mai dureaza?Curiozitatea ma omoara!
TU nu ai facut listuta cu cele 10!!!

Lilib floarile mele preferate sunt acelea care au parfum!
Dar cea mai cea, este CRINUL DE GRADINA!!!!HHMMMMMM..........

Revin mai tarziu ca inca nu l-am pus in pat pe bibilici!

Mergi la inceput

10 chestii despre mine si despre ce-mi place:

1. Alexandra
2. Imi place arta in special din perioada Art Nouveau-ului
3. Ador calatoriile si vacantzele in familie
4. filmele bune (revazute din nou si din nou)
5. o carte buna (citita pe ploaie stand comod in fotoliu si cu un ceai verde cu jasmin)
6. Mini Cooper - pentru shoferitza catastrofa!
7. shoping ca sa-mi ridic moralul
8. orgoliu
9. ambitzie
10. si lene.....

Mergi la inceput

Cary, n-am primit floarea galbena de la Mihaitza

(si nici nu cred ca o voi primi...am trimis banii direct in contul pe numele sotzului lui Felis si nu prin intermediul DC si din cate stiu floricelele se dau doar celor care ajuta cu ajutorul DC...dar cum se spune: "faptele bune ingroapa-le in nisip"...si sa fie sanatos Mihaita ca flori imi cumpar )

Floricica galbena exista la "smiles-uri" si se scrie floare3 intre [].

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Cary spune:

Hai ca sunt intr-o mare graba asa ca repede!!!

Ticka nici pe mine nu ma incalzeste floarea dar sa stii ca am apelat pt.aceasta donatie le prietena surori-mele care este pe BANCI si altfel se comporta cu tine daca esti persoana JURIDICA!!!ca am fost eu personal si trebuia sa stau la coada 2 ore!!!!!
Am trimis un PM Adminului Florin si nu am primit nici un mesaj si nici floare!??? si NU vreau sa acuz pe cineva!sper ca ai inteles problema mea!de aceea te-am intrebat.
Am citit DUPA,ca si Felis si-a deschis cont,ca puteam trimite acolo.

Pe curand,cand mai am timp.
Pupici tuturor!

Mergi la inceput

Cary, am vazut la Forumul cu FAQ, ca intrebase cineva de ce nu are inca floricica de la Mihaita si Mirela a raspuns ca ii mai trebuie nush ce cod (parola) de la banca ca sa verifice starea contului si donatziile (ca sa nu vorbeasca gura fara mine intra la FAQ). Asa ca nu fi supi, ca vine si floricica

Si eu am incercat la o sucursala ING si n-am putut pentru ca n-am card ING, apoi m-am dus la o sucursala BCR si mi-au zis ca nu pot pentru ca n-am cont la BCR . Si cum sunt om fara cont in banca (tzin banii la ciorap si saltea ) nu pot face nici o miscare, decat daca ma duc la sediul central ING. Dar las ca sunt fata descurcareatza...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ioana75 spune:

Buna balantzelor! Eu apar asa, intre cafea si ceaiul de la 5.

Cary, eu cind am facut o donatie, am primit floarea dupa mai bine de o luna ... si asta dupa ce am cerut-o, ca tineam mortis sa am floare.

ticka, buna ideea cu lucrurile care ma caracterizeaza:
1. nu-mi place singuratatea
2. fac orice pentru familia mea
3. incerc sa fac dreptate tot timpul si in toate locurile
4. ma enerveaza prostia
5. sint comoda
6. sint organizata
7. refuz greu pe cineva
8. imi place sa ma joc pe calculator
9. imi place foarte mult SF-ul
10.imi plac serialele de comedie (Seinfield, 3rd Rock from The Sun, etc)

Ioana

Mergi la inceput

neatza Ioana
Pai stii cum e cu florile pana le pui in pamant, pana cresc, pana tre sa le dai....

Te-am citit si vin si eu repede sa zic ce ma enerveaza as adauga la prostie (cu toate ca prostu, saracu n-are nici o vina ) si minciuna Dar mai rau decat astea ma enerveaza si nu suport nedreptatea de orice fel.
gata am scris!

Mergi la inceput