Se joaca sotii vostri pe calculator?
Raspunsuri - Pagina 7
Victoria spune:
Acu, ce sa zic, frumoase poze, copilu si matza sunt super, mai ca te-am ierta Comi, dar, auzi Adda, parca ne-ai promis ca ii aplici constitutia lu' Comi ca ne-a facut grase pe (la alt subiect)... Hm? Cum a fost?
V.
adda spune:
...aaaaaa... stii tu vorba aia: "Cainele care latra nu musca" (eu fiind catelul )...deci, nu i-am facut nimic, mai mult, i-am dat si pupici (nu pentru fapta sa demna de tot dispretul , dar cand i-am vazut mutrita , mi-au trecut toate cele )
Dragostea e intotdeauna gata sa ierte, sa aiba incredere, sa spere si...sa indure orice urmeaza
Victoria spune:
Concluzia reiese de la sine: tot noi suntem bune, blande si iertatoare... si destepte, si frumoase, si modeste....ei nu ne merita....
V.
armandcp spune:
Lauda-ma gura ca iti dau friptura
quote:
Originally posted by Victoria
Concluzia reiese de la sine: tot noi suntem bune, blande si iertatoare... si destepte, si frumoase, si modeste....ei nu ne merita....
V.
http://community.webshots.com/user/armandcp
Missy spune:
se joaca el, ma joc eu, mai baga parintii cate un solitaire. am facut un pact: o zi tu, o zi eu, da' a tinut 2 zile. nu stiu ce ne facem cand creste si bb. . . cred ca mai luam 2 si ne jucam in retea
Master Draciel spune:
De jucat pe calculator se joaca copilul!Dar, mai rau, sotul meu se ciatuieste( nu pe DC) si de cind vine de la serviciu, pina se culca nu-si ridica fundul de pe scaun.Daca ma enerveaza?Cumplit!Din cauza asta, in fiecarer seara imi iau flacaul si plec la plimbare, intorcindu-ne si la miezul noptii, citeodata!!!!!Si ne distram mai bine!
Revenind la subiect, jucatorul nr 1 din casa sint eu, dar pe Playstation si numai noaptea, ca sa nu privez pe nimeni de prezenta( si, recunosc, sa ma lase toata lumea in pace!)