Racoaice - la apel (2)

Racoaice - la apel (2) | Autor: AlinaN

Link direct la acest mesaj

Tot se fac adunari de berbecute, pestioaice, tauroaice ..., de ce nu si de Racoaice?

Eu sunt rea de mama focului mai ales de gura .

Se zice ca racii se simt in largul lor in imprejurimea apei, voi ce credeti - e adevarat?

Eu spre exemplu, de cind mi-am schimbat locul de trai linga apa, sunt mai linistita si dorm mai bine.

Ah da' inca ceva, m-am mai cumintit, pe bune

_ _ _ _ _ _

Ia racoaicelor la apel !!!

01. 22/06 - Mih - sotul varsator, fecioara
02. 23/06 - Ana_Alx
03. 24/06 - Gabrielat - sotul berbec,rac
04. 24/06 - tania-z
05. 24/06 - iren - sotul taur
06. 25/06 - MirelaV - sotul sagetator
07. 25/06 - Crenick - sotul scorpion
08. 28/06 - Lucia_B - sotul taur
09. 29/06 - Preda_vicky - sotul capricorn, peste & sagetator
10. 29/06 - Alipiticot - sotul gemeni
11. 29/06 - Pdelia - sotul peste
12. 29/06 - paula2003
13. 29/06 - petra
14. 30/06 - Anculina
15. 01/07 - CrisCiurea - sotul taur
16. 03/07 - ionella3003 - sotul taur, fecioara
17. 03/07 - tyaa- sotul capricorn, fecioara
18. 04/07 - Jeff - sotul varsator, peste
19. 06/07 - Caprioara - sotul sagetator, capricorn
20. 06/07 - Mephala30 - sotul berbec, gemeni
21. 07/07 - Corneliaa - sotul fecioara, varsator
22. 09/07 - GabrielaG - sotul fecioara
23. 12/07 - Mik - sotul berbec, berbec & rac, sagetator
24. 12/07 - Danna
25. 12/07 - Nina_sim - sotul taur
26. 14/07 - mav-sotul leu, varsator
27. 14/07 - Primel, sotul capricorn
28. 15/07 - Mihaela1567 - sotul rac
29. 15/07 - Cosmi - sotul rac, *2 balante
30. 15/07 - Violetik - sotul rac
31. 16/07 - Claudelu - sotul peste, berbec
32. 18/07 - Florinini
33. 19/07 - Ninocikap - sotul capricorn
34. 19/07 - Baby_boom - sotul rac, rac
35. 19/07 - AlinaN
36. 19/07 - Juliafin
37. 19/07 - oanamc
38. 21/07 - Lucia_cs - sotul taur
39. 21/07 - Flori76
40. 21/07 - Lady_danielle
41. 22/07 - Tiara
42. 22/07 - Dianapatrik

ninocikap - ma regasesc in intregime in pasajul anterior, mai putin randurile despre copii. Asta pentru ca inca nu ii am si nu stiu cum am sa ma comport.

nana_sim - da, eu ma regasesc in ultimele doua subpuncte. Pentru prima, nu am simtit niciodata ca merg doi pasi inapoi, ci doar ca merg foarte foarte foarte greu dar liniar inainte.
Chair, ai idee ce ascendent ai?

O la toate racoaicele!

Raspunsuri

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Claudelu spune:

Mai sa fie, am trecut la capitolul 2 si eu nici n-am remarcat...sa-mi fie rusine ...uite ca-mi dau singura una la fund

Fetelor, sa-mi fie cu iertare absenta, dar am avut cateva probleme, tata operat si altele care nu mi-au dat pace Acum sunt mai linistita si sper sa ma tina mult de acum incolo Am inceput cam prost anu asta, dar sper ca pana la final sa se termine asa cum ne dorim noi

Alina, intrebai daca ne sintim bine langa apa...ooofff eu ador apa ...cand vine vara tot la strand sau oriunde unde e apa sunt...toata ziua ma balacesc...imi place la nebunie, dar din pacate sotuiorul meu nu prea este dupa soare si apa, chit ca si el e zodie de apa...de cand sunt cu el, doar pe la munte mergem, dar fac in asa fel incat acolo une mergem sa fie vreun lac, apa curgatoare, ceva, ca sa ma simt si eu in largul meu!!!

Claudia si Raul (01.04.2004)
Martie Aprilie 2004

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Anculina spune:

Eu ma simt bine LANGA apa, IN apa asa si asa, iar PE apa nu !
IN apa imi place, dar sa am totul sub control, sa ating fundul apei, etc. iar PE apa ( barca, vapor, etc. ) nu-mi place deloc. Merg numai daca e musai !
Cel mai bine ma simt LANGA apa ! Ha ! Serios !
Pt mine o terasa genul celor de pe malul Herastraului sau cea de la Keoke e superba pt o cina romantica...
Iar in chestia cu mersul inapoi eu nu m-am regasit niciodata !
In schimb ma regasesc la fix intr-un context pe care l-am citit mai demult, ceva de genul asta :
" Tenacitatea lor e asemeni unui val care izbeste ani la rand o stanca sfarsind intr-un final prin a o eroda.Chiar daca isi propun planuri marete carora celor din jurul lor li se par absolut intangibile, un Rac nu se da niciodata batut, isi urmeaza scopul, visul, chiar si ani de zile, pana intr-o zi cand va reusi ce si-a propus. "
Cum vi se pare ?
Dar oricum, mai tine si de mostenirea genetica, de autoeducatie, de numerologie, de zodiacul chinezesc, de mai multe...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nana_sim spune:

Apa = panica mare pentru mine. De aceea am ajuns la respectabila varsta fara a sti sa inot. Incerc acum sa recuperez, am nevoie pentru a tine sub control displazia de solduri trecuta neobservata pana la maturitate, dar si pentru ca mi-as dori sa ma bucur cu prietenii mei laolalta in loc sa privesc.

Cat despre cei doi pasi inapoi pana sa fac unul inainte situatia trebuie inteleasa asa - o lunga perioada de deliberari si ezitari inainte de a hotara ceva. Orice.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns corneliaa spune:

Alinuta, la mine sotul e fecioara si bebelina e varsator nu capricorn!!! Please schimba tu.

Eu sunt innebunita dupa tot ce inseamna apa. V-am spus mai in gluma mai in serios ca pana si spalatul vaselor mi-e drag. Apa= elementul meu natural. daca nu merg la mare un an simt ca ma imbolnavesc.
Despre faptul ca nu ma dau batuta pana nu-mi ating scopul....nimic mai adevarat. Obtin in general ceea ce-mi doresc (daca nu cumva vreau lucruri absurde)chiar daca asta imi consuma energia luni sau chiar ani de zile.
Si mai spunea cineva ceva despre racii care se supara cand sunt calcati pe coada si care isi scot persoana respectiva de la suflet definitiv. Asa e! Odata ce acord incredere si sunt dezamagita si calcata pe bataturi...persoana respectiva nu-mi mai intra in gratii nici daca sta in cap!!! ma port frumos dar doar din politete.

Cornelia, Dan si Ioana-Alexandra (01.02.2005
http://community.webshots.com/user/corneliaa100
http://www.alex.dan-cornelia.com/

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mav spune:

Buna!
Vad ca ati ajuns la capitolul 2!!!
Eu sunt nascuta pe 14 iulie 1978. Am mai postat la un subiect referitor la "racoaice", dar nu stiu daca aici sau era altul...
Eu locuiesc la Constanta, deci langa mare, pe care o ador!
Ma simt taaare bine langa/in/pe apa!!!
Sotul meu este leu (27iulie), iar pustiul, varsator.
Suntem o familie fericita! Si nu pot spune ca ma intereseaza tare mult zodiile, dar poate ca ma veti convinge voi (?) ca merita sa-mi bat capul cu asta.......

Vic & Sebi (04.02.2004)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Lucia_B spune:

Buna racoaicelor .

AlinaN merci mult ca ai luat conducerea in miinile tale si ai trecut subectul la capitolul 2.

Eu tot cu rau de dimineata pina-n seara de minuta stau. Cred ca la mine e cel mai rau, de asta nici nu am mai intrat pe DC. Zilele astea a avut sotul liber si mi-a facut totul pe plac insa tot nu m-am simtit bine.

Am fost la medic si am vazut, defapt doar Valeriu a vazut ca mie doctorita nu mi-a aratat cum bate inimioara lui bb. Insa am o poza la care ma uit mereu .

Ce tine de 2 pasi inainte unul inapoi, nu as zice ca fac pasi inapoi ci doar ma opresc pe loc sa mai meditez daca face sa mai fac ceva inainte .

Sper sa ma simt mai bine si sa fiu prezenta mai des. Un inceput bun de saptamina si o zi minunata .
_
7 sapt

Tot raul e inspre bine.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns corneliaa spune:

Lucia, stai linistita, acum nici nu prea aveai ce vedea inafara de un punctulet. La 15 sapt. eu aveam in fata un adevarat omulet...vezi ca am poza de la eco jos in adresa cu poze. Asa ca asteapta pana atunci si vei vedea cata emotie te cuprinde vazandu-i manutele, piciorusele si fatisoara.

O sarcina cat mai usoara! daca te pot ajuta cu sfaturi nu pregeta sa ma intrebi. Stii ca eu abia am "scapat" de burtica....si sincera sa fiu parca as mai vrea una...hahahaha.

Acum suntem la faza de chiraiala noaptea si dormit ziua spre disperarea lui tati si a mamei!
Pupicei.

Cornelia, Dan si Ioana-Alexandra (01.02.2005
http://community.webshots.com/user/corneliaa100
http://www.alex.dan-cornelia.com/

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Caprioara spune:

Mei fetelor, da' voi cu arta cum stati? Va place pictura, sculptura, muzica clasica, poezia, literatura ? Si daca da, ce anume? As vrea sa vad si eu daca la astfel de treburi avem gusturi comune, daca ne plac aceleasi opere de arta au ba... Poate descoperim impreuna lucruri frumoase pentru decorarea caminului care este asa de important pentru noi .

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ninocikap spune:

buna dimineata dragelor,

nu v-am uitat chiar deloc, dar intre timp a aparut in viata noastra, a mea si a lui tati, minunea Mihai Alexandru, pe 17 februarie 2005, avand 4 kg si 52 cm lungime.
cand reusesc va mai citesc si poate va mai si scriu cate ceva.

la revedere

Nicoleta si Mihai Alexandru

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nana_sim spune:

quote:
Originally posted by Caprioara

Mei fetelor, da' voi cu arta cum stati? Va place pictura, sculptura, muzica clasica, poezia, literatura ? Si daca da, ce anume? As vrea sa vad si eu daca la astfel de treburi avem gusturi comune, daca ne plac aceleasi opere de arta au ba... Poate descoperim impreuna lucruri frumoase pentru decorarea caminului care este asa de important pentru noi .

Mie imi place muzica, in toate formele ei, cu precadere cea clasica. Am cantat 6 ani la vioara si imi pare tare rau ca am renuntat, parintii au zis ca nu am timp de asta la liceu dar ... nu cred ca a fost asa.
Decoratiuni interioare zici? Hmmm, ce bine. Am nevoie de sugestii. Eu mi-as face dusumea din lemn, as pune multe flori, si imi plac la nebunie oalele si ulcelele de lut. De la fosta mea gazda am "preluat" un vas de lut de aprox juma' de metru inaltime, burtos dar frumos mladiat, in care tin flori inalte, alaturi de doua lazi de zestre, una pictata si una care isi asteapta randul la pictat (nu eu!).

Mergi la inceput