Mamici de ianuarie - februarie (88)
Raspunsuri - Pagina 14
crinuta spune:
Shobo, eu tin minte din cele 2 zile de declansari cand am avut contractii din belsug( insa nu prea dureroase) cum a fost. Spre seara in prima zi am avut vagi dureri de burta jos si apoi au iradiat si in spate. Erau foarte slabe ca intensitate dar eu nu le mai suportam deja ca le aveam de vreo ora, insa burta se intarea toata. Nici nu era nevoie sa ma uit la monitor ca stiam cand vine o contractie, deoarece burta era ca un pietroi.
Din ce stiu eu atunci cand e fals travaliu se face un amestec litic( injectie) si acesta are rolul de a potoli falsele contractii( in cazul in care e fals travaliu) sau, daca e travaliu adevarat, inmoaie colul. Ma mir ca nu ti-au facut asa o injectie.
FELICITARI ANCADE!!!!!!!
Mie mi-au facut in prima seara, dupa ce mi-au scos perfuzia ( binenteles la indicatiile lui Nayel) si imediat s-au potoliti si acele usoare contractii, si apoi ma plimbam pe hol ca nu aveam stare, si mai ales nu ma durea nimic.
Crinuta si
Rayan
shinutza spune:
Shobo cred ca te putem felicita deja ... nu prea a mai dat semne de aseara.
Noi am facut ieri botezul 

a fst superb!! Am plans de-am rupt in timpul scufundarii (e cam chinuitor pentru bebei, sincer). A fost cam obositor, insa a trecut, acum suntem linistiti in sfarsit cu totii. Gaza mea cea mica si dulce a fost o cuminte tot timpul slujbei.
Va pupacim si revenim!
dulcea mea, amara mea ...
http://photos.yahoo.com/elena_bajenaru
shinutza spune:
mamica a plans, nu bebica
sara18 spune:
buna mamici,bebici si burtici.
am intrat sa va uram o saptamana frumoasa si sa va spunem ca zi am fost cu bebicul la cantarit si masurat si la nici 2 saptamani(maine avem 2 sapt.)cantarim 4.100gr. fata de 3.447 gr. cat aveam la iesirea din spital si 54 cm .am mai crescut cu un cm. suntem tare mandrii si fericitide noi.din toate punctele de vedere este un bebelac super ok.
. asadar papam ,facem nani, pipi,kaki si iar de la capat.cam atat despre noi.aaaa si mami s-a cantarit si am 61 kg. la 1,75cm de la 73 kg.
cat aveam in luna a 9 a.
multa sanatate va dorim ,atat bebeilor cvat si parintilor.
pupici
Sara si
David Ran,DN 08.02.2005 www.geocities.com/sara_semida/bebe_DavidRan" target="_blank">poze cu bebe David Ran 
www.geocities.com/sara_semida/lucrusoare_bebeDavidRan" target="_blank">primele hainute David Ran
www.geocities.com/sara_semida/sarasimihai_mamisitati.html" target="_blank">poze cu mami Sara si tati Mihai
bellamia spune:
Liviana si tie-ti tin pumnii, se pare ca nu mai e mult.
Shinutza sau Bestutza, omotati-ma, dar eu va incurc, de ce nu e bun SabSimplexul?
Meggy, si eu am luat Poligynax ovule, la 3 luni ginecologul a zis sa lasam bebeiul sa mai creasca si la 5 luni am facut tratamentul. E foarte bine ca ne-ai descoperit si acum. Eu una invat foarte multe din acest forum.
ana maria spune:
Bellamia tu ti-ai botezat baietzelul? Eu voi amana pentru mai ca etse inca destul de mic. Si al tau mananca la san? Ca si al meu mananca din doua in doua ore si sta si 45 de minutre la san. cred ca ii place tare mult la tzitzi.
Ana Maria
Succes si s-auzim numai de bine!!!
shinutza spune:
nici eu nu i-am dat sabsimplex decat de vreo 3 ori, dupa care am renuntat. in primul rand ca nu am observat nici o ameliorare a simptomelor de colici si inainte de toate e plin de chimicale si substante idioate. bebeii nostri sunt mult prea mici, ma gandesc, pentru asemenea chimicale.si colicii au trecut ...
BESTUTZA spune:
Bellamia,
Uite sincer eu nu mai stiu daca eu am zis de Sabsimplex ceva , dar am retineri in ceea ce priveste benzoatul de sodiu pe care il contine ! |Eu am mari probleme in cea ce priveste alimentaatia, si ma feresc cat se poate de medicamente ! Si daca iau ceva incerc sa fie cat mai aproape de ceva natural!
Uite eu acum sunt nevoita sa-i dau chestia sta pentru ca mi se rupe sufletul in min ecand il vad cum se chisrceste si tipa de efectiv nu mai are aer si bietul de el a ragusit! Cand tipa zici ca-i foca!!
Dar in paralel ii dau si Babycalm si am citit pe forum undeva ca exista si o chestie de plante care se numeste Bonisan parca ! O sa vedem cum facem sa il iau si pe asta !
Din ce am inteles eu de la spital aste medicamente sunt asa doar ca sa ne linistim noi ca a facut tot ce trebuie, dar se pare ca nu se stie exact care e mecanismul declansarii si implicit medicamentul asta se da impotriva acumularii de gaze...Ma rog al meu bb nici nu da tot aerul afara dupa ce mananca si ma gandesc ca asta ii agrveaza durerea !
Leta ,la spital , dr ta cand a zis sa scoatem prima data copii afara ca eu sutn paranoica si mi se pare ca raceste copilul si tot gasesc scuze sa-l mai tin in casa! Ii deschid in schimb geamul si il acopar cu o patura si gata il las pan se fac 19 gr in casa..Asa faceam si la spital si n-a patit nimic!
L-am scos si cand a facut o saptamna si chiar nu a avut nimic , dar pe urma a tot venit umezeala , ploaia si tot asa!
Shobo, ce stit de ea? A nascut? Mai asteptam pana dupa masa poate primim un semn!
shinutza spune:
Bestutza sa incerci, impotriva colicilor, sa ii pui sare incalzita pe burtica. pui sarea incalzita intr-un saculet de carpa si i-l pui pe burtica, peste hainute astfel incat sa ajunga caldurica pe burtica. sa stii ca functioneaza cu succes.