Artificii

Artificii | Autor: pyssy

Link direct la acest mesaj

Odata cu aducerea tortului vreau un foc frumos de artificii... Acum nu stiu ce sa fac .. nu stiu care sunt conditiile in Romania pt un astfel de foc .. tre neaparat sa il faca o firma autorizata sau imi pot aduce eu " proiectilele" ( am vazut cateva site-uri care nu aveau decat cateva banale artificii la pretzuri exorbitante ... si scuze.. la banii pe care ii cereau ei pt 10 min de artificii imi aduc de aici pt 1 ora ) , trebuiesc cumva averizati pompierii sau ce ?

Daca nu se poate decat prin firme autorizate puteti da cateva adrese si recomandari ?

Pupici

pyssy

Raspunsuri

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns leyla spune:

Pyssy draga, eu din cate stiu (am avut artificii la X-mas party al firmei) se lucreaza printr-o firma autorizata neaparat. Si eu vreau la nunta mea si cei de la local mi-au spus ca nu accepta firma neautorizata. Stiu ca pentru x-mas party omul cu artificiile a fost de vreo doua ori la locatie si a studiat terenul amanuntit, deci nu cred ca se poate sa vina fiecare cu ghiuleaua si... bum:)) Pot sa-ti dau pe PM cateva nr. de tel. daca te intereseaza.
Leyla

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Giova spune:

si eu vreau Leyla!!!!!!
mersi

http://community.webshots.com/user/ioananemes

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ralucah spune:

Sfatul meu este sa apelezi in mod clar la o asemenea firma profi, in primul rand este vorba de siguranta oamenilor!!!! daca tu vrei sa faci rabat la asta, eu zic sa te mai gandesti.
Pe piata sunt destui escroci care nu au autorizatii nimic, si de aici si preturi mai mici. Nu va jucati cu astfel de treburi. In primul rand trebuie masurat spatiul, identificat materialul de podea (marmura, gresie, etc) distanta pana la mese, perdele, si multe alte aspecte. Chiar daca au flacara rece, artificiile POT FI PERICULOASE!
Atentie mare la cine apelati. Un pret foarte scazut ascunde de obicei ori lipsa unei autorizatii la zi, ori marfa foarte foarte proasta!

quote:
Initial creeata de pyssy

Odata cu aducerea tortului vreau un foc frumos de artificii... Acum nu stiu ce sa fac .. nu stiu care sunt conditiile in Romania pt un astfel de foc .. tre neaparat sa il faca o firma autorizata sau imi pot aduce eu " proiectilele" ( am vazut cateva site-uri care nu aveau decat cateva banale artificii la pretzuri exorbitante ... si scuze.. la banii pe care ii cereau ei pt 10 min de artificii imi aduc de aici pt 1 ora ) , trebuiesc cumva averizati pompierii sau ce ?

Daca nu se poate decat prin firme autorizate puteti da cateva adrese si recomandari ?

Pupici

pyssy

Si de-as avea darul prorociei si tainele toate le-as cunoaste si de-as avea atata credinta incat sa mut si muntii din loc iar dragoste nu am...nimic nu am!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns pyssy spune:

Nu ma gandeam sa cumpar artificiile din Romania de la coltz de strada .. ma gandeam sa le aduc de aici ,achizitionate direct din supermarchet ( cu garantzie)
Totusi nu va avea nimeni artificii ? Nu stie nimeni niste firme ? Niste pretzuri ?

pupici

pyssy

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Catalin spune:

Un subiect din arhiva DC: www.desprecopii.com/forum/topic.asp?ARCHIVE=true&TOPIC_ID=32584" target="_blank">Artificiile...un necaz sau o bucurie?.

www.desprecopii.com/forum/photo_album_cat.asp?numeX=Catalin" target="_blank">Catalin

Think pink!

Mergi la inceput