Radio pe net
Salve ..
Problema mea e simpla.. vreau sa dau drumul unui radio pe net .. problema e ca nu am oamenii.. iar eu singura nu pot tine 24 din 24 un radio .. iar ca sa emita doar 3-4 ore pe zi .. mai bine nu-i mai dau drumul .. asa ca m-am gandit sa caut amatori .. tot ce trebuie sa aveti este : o banda larga de net .. ,conectare 24 din 24 la net , muzica si vointza
Momentan eu plec in Romania sa ma marit asa ca 2 saptamani n-am sa fiu .. insa cand ma intorc sper sa-l punem pe picioare ..
Pupici
www.nunta.noastra.8k.com
pyssy
Raspunsuri
alexandrina spune:
1. Nu era vorba ca te mariti in august?
2. Ce trebuie sa faca amatorii aia mai exact?
3. Eu as avea o intrebare colaterala, eu nu ma pot conecta la nici-un radio pe net, poate avea firewall-ul firmei vreo implicare in asta? Ca nu-mi vine sa intreb.
Alexandrina.
pyssy spune:
1. nunta o fac in august.. cununia civila acum
2. e vb de D.J
3. Pt. ce ce fel de roadiori vreei sa te conectezi ?
Astept mesaj pe PM
pyssy
cinta spune:
in primul rand, felicitari pt cununia civila, Pyssy :)
uite ca si pe mine m-a tras de maneca anuntul tau. asa ca te bombardez si io cu o serie de intrebari, pe langa cele listate deja:
1. pt cine si in ce limba ar fi radioul?
2. ai studiat concurenta?
3. vrei un radio comercial sau de ce tip?
4. din ce fonduri planuiesti sa sustii radioul, cel putin in primul an de activitate?
5. din ce plauiesti sa obtii fonduri pt mentinerea radioului?
eu una as avea acces 24 h la internet. ins adeocamdata prefer sa nu imi trag acasa din motive de costuri. sa platesc undeva intre 100 - 150 euroi pe luna pt o conexiune buna nu mi se pare ca se merita doar pt citit mail si corespondat. dar pt ceea ce spui tu, ma tenteaza f mult.
cinta
pyssy spune:
cinta.. radioul va fi in limba romana ( ca doar suntem romani nu ?).. si momentan va fi un fel de radio-amatorism .. ca sa emit 4 ore nu trebuie sa investesc nimic ..doar timp; nu-mi trebuie licentza pt transmitere, iar colaboratorii nu vor fi platiti.
In privinzta concurentzei nu-mi fac parte.. caci castiga cine-i mai bun nu ?
Alexandrina la link-ul pe care ti l-am dat e imposibil sa nu te conectezi oricate firewall-e ai avea...
Cam atat momentan ..
Pupici
pyssy