Rahova sau apropiere ?

Raspunsuri - Pagina 8

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns madutzu spune:

Salutare fetelor si bine v-am gasit

Si eu de prin Sebastian...pe Telita pe undeva
Vroiam sa va intreb in ce scoli generale ati invatat?
Eu la 132. Mai e cineva?

Pupici multi

Mada, mami de
Antonia****06.01.2001
Lukas******14.10.2003
http://community.webshots.com/user/madutzu05

In caz de greturi si alergii la anumite persoane, se recomanda retragerea intr-un loc izolat si racoros si consumarea, in liniste, a patru-cinci lamai pe ora (Iren)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Denii mic spune:

Buna si La Multi Ani de 8 Martie!
Am o rugaminte: stiti in zona o femeie cumsecade, nu foarte in varsta pentru menaj usor, careia sa-i poti lasa si cheile de la casa?
Mi-ar prinde tare bine ceva ajutor...
Am vazut pozele de la botez! Stiam io ca o sa fie misto!
Pupici la mamici!

Deni mic

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Anculina spune:

Aissa, pai cu copilasul ma refeream eu ! Ca si noi stam singuri si sunt legata 100 % de asta mica, si daca ma duc sa iau paine ma duc cu ea...
Offf...mi s-a urat zilele astea urate...
Si daca sunt harnica intr-o zi si fac ordine in casa, papica, bag la spalat, a doua zi ma plimb dintr-o camera in alta, n-am nici un chef de nimik, as sta la o barfa...
E... o sa treaca faza asta cu vremea asta pocita sau gasesc eu o solutie...
Pupici la toate.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns aissa spune:

Madutzu, unde pe Telita ai stat? Ca sotul meu acolo a stat pana ne-am casatorit. In 121. De scoala, eu am stat in Ferentari inainte si am fost la 135.
Denii, nu stiu, daca vrei o pot intreba pe soacra mea, ea a mai fost la uni si la altii, a avut grija si de copii, sa-mi zici daca vrei sa arunc o intrebare. E pensionara dar foarte activa si sta pe Telita. Iar de lasat cheile, iti dai seama, nici nu se pune problema. Noi cand plecam in concediu o lasam in casa, de fapt noi o rugam doar sa mai treaca, dar vine si doarme pe canapea (sa nu stea in patul nostru) sa ne pazeasca sa nu-i vina cuiva vreo idee.

Cristina si Alexandra (30.09.2004)
cu printesa

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ana maria spune:

Fetelor va multumim penmtru primire!! Abia asteptam sa ne si intalnim sa ne cunoastem!!

Ana Maria si bebe Victor Stefan (15 12 2004)

Succes si s-auzim numai de bine!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns monica-elizabet spune:

ce mai faceti fetelor? ati iesit afara azi? noi am fost cam o ora dar am cam inghetat.
va pup si va doresc we placut si linistit

monica

http://pg.photos.yahoo.com/ph/hapciu18/my_photos

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns madutzu spune:

Aissa, eu am locuit in 66A. Parinti mei inca mai locuiesc acolo si cand venim acasa, tragem la ei
Cu se numeste sotul tau? Foarte posibil sa ne cunoastem

Fetelor chiar nu-i nimeni din 132?
Am invatat un an (clasa intai) la 135.

Pupici multi de la noi si vreme buna va doresc.

P.S. aseara admiram pe webcam cum ninge in Bucuresti

Mada, mami de
Antonia****06.01.2001
Lukas******14.10.2003
http://community.webshots.com/user/madutzu05

In caz de greturi si alergii la anumite persoane, se recomanda retragerea intr-un loc izolat si racoros si consumarea, in liniste, a patru-cinci lamai pe ora (Iren)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Anculina spune:

Da, am iesit ieri toti 3 in piata sa luam papa si sa ia fata aer si am inghetat toti...am venit tot de-a fuga acasuca unde era cald si bine...
Viovio, tu parca ai botezul azi, nu ? Sa va traiasca crestina si sa va bucurati de ea !
Va pup pe toate si...a cata oara scriu : sa vina odata vremea frumoasa sa iesim in gasca in Sebi ...
Pupici.

Daca iei totul prea in serios, faci riduri !Zambeste !

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns monica-elizabet spune:

viovio, asteptam poze, sa va fie de bine si Dumnezeu sa va aibe in paza
eu azi am iesit un pic cu astia mici pe-afara dar era un vant...nasol de tot, apoi am fost toata dupa amiaza in oras sa cumpar niste cadorui pentru nashi(maine este si ziua nushului) si lasata secului si ne-au invitat la restaurant, va zic maine cum ne-am distrat...va pup si toate cele bune

monica

http://pg.photos.yahoo.com/ph/hapciu18/my_photos

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns aissa spune:

Fetelor care petreceti astazi, petrecere placuta va urez. Noi am avut aseara musafiri, veniti cam pe neasteptate, dar a iesit ok. Asta mica a fost surprinzator de vioaie, adica nu ma asteptam ca sa fie asa vesela cu lume multa in jur. Dar era foarte atrasa de baietelul care venise la noi, bine si el a stat numai calare pe ea sa o pupe si gagica era euforica. Cred ca o sa fie o mare petrecareata. Am iesit si noi afara ieri, alataieri am fost cu ea pana la mine la serviciu, dar vremea e destul de inselatoare inca.
Azi pare sa nu bata vantul, dar nu mai e asa soare. Oricum, daca nu incepe iar vantul iesim si azi, ca ma simt nauca de la atata stat in casa. Parca nu ma pot concentra nici la o conversatie ca lumea....
Madutzu, pe sotul meu il strigau pe acolo Vali. El statea mai mult pe Dunavat la gagicareala, nu stiu cat a copilarit pe Telita. Il poti vedea aici , desi acum s-a ingrasat si el mult fata de cum era pe vremuri.

Cristina si Alexandra (30.09.2004)
cu printesa

Mergi la inceput