Probleme de memorie???

Raspunsuri - Pagina 2

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Emilly spune:

Eu am nascut de 1 an si o luna si uit de la mina pina la gura.
Am inceput sa ma mai odihnesc de citeva luni caci cit am alaptat a fost urgie.Uitam si sa-i dau gazei de pape, imi notam pe hirtie, asa ca....
Eu zic ca avem griji nenumarate, gaura in somn si nu prea ne mai putem relaxa ca pe vremuri...

Emilly cu gaza ei
Cea mai frumoasa si mai profunda traire omeneasca este misterul. (Albert Einstein)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lacri spune:

mai fetelor sa stiti ca m-am mai linistit cand am citit ca mai au si alte femei probleme de genul acesta pt. ca si eu am astfel de probleme si ma gandeam la tot ce este mai rau.ce odihna ce liniste ca eu am nascut acum 2 ani si jumatate si m-am si odihnit intre timp dar de uitat nu am scapat.aceasta problema chiar m-a pus tare pe ganduri pt. ca inainte de a naste aveam o memorie detul de buna( si de genul ca daca imi puneam ceva in cap sa fac peste 1,2,3....saptamani in mod sigur imi aminteam )iar acum uit totul.daca pun un lucru undeva cu siguranta va trebui sa rascolesc toata casa ca sa dau de el.
ce lecitina..........ca am luat 2 luni si nu observ nici cel mai mic efect ,colac peste pupaza am mai intrat si in sesiune si va zic ca e dezastru cu invatatul-nimic nu retin,ma chinui in disperare si tot degeaba si mor de ciuda cand vad ca nu mai stiu nimic parca n-am citit niciodata.
multa sanatate
am sa incerc si eu cu MEMO PLUS si vitamine B.
Va pup dulce

Fabian si mami Lacramioara

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lily spune:

Am constatat aceleasi simptome, desi vorba cuiva: macar tu ai o scuza-ai un bebe ! Sa iti traiasca!
Insa am observat ca stresul este unul din cauzele uitarii, ca si ingrijorarea, teama de ce va fi -cel putin in cazul meu. Prea multa ingrijorare provoaca acea stare de neliniste, de agitatie si cred ca organismul se protejeaza prin uitare. Si cu cit incerci sa retii, cu atit uiti si iti creeaza o stare de jena, de disconfort...
La farmacie mi s-a spus ca Lecitina este pt adolescenti, totusi am zis sa incerc macar o luna (cind nu uit sa iau, asa ca am pus un bilet la vedere ) macar asa o sa ma simt iar adolescenta

Cel mai bine e sa iti scrii ce ai de cumparat din piata, ce ai pe foc , sa consulti agenda de telefoane etc deoarece unele lucruri oricum le uiti, macar 'reduci' din ele.
Mai citeam ca virsta nu e o explicatie- oamenii care isi antreneaza creierul -dezleaga rebus de ex, invata o limba straina, compun, creeaza etc au o memorie buna in ciuda virstei inaintate. Sa iti folosesti mintea, cu alte cuvinte e cel mai bun leac. Insa facind ceva care sa iti si placa, ceva nou, captivant

Sanatate si numai bine tuturor !

o uituca
Lili

PS Numai forumul DC atit de drag nu uit sa il deschid si sa citesc, cred ca merita efortul

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ionella3003 spune:

va multumesc frumos pentru raspunsuri! Intr-adevar, unul din motivele pt. care sunt asa uituca este oboseala... am ajuns la faza de oboseala cronica, cu tremurat si cazut din picioare... Sper sa gasesc o posibilitate sa-mi revin cat mai repede, ca altfel... Am inceput sa iau spirulina si vad ca ma simt un pic mai vioaie. AM nevoie de o noapte intreaga de somn, nu mai stiu ce-i aia de 8 luni incoace!!!

Ionela si Alex (DN 21.09.2004)
ALEX cantaretul

Mergi la inceput