Mamici de mai-iunie 2005 (32)
Raspunsuri - Pagina 3
Luluku spune:
Danelutza, pai inseamna ca isi face loc....si tu mama rea ce esti ai luat garsoniera nu apartament cu 2 camere confort sporit , pentru BB...urat din partea ta mai Danelutza.......
Cat despre coditze nu iti face prea mari sperante, oricum cade foarte repede, dar tu exerseaza de zor ca o sa tot ai de impletit...hi hi hi hi.........
si eu trebuie sa imi fac mana la impletit, ca doctorita a zis ca e posibil fetitza....asa ca o sa am si eu de impletit........
mai rau e ca ma uit deja cum o sa ii decorz camera, ce papusi sa cuumpar, ce carti,ce veioza...etc
Danelutza spune:
Luluku, eu am vizitat deja un magazin cu jucarele pentru bebelushi si cu hainutze, cind am vazut ciorapeii cit de mici sint, mai sa ma apuce plinsul in magazin, asta de emotzie. Am vazut si patzut, perdele cu animalutze, ce mai o minunatzie in tzara bebeshilor.
Dar, deocamdata stau seara si rasfoiesc reviste cu lucruri pentru bebelushi si citesc ceea ce se intimpla in fiecare luna cu bebelul.
Mai stam cumintzi luna martie, iar pe la jumatatea lui aprilie demolam mobila din camera de alaturi ca sa facem camera fetitzei, ca dupa spusele doctorului trebuie sa fie totul gata ca pe la jumatatea lui iunie...
se mareste de-adevaratelea familia.
Si daca tzi-a zis doctoritza ca e posibil sa fie fetitza, la ce culori te-ai gindit sa-i decorezi camera, eu am in plan un galben pai sau un roz pal. Asta mai vad cind ajung in magazin.
Daniela
si micutza ISABELLA din burtica
NewMami spune:
Anky imi pare rau ca te lupti inca cu raceala, se pare ca n-ai ocolit nici una anul asta, le-ai adunat pe toate. Cred ca sistemul tau imunitar e destul de slabit. Tu iei vitamine? Banui ca mananci fructe, din greu. Ai grija si incearca sa te protejezi cat mai mult, mai ales ca vezi ca esti sensibiluca la toti virusii.
In privinta kg, sunt de acord cu Mickyyy ca suntem doar
, nu obeze, dar pe de alta parte ma roade caci toata viata mea m-am luptat cu ele fir-ar sa fie, ca sunt asa mai plinuta de cand ma stiu. Si ma simt asa de bine cand vad ca si altele se incadreaza in marja mea si nu sunt singura balenuta.
Si legat de zodie, gabitzam si eu tot scorpioanca
, si in plus avem si acelasi DPN, mai sa fie.
http://img.photobucket.com/albums/v236/NewMami/100_1586.jpg
http://img.photobucket.com/albums/v236/NewMami/100_1583.jpg
NewMami &
Patrick
Luluku spune:
Danelutza, treaba cu cititul o fac si eu.......si ma feresc sa trec pe langa magazinele cu hainutze ptr BB, ca as face tare urat daca nu as si cumpara ceva...asa ca ma feresc de ele....
Cat despre decorat am zis ca peretii sa fie albi si ca tema sa umplu toata camera cu zanisoare si flori...am vazut o veioza super, sub forma de felinar, din lemn, vopsita roz si cu lalele - foarte dragutz...si papusi zane si un fel de bibelouri dar dintr-o ceramica mai aparte cu zane si flori, poate parea de prost gust dar arata super, si oricum o sa le ridic undeva unde o sa poata pune mana mai incolo, cand o sa fie mai maricica, dar treaba cu camera este momentan in stand-by pana ne facem si noi o casa cum trebuie...nu sa ne inghesuim in 2 camere...asa ca peste vre-o 2 ani o sa fac pe designeru' prin casa...deja m-a amenintat sotul ca o sa fie numai treaba mea...asa ca ar fi cazul sa ma apuc de reviste de specialitate..
Danelutza spune:
Luluku frumoasa amenintzarea sotzului, dar pina atunci tot potzi sa faci un coltzishor de rai pentru bebelusha, important e ca si ea si voi sa va simtzitzi bine.
Mie nu-mi face sotzul astfel de amenintzari, noi discutam cum vom aranja camera, dar important e ca... shtii cum sintem noi femeile, pina la urma tot noi decidem. Si la noi camera e tot alba, doar decorurile vor fi de alta culoare, un pic ca in lumea basmelor.
Daniela
Luluku spune:
Danelutza, cam asta e ideea , sa fac o lume de basm ptr BB-lusha, cu multe papusi si jucarii, si sa nu aiba niciodata vise urate...
Sotul meu intra in categoria barbatilor care prefera sa nu aleaga ei camasa, costumul, decoratiuni...etc....asa ca il las in durerea lui
Oricum o sa amenajez o camera ptr BB, dar nu o sa exagerez cu decoratiunile, mai ales ca am fost informata ca in primii 2-3 ani de viata ai BB-lui casa arata cam ca dupa explozie, asa ca o sa incerc momentan stilul minimalist....... dar ce o sa fac dupa aceea.....wow..... oricum , intentionez sa mai facun BB, dar sa nu care cumva sa stie si sotul ca o sa il vrea cuma si pe al 2-lea...ha ha ha
monu spune:
vreau si eu pe lista!!!!!!!
monu - zodia VARSATOR, sarcina 23 sapt si 3 zile, kg in plus 5.50
Danelutza spune:
Iaca am scris un mesaj si din greseala l-am sters.
Luluku imi place ideea de a face inca un bebelush, si eu m-am gindit, i-am comunicat sotzului si e foarte incintat, dar deocamdata nu ne apucam de lucru pentru ca am pus sculele in cutiutza, iar la vara ...
vom vedea daca n-au ruginit.
Daniela
Luluku spune:
Danelutza, adica fara nici un pic de
?
Pai, si mai rezisti? Eu care ma stiu ca parca beau bromura de iod in ceai si nu am chef..dar imi trece cu un pic de ajutor, inca mai vreau si eu macar sa nu uit cum e treaba...dar suntem cumintzei si mult mai tandrii......mai ales ca eu am o fantezie sa imi declansez travaliul cu ajutorul
- am inteles ca e o metoda foaaaaaaaaarte placuta...asta nu inseamna ca nu o sa astept pana la termen totusi
Margott spune:
Buna seara la burtici!
Ultimele 2 sapt au fost detul de pline pentru mine.M-am uitat la mesajele voastre, dar oboseala si-a spus cuvantul si am amanat pt alta zi.
In primul rand urez si eu, cam tarziu ce-i drept, bun venit noilor mamici si sper sa se simta bine la noi.
Am ascultat sfatul dat cu mai mult timp in urma in legatura cu "chiloteii" de la Bucur. Ii pun in ghilimele sa sunt mari tare, dar macar tin burtica bine. Multumesc!!
Nefertari, trece-ma si pe mine te rog cu zodia Pesti, cred ca sunt singura pana acum.
Carolina, in leg cu kg, acum la 24 sapt am luat 9 kg.
Cam atat pe asta seara, numai bine tuturor!!!