de ce ne inseala barbatii?
Raspunsuri - Pagina 3
![](images/user_woman.png)
OtiliaLia spune:
Insumam :
quote:
Originally posted by conchita
creca inseala din acelasi motive ca si femeile, ca doar cu ele inseala, nu? uof, matematica asta.
quote:
Originally posted by casandra
--------------
mariagi:
conform statisticilor,inselatul este caracteristic barbatilor-proportie covarsitoare....
-------------
In cele mai multe cazuri, un barbat inseala cu o femeie. Cine poate fi acea femeie: fie o profesionista, care ofera servicii sexuale contra unei sume de bani, o femeie fara prea multe scrupule,fie o femeie singura, care nu vrea o relatie de durata, ci doar o aventura, nu conteaza daca cel pe care a pus ochii e sau nu legat de altcineva, deci iarasi o femeie cu o moralitate indoielnica, fie o femeie singura, care il vrea pe respectivul pentru ea, chiar daca asta inseamna sa il rupa de langa familie, deci o femeie egoista, care nu aprecieaza viata de familie, sau o femeie care are o relatie cu un alt barbat, deci o femeie care inseala la randul ei. In tot cazul, pentru ca un barbat sa insele are nevoie de o femeie cu care sa insele, si care, in cele mai multe cazuri, inseala si ea.
![Mergi la inceput Mergi la inceput](icon_go_up.gif)
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/Rufus/Rufus.jpg)
Rufus spune:
O sa radeti, dar barbatii nu-si inseala nevestele numai cu femei fara scrupule, profesioniste sau fara familie. Exista pareri (printre care si a mea) conform carora sunt mai multe cele familiste, care doresc simple relatii, fara a le pune in pericol familia. Femei respectabile, dar frustrate, neglijate, plictisite, dar care nu doresc sa-si lase familia.
Este firesc sa va intrebati de ce inseala barbatii, dar este gresit sa considerati ca stiti raspunsul si, mai ales, sa contorizati care o fac mai des: ei sau ele.
Motivele sunt aceleasi, adaptate sexului: curiozitate, insatisfactie, stres, placere, razbunare, fronda, plictiseala, adrenalina, perversitate...etc...
Femeile inseala cu aceeasi pofta, daca ajung s-o faca; diferenta este de educatie: pe ei ii facem eroi, pe ele le omoram cu pietre. Ele sunt mai discrete, ei se lauda. De ei se aude, de ele nu.
Eu nu-mi insel sotia nu pentru ca nu-mi plac alte femei sau nu gasesc vreuna disponibila; nici pentru ca as fi judecat de comunitate, prieteni, rude. Nu o insel pentru ca mi-e draga, imi ofera multiple satisfactii si, nu in ultimul rand, nu mi-ar placea sa o faca si ea. Si daca mie nu-mi place, probabil nici ei.
Va rog sa observati ca nu am insistat asupra faptului ca, dupa multe pareri, o femeie poate obtine orice doreste de la un barbat. Aproape in orice situatie. Adica mai putem adauga un motiv: barbatul inseala pentru ca nu poate rezista farmecelor naturale ale unei femei care si-a pus in cap sa-l seduca.
http://community.webshots.com/user/tora97
zepellina spune:
quote:
Originally posted by Rufus
O sa radeti, dar barbatii nu-si inseala nevestele numai cu femei fara scrupule, profesioniste sau fara familie. Exista pareri (printre care si a mea) conform carora sunt mai multe cele familiste, care doresc simple relatii, fara a le pune in pericol familia. Femei respectabile, dar frustrate, neglijate, plictisite, dar care nu doresc sa-si lase familia.
Este firesc sa va intrebati de ce inseala barbatii, dar este gresit sa considerati ca stiti raspunsul si, mai ales, sa contorizati care o fac mai des: ei sau ele.
Motivele sunt aceleasi, adaptate sexului: curiozitate, insatisfactie, stres, placere, razbunare, fronda, plictiseala, adrenalina, perversitate...etc...
Femeile inseala cu aceeasi pofta, daca ajung s-o faca; diferenta este de educatie: pe ei ii facem eroi, pe ele le omoram cu pietre. Ele sunt mai discrete, ei se lauda. De ei se aude, de ele nu.
Eu nu-mi insel sotia nu pentru ca nu-mi plac alte femei sau nu gasesc vreuna disponibila; nici pentru ca as fi judecat de comunitate, prieteni, rude. Nu o insel pentru ca mi-e draga, imi ofera multiple satisfactii si, nu in ultimul rand, nu mi-ar placea sa o faca si ea. Si daca mie nu-mi place, probabil nici ei.
Va rog sa observati ca nu am insistat asupra faptului ca, dupa multe pareri, o femeie poate obtine orice doreste de la un barbat. Aproape in orice situatie. Adica mai putem adauga un motiv: barbatul inseala pentru ca nu poate rezista farmecelor naturale ale unei femei care si-a pus in cap sa-l seduca.
"EXPERIENTA este numele pe care-l dam greselilor noastre" Oscar Wilde
![](floare.gif)
zepelina
mariagi spune:
corect,zepellina
un barbat se gandeste la nevoile lui mai intai si apoi realizeaza ca are si o familie.
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/marius/marius.jpg)
marius spune:
...sau o femeie gandeste cu discretie....hmmm... ca are o familie....
ca sa pastram echidistanta...
Marius Pernes
home page - www.marius.rdsor.ro
piticasigogosica spune:
Adica mai putem adauga un motiv: barbatul inseala pentru ca nu poate rezista farmecelor naturale ale unei femei care si-a pus in cap sa-l seduca.Rufus
Oare???Eu cred ca asta e o scuza abarbatilor !
pitica
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/Rufus/Rufus.jpg)
Rufus spune:
Nu sunt de acord ca un barbat gandeste in primul rand la el si apoi la familie si asta nu pentru ca sunt barbat, nici pentru ca eu nu fac asa si nici pentru ca as fi un avocat al masculilor. Pur si simplu generalizarea nu-si are rostul. Mariagi, ai putea sa asculti pareri de barbati inselati, sa auzi ce parere au ei.
Z., poate ca barbatii risca mai mult, dar femeia isi apara familia si prin prisma sigurantei ei. Se considera, in societatea noastra, ca o femeie are mai mult de pierdut in caz de despartire ca un barbat. Nu-i totdeauna corect, dar nu este asa?
mariagi spune:
Rufus,pai de la barbati insurati care si-au inselat sotiile sau prietenele,m-am inspirat in redactarea acestui subiect.si un barbat are de pierdut,parerea mea,daca il descopera sotia:divort,copil..
melina34 spune:
Mariagi nu stiu daca iti mai amintesti despre subiectul postat mai demult de nu stiu cine ,,Ce faci cind el este barbatul ideal?"
eu cred ca la asta se refera Rufus, mai precis barbatii inselati nu barbati care inseala;
am o intrebare pt tine: tu excluzi din start varianta ca si femeile inseala?(cu barbati care recunosc sau nu ca au inselat...)
M.
zepellina spune:
[quote]Originally posted by Rufus
Z., poate ca barbatii risca mai mult, dar femeia isi apara familia si prin prisma sigurantei ei. Se considera, in societatea noastra, ca o femeie are mai mult de pierdut in caz de despartire ca un barbat. Nu-i totdeauna corect, dar nu este asa?
[quote]Originally posted by Rufus
ba da, chiar daca nu imi convine ( incerc sa consider ca exista o egalitate, dar nu e asa, cu avantaje si dezavantaje)
zepelina