de ce ne inseala barbatii?

de ce ne inseala barbatii? | Autor: mariagi

Link direct la acest mesaj

Conform unui sondaj realizat de mine printre colegi,prieteni.amici de-a lungul timpului am ajuns la urmatoarele concluzii:
1. curiozitate
2. placere
3.din obisnuinta
nu am auzit nici o replica"nu stie/nu gateste bine,nu este o mama buna,nu este frumoasa,nu are mba si de aceea am inselat-o"
cei mai multi recunosc ca au fost provocati(avea niste picioare lungi..o privire careia nu i-am rezistat..); ca au vrut sa guste din fructul oprit(nevasta-mea nu face decat sex normal si ala rar dupa ce s-a nascut copilul!
concluziile lor:are incredere oarba in mine si pana la proba contrarie se aplica prezumtia de nevinovatie; daca sunt baiat destept si folosesc prezervativul nu are cum sa se prinda,nu am venit inapoi acasa?!

toti barbatii trec cel putin odata pe langa o tentatie.depinde numai de ei daca tentatia ramane doar tentatie..si raman credinciosi nevestei!

Maria

Raspunsuri

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns OtiliaLia spune:

Mai adauga si prostia la punctul 4. - "nu stiu ce pierd" ca de castigat nu cred ca au ce castiga.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns marius spune:

Dar invers?

Parere personala

Marius Pernes
home page - www.marius.rdsor.ro

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mariagi spune:

conform statisticilor,inselatul este caracteristic barbatilor-proportie covarsitoare....fara suparare,marius

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns melina34 spune:

raspuns pt marius: invers doar atunci cind titularul nu face fatza cerintzelor, parerea mea!
M.

Mergi la inceput

Lia,clasamentul este facut de dansii.si zau daca a recunoscut macar unul ca au fost prosti..

Mergi la inceput

melina-pentru prezentarea sub asteptari a consortului au parut tribunalele.inselatul indiferent din ce motiv este josnic.parerea mea personala,

Maria

Mergi la inceput

mariagi, la tribunal se dezbate in exclusivitate prestatia sotului/sotiei dupa caz???
marius a intrebat eu i-am raspuns, ceea ce crezi tu despre inselat este treaba ta.
M.

Mergi la inceput

melina,daca vrei sa-i raspunzi poti sa-i trimiti un PM pentru marius
si e subiectul deschis de mine,daca nu iti convin respunsuri nu am nimic impotriva sa nu mai postezi

parerea mea,
Maria

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Mihaela R spune:

quote:
Originally posted by mariagi
inselatul este caracteristic barbatilor-proportie covarsitoare....

Subscriu.

Mergi la inceput

iti acord drepturi de autor darling dar....Marius n-a intrebat pe pm!!
ce te deranjeaza de fapt raspunsul,eu sau Marius?

M.

Mergi la inceput