Probleme cu PC-ul
Mi-am luat un monitor LCD.... si se tot schimba video adapterul (imi dadea max rezolution 1024x768...in loc de 1280 x 1024) ...SiS 640.... l-am dezinstalat...cred ca si driverul si pe hardware...mi-a dat citeva erori si acum e stricat de tot..... nici in safe mode nu-l mai pot deschide...imi da o eroare cam asa....
*** STOP 0x0000001E (0xC0000005, 0x0000003C, 0x00000000, 0x0000003C)
KMODE_EXCEPTION NOT HANDLED
Check to be sure you have adequate disk space. If a driver is identified in the stop msg disable the driver or check with the manufaturer for driver updates. Try changing video adapters.
Check with your hardc=vare vendor for BIOS updates. Disable BIOS memory options such as chaching or shadowing. If you need to use safe mode to remove or disable components restart teh computer, press F8 to select Advanced Startup Options and then select Safe Mode.
Refer to your Getting Started manual...
Cam asta e tot ce-mi da..... cind am intrat o data la inceput in safe...era ceva conflict de resurse pe VGA.....
Ce pot face? Scriu de pe un alt calculator?
Merci,
Timea si Mara 10 sept. 2004
http://community.webshots.com/user/timea2004
Raspunsuri
pyssy spune:
Salve timea
In problema cu calculatorul tau nu ai decat unul din 2 lucruri pe care le poti face ( adik ori una ... ori alta )
Eroarea pe care ti-a dat-o spune ca ai o problema de windows ... caz in care ori repari windowsul prin consola .. ( in cazul in care hard-ul e formatat in fat32 ).. ori il reinstalezi.. dupa caz .. cu formatare de hard .. sau fara ..
Eu personal as reinstala windowsul .. deoarece odata busit windowsul .. daca il repari va merge .. dar nu va fi la fel se stabil ca inainte
Bafta .. si pupici
pyssy
timea spune:
Problema cu formatarea e ca avem tare multe chestii pe care nu voiam sa le pierd... in special pozele cu fetita mea... Am hotarat pana la urma sa luam alt hard si sa vedem ce o sa reusim...
Merci de raspuns:)
Timea si Mara 10 sept. 2004
http://community.webshots.com/user/timea2004
pyssy spune:
Atunci instaleaza fara sa formatezi... si prajeste-ti pozele pe cd.
Dupa operatiunea asta preferabil ar fi sa-ti formatezi pc-ul si sa partitionezi hard-ul.. in felul asta ori de cate ori ai formata partitia cu windowsul (C:\ ) datele tale ar fi in sigurantza pe cealalta partitie (D:\)
Pupici ... si bafta
pyssy