Mamici de septembrie - octombrie 2005 (8)

Raspunsuri - Pagina 14

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns didita spune:

Va dau , va dau si p-asta ca ma bucur c-am scapat de grija asta!:22 decembrie 2004.

Asta mi-aduce aminte de o faza de asta vara. Noi ne-am mutat asta primavara in alt oras si inca il mai alaptam de cel mic si eram foarte obosita, aveam des ameteli asa ca m-am dus la doctor sa ma plang. Intru eu in cabinet (m-am dus singura) si incep sa-i descriu simptomele si de ce ma deranjeaza (fara sa-i spun nimic nici de copii, nici de mutat, el fiind prima oara cand ma vedea in viata lui). Ma asculta cuminte si ma intreaba data ultimului ciclu, la care eu cad pe ganduri si dupa o pauza buna incep: 21 oct ... (eram in mai 2004)(el deja se inverzeste la fata) 2002, dar nu sunt sigura. El sa cada pe spate! Cand il vad cum oscila intre uimire si disperare (ca asa femei inconstiente mai rar) imi amintesc sa-i zic, dar am un bebe pe care-l alaptez. L-a umlfat rasul (cred totusi ca pe fond nervos).

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns romana_74 spune:

Sa aveti un sfarsit de saptamana placut si ne intalnim luni! Greturi moderate si sa fiti cuminti sa nu mancati mult...

ROMANA&MATEI(04.07.2003) si mai nou bb din burtica

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ioana75 spune:

didita, mersic pentru data. Mai, esti comica rau . Bine ca n-a facut atac de cord doctorul ala.

Weekend placut, fetelor! Eu o sa intru si in weekend pe forum.

Ioana

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns miflore spune:

Didita, i-ai facut-o doctorului!, ce simpatica ai fost! Cred ca s-o fi inverzit, se gandea ca poate nasti atunci, la el in cabinet...
Un week-end frumos, dragelor, cat mai linistit si fara de greturi si dureri!

Mihaela 8+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lidiamatei spune:

Pentru statistica:
lidiamatei UM 11.12.2004........DPN 17.09.2005

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns norina spune:

Didita cine ti-a zis tie DPN 7 oct?!?!?!daca ai avut UM 22 dec. Eu am UM 20 dec si DPN 27 sept, si dupa calcule si dupa doctori si dupa orice, ma rog...in jurul datei de 27, si tu esti doar cu 2 zile dupa mine si de unde DPN 7oct??Norina 8+

Mergi la inceput

lidiamatei, bine ai venit pe ! Sa ai o sarcina usoara si un bb sanatos!

Cristina - cge, sper sa mai intri pe la noi sa ne mai povestesti ce faci! Inca o data, iti urez sa ai parte de multa sanatate, cu toata familia!

Fetelor, acu muncesc la deschiderea capitolului urmator, vine imediat ...

Ioana

Mergi la inceput

Iaca si www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=43303" target="_blank">capitolul 9.

Fetelor, trebuie sa ne mai inmultim neaparat. M-am uitat la celelalte grupuri de , si sint cam 70 ... Deci, inca 20 de sa vina si la noi!!!

Ioana

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lidiamatei spune:

Multumesc mult pentru urari. Sarcina este relativ usoara, nu am multe probleme. Greturile sunt suportabile (uneori mai vars seara!!!), iar durerile in standarde.
Am facut echo transvaginala si am vazut numai sacul vitelin pentru ca puiutul avea 4+ asa ca prea multe nu se pot vedea. Analizele le-am facut si pe ele dar imi cam mananca fierul. Inr rest, in afara de o infectie urinara pe care medicul de familie o va trata nu mai e nici o problema. Saptamana viitoare ma voi duce la Prof.Luca (Polizu)pentru a doua consultatie (eventual echo). Voi vedea. Sunt la fel de activa ca intotdeauna, la serviciu muncesc pe rupte, numai ca uneori ma simt umflata ca un elefant.
Pielea e uscata ca si a celorlalte mamici (in special pe maini) dar inghit suc de portocale cat cuprinde (mai nou si compoturi).
Problema este ca simt nevoia sa ma tratez cu cate o bere!!! si nu prea stiu daca am voie...
Va sarut pe toate si va mai scriu si maine Lidia si bebe

Mergi la inceput