Die Schweiz-La Suisse-La Svizzera (6)

Raspunsuri - Pagina 5

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns miraklucker spune:

La multi ani!!!!de 8 martie, ziua noastra.
Sa fim iubite si sa avem multa sanatate!!!
si ...sa va distrati si pentru mine la petrecere. sa mai creasca puisorii si la anul nu mai ratez intalneala!!

MiraK

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns iren spune:

La multi ani va zic si io, cam cu-ntirziere, da tot mai bine decit deloc
Adela, cre ca sms-u l-a fericit pe Geo, asa-i? Io p-oma mi-am adus aminte ca e numaru lui, si nu al tau
Anita, multzam fain pentru versuri, mi-am adus si io aminte de bebelusie
Dane, cum e cu bebelina, esti ok?
Ieri a fost baba mea, si-a fost tare frumos afara
Beeeyy, io d-abia astept sa vina simbata!!

Iren dubla mamica Bogdanelu nazdravanu si Julia zbintuita

In caz de greturi si alergii la anumite persoane, se recomanda retragerea intr-un loc izolat si racoros si consumarea, in liniste, a patru- cinci lamii pe ora.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Adela spune:

Io sunt in urma cu somnul... asa incat si acum dormitez. Copilul meu imi face un program ca la armata.
Ieri am fost cu prietena mea in Raperswill. Copilul s-a jucat la un spielplatz si noi am mancat s-am beut (o cafea), cu alte cuvinte ne-am sarbatorit putin.
Voi?
da iren tu trimiti sms-uri lu`` george. Ti-am trimis pe email si numarul meu.

pompice,

Adela , mamica de Julia

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Danelutza spune:

Buna fetele, am fost la doctor, bebitza creste bine, se dezvolta normal, deci totul e OK. Problema e ca am facut analiza cu glucoza si mi-a iesit analiza zaharului cam mare, cica poate fi diabet in sarcina. Asa ca am plins destul de mult astazi, iar acum trebuie sa astept sa ma anuntze de la spital cind sa merg sa-mi faca mai amanuntzit analizele si sa vada daca e nevoie sa tzin regim. Si pe deasupra, cum eu sufar de constipatzie, mi-a spus doctorul ca am luat cam mult in greutate, deci cum azi am intrat in a 27-a saptamina, pina acum sint 9 kg. Frica mea cea mai mare e, se poate transmite diabetul la copil sau nu ?!
Scuzatzi-ma fetelor ca v-am innebunit cu problemele mele.
Va doresc la toate multa sanatate si avetzi grija de bebelushi.
Va pup dulce.

Daniela si micutza ISABELLA din burtica (DPN 15.06.2005)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lorelei_19 spune:

Astazi la 10.37 dimineata a venit pe lume prin cezariana cea care-mi va fi in curand finutza, Alessia Thea. A avut 3380 gr si 48 cm. Mama - Elisa e ok, iar bebica cica e tare dulcica. Sa traiasca micuta si sa creasca mare si sanatoasa, plina de noroc si sa dea Domnul sa apuc s-o si cunun. O cupa de sampanie virtuala la toate elvetiencele mele dragi in cinstea micutzei Thea

Mergi la inceput

Multzam, Julie, si tie o cupa de sampanie si ia un loc aici, sa ne sporovaim. Asha e, numele e superb.
Pup la toate

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Adela spune:

Draga Danelutza ai incredere in medici si totul o sa fie bine. Probabil ti se va prescrie un regim. Si apoi stai linistita ca stiu pe cineva cu diabet in sarcina care a nascut bebe sanatos.
Cat despre kg in plus, eu m-am ingrasat 10 kg in primele 4 luni si apoi inca 10kg. Medicul meu era disperat. Dar eu i-am spus ca am pofta de mancare de la vitamine si el m-a certat ca nu stiu sa mananc (si asa era. Mancam cate 1 ciocolata pe zi - ciudatenii de graviduta)

Lorelei> ce veste wow. Pe 8 martie mi-a scris elisa si mi-a trimis si niste poze.... si astepta cu emotii ziua de vineri (cand era programata la cezariana). Dar uite ca Alessia Theia s-a garbit putin. Nasico, sa-ti traiasca finuta: sa creasca mare si sanatoasa si, vorba ta, sa jucam si la nunta ei.
Iar Elisei ii voi transmite personal urarile mele.

pupici la toate,

Adela , mamica de Julia

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns pistachio spune:

danelutza,eu m-am ingrasat vreo 27 de kg in timpul sarcinii!(de la 52 ajunsesem la aproape 79!)si acum am 58.asa ca nu-ti face probleme!cat despre transmiterea diabetului la copil stai linistita ca nu o sa se intample!lore,sa-ti traiasca finuta si chiar ca are un nume frumusel!

alex 1 anisor
http://pg.photos.yahoo.com/ph/anitasteven2001/album?.dir=/9aec

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns carmelica spune:

Draga Danelutza,

Nu intra in panica. Acelasi lucru mi s-a intamplat si mie. Eu nu prea mancam dulce in timpul sarcinii, dar nu stiu cum s-a intamplat ca chiar inainte de analize am depasit masura. Dupa rezultatul care m-a speriat nu am mai pus gura pe dulce pana la nastere (dar am inlocuit cu fructe multe) si vreau sa-ti spun ca rezultatele la a doua serie de analize au iesit foarte bine.

Incearca sa mananci portocale in fiecare zi, oua fierte moi si sa bei lapte sau sa mananci branzeturi. E foarte important pentru bebe.

Sanatate multa si numai bine,

Carmelica

Mergi la inceput

Danielutza, uite ca n-am citit mesajul tau decat acum. Iti spune o experta in diabet sa nu-ti faci nici o grija. Cand am nascut-o pe Malina, am stat 4 luni in spital. tot atata- ba inca mai mult, a stat o tipa Dana, care avea diabet de ani de zile. Stand langa ea zi si noapte atata timp, am invatzat o multzime despre graviditatea la diabetice. Deci, daca Doamne fereste ai diabet, nu se transmite sub nici o forma si asta pentru ca-i fetita. Daca era baiat, existau toate riscurile, dar se stie ca pe linie de boli fetitele mostenesc pe tati si baietzeii pe mame. Deci nici o grija, Isa este bine.
Nu te speria, asha fac astia un tamtam si te baga in boale. tu stai linistita si incearca sa mananci multe fructe si legume (face bine la constipatie) si poate si cate-o plimbare de vreo juma de ora pe zi. Si lichide cat de multe.
Hai te pup si multa sanatate

Mergi la inceput