Mamici din Arad...??? (25)

Raspunsuri - Pagina 5

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns pufymic spune:

'Neata fetelor!

Clau,Alinush, are saracutul puroi in gat, de aia ii dau antibiotic, dar dupa numai 2 ture deja se simte mai bine si parca nu mai are asa multe secretii....ieri a fost tare marait....azi-noapte a fost jale ca a mancat de cel putin 6 ori.......iti dai seama ce obosita sunt eu acum....
Cum a reusit tatal tau sa-si taie degetul?

Flavia ce faza nashpa cu bonurile....le-ar trebui niste reclamatii la nesimtitele alea de vanzatoare!

Multa sanatate la Anto, daca mai vorbiti cu ea!

Pupici!

Ioana& Alesio, bāzucu' lu' mama si urlaciosu' lu' tata(08.10.2004)http://alesio.shorturl.com/

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns flavia ramona spune:

Mi-au trecut nervii. Al meu zicea ca de ce m-am enervat (el tot timpul e calm), dar cum sa nu ma enervez cand te trateaza ca si cand ele ar fi pus coada la pruna.

Oricum cu prima ocazie cand mai merg intreb de cand intru. Ca mie nu mi se pare normal, ori aia a inteles gresit ori sunt idioti.

Apropo si de ziridava, vreau sa spun ca acolo ele stau la discutii si
tu poti sa te tot fatai ca nu tebaga nimeni in seama.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Claudelu spune:

Sunt Libera ca pasarea cerului Mi-au plecat baietii la plimbare, asa ca eu am facut putina curatenie, am mai lasat si pe maine, ca nu am chef acum
M-ati intrebat ce a avut tatal meu...pai el e tamplar si mai lucreaza la un atelier asa din cand in cand...a vrut sa taie la circular ceva piese marunte...le-a taiat aproape pe toate doar ultima i-a sarit din mana si dejtu a alunecat si si l-a taiat pana in os...noroc ca n-a fost mai rau ca il taia jos El la mana stanga nu are decat 2 degete intregi, la dreapta are 2 taiate, dar nu de tot E expert in taieri

Ioana, ooofff ce rau imi pare de Alesio!!! multi de tot de la noi si sa se faca cat mai repede bine

Flavia, ai dreptate cu alea de la Ziri...daca n-ar avea sistemul ala de alarma, ai putea fura ca-n codru ca ele oricum nu-s atente...si ce ma dispera cel mai tare (am patit-o) de multe ori (unele) vorbesc cu tine pe maghiara, iar eu una nu stiu o boaba...m-am certat (vorba vine) cu o baba de la Ziri ca facea pe nebuna ca nu ma intelege

Claudia si Raul (01.04.2004)
Martie Aprilie 2004

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alinamoro spune:

Salutare fetelor.
Uf,ce obosita sunt! L-am trimis pe Dragos cu Calin la plimbare si eu am facut curatenie,am pus la spalat,am calcat... sunt terminata .Am cam tras chiulu' saptamana asta si acum am recuperat.

Ioana,imi pare rau de Alesio ca are puroi in gat. Sa-i treaca cat mai repede.

Clau,cum se simte tatal tau cu degetul?

Revin mai tarziu,ma duc ca incepe "Numai iubirea".

Alina & Dragos (2,5 ani)
pozici

Mergi la inceput

Acum imi face si diaree....
Pupici!

Ioana& Alesio, bāzucu lu' mami si bebelacu lu' tati(08.10.2004)http://alesio.shorturl.com/

Mergi la inceput

Ioana mare grija cu diareea!!! Bietii de voi prin ce treceti!! Sper sa se faca bine cat mai repede!!! bazucului!!!

Alina, ti-a placut "Numai iubirea"??? Mama ce bine a jucat victor si Alina!! Super!! Abia astept episodul de maine

Magda pe unde umbli?? Am vazut ca intr-o seara m-ai cautat pe YM, dar nu eram la calculator atunci, aveam ceva treaba...scuze!

Martie Aprilie 2004

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alinamoro spune:

Ioana,imi pare rau de Alesio,saracutul.Ii dai ceva si de diaree?

Clau,mi-a placut "Numai iubirea" tare mult.Intr-adevar ca a jucat foarte bine Alina si Victor,de fapt am observat ca Alina intotdeauna joaca foarte foarte bine.Da' ce ma enerveaza Oana Z.!!!!!!
Maine nu-l vad ca voi fi la nunta ,sa-mi povestesti si mie.Nu stii cand da reluare?

Alina & Dragos (2,5 ani)
pozici

Mergi la inceput

Alina, reluarea la episodu de maine ii luni de la 13 parca...asa ca ti-l povestesc eu pe PM, ca cu siguranta tu la ora ai esti la servici

Martie Aprilie 2004

Mergi la inceput

Salut fetelor!

Iarasi ne-am trezit cu noaptea-n cap ca a avut bazucu un acces de tuse de abia s-a linistit! Dupa aia iarasi mi-a tras o diaree...!

Alinush, pentru diaree i-am dat 1/2 plic de Smecta aseara, dar nu am vazut rezultate...inca...si il hidratez bine!

Clau, voi ce mai faceti?

Pupici!

Ioana& Alesio, bāzucu lu' mami si bebelacu lu' tati(08.10.2004)http://alesio.shorturl.com/

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns flavia ramona spune:

Saracutul de el. Sper sa se faca repede bine puiutzul tau.

M-a scos sotul meu la restaurant ieri sa papam asa ca eu i-am facut o surpriza... am facut gogosi. Cristina ai avut dreptate, sunt bune bune de tot si usor de facut. Am facut patru portii ca i-am chemat si pe prietenii nostrii la noi. Toti au fost de acord ca sunt super.

Mergi la inceput