Mamici din Arad...??? (25)

Raspunsuri - Pagina 11

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns maggda spune:

Fetelor am gasit un site cu imagini cu copii avortati,groaznic,cele slabe de inger sa nu se uite http://www.provita-craiova.com/copii%20avortati/index.html

Magda si Bianca

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alinamoro spune:

Salutare fetelor.
Acum mi-a venit si mie randul la calculator,a avut Calin mult de lucru si eu am luat o pauza.Macar am calcat ca se adunase destul de multe.
Am fost si noi pe la Billa acuma seara,era o aglomeratie de nedescris si am stat destul de mult pe-acolo,din cauza asta nu am vazut "Numai iubirea".
Clau sau Magda(stiu ca voi va uitati) va rog sa-mi spuneti si mie ce s-a mai intamplat.
Magda,am vazut toate pozele de la adresa data de tine,GROAZNIC!!!!
Ioana,ce face Alesio,e mai bine?
Mai citesc si eu pe-aici putin si merg la culcare apoi.Maine mergem la parinti si venim duminica seara.
Noapte buna.

P.S. Nu-mi merg emoticoanele!!!:((

Alina & Dragos (2,5 ani)
pozici

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns pufymic spune:

Ceau fetelor!
Azi nu am avut timp deloc sa intru pe net ca piticul meu ma solicita non-stop......numai la mine in brate vrea saracutul(e speriat de la cate intepaturi a suportat ....mi-e tare mila de el)Si noaptea trecuta nu a dormit decat in pat cu noi, cu sanul in gurita......cand incercam sa i-l scot sa-i dau suzeta se apuca de urlat.......si asa se prinde cu manutele de mine.........offfffff ca mor de mila lui!

Azi am fost din nou la control, si a zis dr. ca mai continuam cu tratamentul pana luni cand il vede iarasi........sper sa-i treaca odata ca nu mai pot......!

Clau, si eu am mai facut azi 2 portii de gogosi......super bune si rapide!

Ma duc sa dorm si eu un pic, ca nu stiu cum va fi bazucu meu noaptea asta.....sper sa doarma bine sa ma odihnesc si eu ca nu mai rezist in ritmul asta!

Pupici!

Ioana& Alesio, bāzucu lu' mami si bebelacu lu' tati(08.10.2004)http://alesio.shorturl.com/

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alina33 spune:

Salutare fetelor.Alina cistita nu mmi-a trecut definitiv dar nu mai iau pastile din cauza diareeii.M-a vindecat soacra-mea cu tuica.Cita tuica am baut......m-am si culcat dupa aia.Asa dureri de burta n-am avut niciodata.Sper sa ajung zilele astea la magazinul acela cu produse din plante sa intrb de ceva medicamente pentru cistita.Bineinteles ca am facut iarasi candida de la porcariile de pastile.
Dragos a cazut joi din patut.Nu stim cum.Eu insiram rufe si Daci era la calculator si numa a auzit buf.Saracutul asa speriat a fost.L-a controlat pe toate partile.La cap nu s-a lovit ca nu era rosu niciunde.Asa ca acum pina adoarme trebuie sa stau cu okii pe el, ca doar il pusesem la somn.
Ioana pupici lui Alesio si sper sa se faca bine micutul de el tare mi-e mila......
Si acum o veste buna.A nascut sora-mea!!!!Am o nepotica de 3,750 kg si 52 cm.E o grasunica si o mincacioasa si nu se satura ca inca nu i-a venit laptele la Lili.Asa ca e pe scandal micuta.In rest ea e bine,a nascut normal nu stiu cum a reusit sa ii puna 17 capse ca eu la operatie am numai 9.A zis ca nici nu vrea sa se uite.
Teaha a lasat-o balta si a pasat-o la Burciu in ultima saptamina.Ce oameni de nimic.Te duci si platesti consultatiile si daca trebuie sa nasti normal nu te mai baga in seama.Dupa ce a nascut a venit Burciu si i-a intrebat daca au rezolvat partea financiara.Cumnata-meu uitase banii acasa si a ramas interzis.A doaua zi a chemat-o jos sa ii dea banii.Lili a ramas socata.Astia ar trebuie filmati cu camera ascunsa si dati afara din sistem.Ti se face greata cind auzi.
Va pup si spor la mincat gogosi

Alina si bebe Dragos
http://www.inarad.ro/dragos

Mergi la inceput

Salut fetelor!

Alina la Dragos cel neastamparat.....bine ca nu a patit nimic!
Mai ce nesimtiti sunt medicii astia....m-a revoltat ce ai spus ca a patit sora ta cu ei!
Sa-ti traiasca nepotica!!!!

Bazucu meu doarme acum, ca azi-noapte iar n-a prea dormit...!

Ma duc sa fac ceva de mancare ca vine soacra mea la noi azi!

Pupici!

Ioana& Alesio, bāzucu lu' mami si bebelacu lu' tati(08.10.2004)http://alesio.shorturl.com/

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Claudelu spune:

Felicitari ALina pentru nepotica!!! Felicitari si surorii tale!!! Si multa sanatate nepotelei!!!
Offf, dar sora mea oare cand imi da o veste frumoasa?? ca tare se mai chinuie si ea si nimic
Hai ca ai reusit sa ma sochezi! Ce tupeu pe Burciu sa ceara asa pe fata Asta-i buna! Stiam eu ca Burciu e cam nesimtit, dar nu mi-am imaginat ca e chiar asa
Si 17 cusaturi?? EU am 7 si cezariana! Doamne dar ce i-au facut la biata de sora ta??

E grasunica nepotica ta si lungana!!!

Bine ca e Dragos bine, ca nu s-a lovit! Mie mi-e frica ca cat de curand Raul se intoarce cu curu in sus si rastoarna patu peste el, ca se agata de patut, in picioare fiind si se leagana, iar patu se misca de parca e gata gata sa se rupa

Si eu am facut candida saptamana asta si am luat niste ovule de la farmacie (nu stiu cum le cheama), au fost destul de scumpe 150.000 lei 6 ovule, dar dupa prima deja m-am simtit mult mult mai bine! Acum mi-a venit ciclu si cascada Niagara e copil mic si habar n-am ce sa fac, sa mai iau ovulele sau Nu (banuiesc ca nu)

Ioana, mi-e mila de bietul Alesio!!! si de tine, saraca de tine, prin ce ai trecut! Offf sa se faca bine odata ca-i pap curu cand il prind

Claudia si Raul (01.04.2004)
Martie Aprilie 2004

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alinamoro spune:

Salutare fetelor.
Am intrat si eu sa va scriu ca imediat plecam la Bihor.
ce vreme super e afara,parca e primavara! Bine ar fi sa vina primavara si sa nu mai fie frig.
Alina,felicitari pentru nepotica,sa va traiasca! Ma intreb ca taietura ia facut de ia pus 17 fire? GROAZNIC!!!!

Ioana,ma bucur ca Alesio e mai bine! Pupici!

P.S.Fetelor,nu stiu de ce nu-mi pot deschide pagina cu emoticoane,imi zice "error on page".Nu-mi place fara ele!!!

Va doresc un week-end placut tuturor!

Alina & Dragos (2,5 ani)
pozici

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Claudelu spune:

Ce liniste!
Mai fetelor v-ati uitat la emisiunea de pe ANtena "Geniali"?? A fost cu Florin Peirsic...Doamne ce am mai ras, a fost mortal...de un timp incoace ma cam plictisea omu asta, dar acum a fost de-a dreptu genial!

Alina cam tarzior si eu, dar va doresc week-end placut si vreme buna! Sa sti ca acum mi-e imi merge bine, merg si emoticoanele si culorile, tot

Claudia si Raul (01.04.2004)
Martie Aprilie 2004

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns maggda spune:

'Neata fetelor,chiar ca e liniste pe aici!
Alina 33 felicitari pt nepotica.
Ma ucide vremea asta,ce suparare nu mai vine primavara?!
Alina M. nu m-am uitat vineri seara la film ca am uitat ca pamantul si nici aseara ca au venit nasii la noi.
Ioana cum e Alesio?

Magda si Bianca

Mergi la inceput

Ceau fetelor!
Acum au plecat socrii mei, asa ca profit si mai intru si eu un pic pe aici...
Bazucu meu e mult mai bine azi!Sunt tare fericita ca rade din nou...Mai tuseste, dar mai rar, si inca mai are secretii dar e cu mult mai bine!
Clau, de-abia astept sa ne intalnim cu piticii!!
Magda, si eu m-am saturat de timpul asta urat......vreau sa vina caldurica sa iesim cu piticii la plimbare!!!
Alinush, cum a fost la Bihor?
Pupici!

Mergi la inceput