La France (30)
Raspunsuri - Pagina 4
![](images/user_woman.png)
geo spune:
Bravo DIDTA, ooo creste comunitatea....si eu si eu vreau.... Eh, dupa ce o sa mucesc macar un an sper sa fac si eu un baietel
La multi ani MARIA!!!
Otilia, pai tu esti invitatea mea la petrecere, ce grozav daca ai putea venii...
Ce serenade face Adelie la telefon fetelor, sa muriti de ras nu alta! O aude pe Otilia vorbind si ce mai canta si protesteaza ca vrea si ea sa ia telefonul...offf toate aveti cate o comoara numai eu nu ... ( exceptand comoara de barbat...
)...
http://community.webshots.com/user/jorjettoader20000
"In dragoste nu exista carpituri. Ori e un intreg absolut, curat, ori nu e nimic"I. Vulpescu
"Iadul este calvarul de a nu fi in stare sa iubesti" Dostoievki
![Mergi la inceput Mergi la inceput](icon_go_up.gif)
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/Mik/Mik.jpg)
Mik spune:
Inca o data, felicitari Diditei si sarcina usoara !
Cum spunea Otilia o sa facem club de mame eroine !
(Eu tot stau pe ginduri, abstract deocamdata, pentru bebe 4).
Ginduri bune pentru toate fetele din Sud si felicitari Michaelei !
Eu ma pregatesc miine pentru ultima zi (grea tare) dinainte de vacanta.
Oana mica, vezi bine ca profiti la maxim de bebe al tau, chiar daca e baiat. Off topic : mie imi plac mai mult bebe baieti caci se sterg mai usor.
Pupici si ginduri bune la toate !
Mik.
Maria I spune:
Saru'manutzele de urari, tuturor
Da' daca va spun ca de fapt mama nu-si mai aduce-aminte daca-s nascuta inainte sau dupa miezu' noptii, va distrati?
Adica asta o sa fie dilema vietii mele, sunt nascuta pe 17 sau pe 18?
Parca ar conta, important e ca sunt, pai nu? Ca nu stiu, zau, ce se facea omenirea fara asa o comoara?
Va multumesc din suflet tuturor si va doresc multa, multa, ce multa! toata sanatatea si fericirea din lume
Si, recunosc, eu chiar ca n-am nici un merit, da' mi-a crescut inima cand am citit despre victoria Michaelei! Ba chiar m-am impaunat in fata sotului, uite-asa!
Felicitari si sa fie-ntr-un ceas bun!
oana cretu spune:
Cred ca e adorabila Adélie...Tare mi-as dori sa va vad si eu copilsii la toate macar o data...
Ai dreptate,Mik, profit la maxim de mandretea mea de baiat. Dovada, ca am mai pus poze, cu nasicii de aseara si cu el azi, cand era in discutii cu mine...Nu se mai satura de vorbit acum, ca a invatat. Dar suntem topiti si eu si George.
Oana si Seb
(10.01.2005)
"Si maine mai este o zi..."
http://community.webshots.com/user/oanacretu
http://community.webshots.com/user/sebastiengrigore
Samsara7 spune:
Lulu, cand am zis in Coasta (cu majuscule) era un joc de cuvinte! Mai degraba pe Coasta (de Azur) ca mie nu imi place cand zicem PACA. Parca ar fi numele unei tesatorii...
Oricum ar fi, vant in pupa lui AC!
Geo draga, esti o entuziasta, ma molipsesti si pe mine!Am pus la inima cuvintele tale si iti multumesc pentru ele! Daca ma mai lauzi asa, o sa devin o increzuta, nu imi mai ajunge nimeni cu prajina la nas!
Dar uite ca am depus o candidatura undeva pe aproape (nu ca nu ar fi de lucru, dar mi-ar fi convenit clinica asta noua). O colega de-a mea a avut contractul deja vineri (CDI in 5 minute), eu am depus dosarul in mainile directorului ca si ea, si mi-a raspuns parca distant ca ma vor contacta. Asta era luni! Ieri a depus o alta colega de-a mea, si i-au facut si ei contract. E drept ca diplomele le avem vineri, si ca inca nu au dosarele scolare, cu notele si cu calificative, insa imi lasa un gust amar ; incep sa ma gandesc in paranoia mea ca fac angajari in functie de nationalitate! Caci e anunt mare in ziar, au nu stiu cate posturi vacante! Ma gandesc sa candidez pentru un post de noapte, se plateste bine . Dar trebuie mai intai sa termin lectiile de soferie (pe care nici nu le-am inceput, o voi face la intoarcerea din Romania).
Ei, nu e bai! Mai am o gramada de alternative, dar imi cautasem casa in preajma, m-ar fi aranjat clinica asta si ca profil si ca distanta de colegiul Ruxandrei.
Asadar ramane stabilit, vom face o petrecere si abia astept sa ne reunim, poate vor veni si noi membri in club.
Anul asta a fost teribil de greu si fiecare elev a lasat "des plumes" ! Multe casnicii destramate, desi avem o colega care se va marita curand!
Doi colegi care s-au indragostit din prima zi traiesc si ei o drama! Sunt tineri, visau casatorie, copii! Ea a aflat in vara ca are un cancer si din pricina constrangerilor pe care le implica anul scolar, absentele care trebuiesc recuperate pentru a da examenle de diploma, a refuzat sa se opereze! Acum dupa ce a dat exemenul practic medicul i-a spus ca nu mai are de ales! I-au facut histerectomie totala, la 24 de ani. In plus trebuie sa redea examenele amandoua (asa e regula daca nu are stagiile complete, iar ea a lipsit 2 saptamani) in a doua sesiune. Iubitul ei a facut o criza de isterie la petrecerea de sfarsit de an (eu am fost cea care a primit din belsug un pahar de cafea in plina figura), s-a iscat o bataie in toata regula. Ne-a lasat un gust amar tuturor, dupa masa festiva, fotografii, felicitari, pupaturi, ne-am trezit improscati de invective. Chestia este ca nu au spus nimanui nimic, s-au inchis in durerea lor si cand buboiul a spart, s-a intamplat ce s-a intamplat! Probabil ca fericirea celorlalti a fost teribil de suportat, ceea ce e de inteles.
O alta drama de care am aflat ieri, a fost ca una din colegele dintr-o alta clasa a fost parasita de sotul ei si a ramas singura cu trei copii! Stiti ce a facut? Si-a facut hara-kiri!Sotul ei a fost prima si singura ei iubire, intre timp a aflat ca o insela pe toate drumurile.
Acum e in afara de orice pericol insa a fost intre viata si moarte; a ramas cu sechele grave caci si-a taiat o parte din stomac, ficatul si are si pancreasul atins.
In toate aceste drame profesorii nostri s-au implicat emotional, personal, intr-un mod admirabil. Au fost cu adevarat o familie pentru mare parte dintre noi si reusita mea le-o datorez si lor! Caci incurajarile, cuvintele calde, prietenia pe care ne-au acordat-o au fost de mare pret. Nu m-am simtit nicicand atat de fericita ca eleva, in ciuda greutatilor aferente vietii scolaresti.
Luni am intampinat noii elevi, care ne priveau cu gelozie, mai ales ca am fost prezentati ca fiind o promotie exceptionala. Este multa tristete in randul profesorilor de cand am incheiat anul scolar! Vineri au organizat o petrecere la restaurant pentru noi, cei care am reusit sa luam diploma de stat.
In ce ma priveste am fost tocata marunt la cap sa continui studiile, sa devin infirmiera si sa vin sa predau la scoala mai tarziu. Trebuie sa stapanesc limba perfect pentru asta, altfel nu as avea curajul sa stau la catedra. Ma tenteaza teribil planul acesta, desi imi trebuiesc cativa ani sa ajung la liman! Deocamdata e prea devreme, nu imi fac planuri ca tiganul. Dar, de ce sa mint, e frumos sa visez la asta! Pacat ca am pierdut atatia ani rumegandu-mi neincrederea si blazandu-ma.
Nadia, iti doresc curaj si sper sa ai parte la scoala de o experienta la fel de frumoasa ca a mea! Nu ma indoiesc ca ai capacitati extraordinare, trebuie doar sa ai incredere in tine ( vine cu timpul, si eu am suferit de boala aceasta).
Michaela
http://community.webshots.com/user/samsara7
Samsara7 spune:
Maria draga,LA MULTI ANI!
Si Diditei ii urez o sarcina usoara, un copil reusit si sanatos , o nastere fara probleme! Sper ca nu ne tii, nici tu nici Nadia, cu ochii lipiti pe computer cum s-a intamplat in "cazul Oana", care ne-a pus pe jaratic si nu se hotara deloc sa ni-l arate pe Seb!
Michaela
http://community.webshots.com/user/samsara7
didita spune:
Multumesc mult pt gandurile bune! Suntem amandoi (taticul si cu mine) f incantati. A inceput deja sa bata campii la burta mea.
Despre tinutul cu sufletul la gura nu stiu ce sa va spun, ca la primul copil am depasit de 4 zile termenul si la al doilea m-au declansat in saptamana 42 aroape trecuta asa ca...
Otilia, inca nu s-a pus problema agrementului de assmat, si sincer nu stiu daca o sa ma mai incurc imediat dupa cu alt copil. Oricum la noi spatiu este amenajat pt 4 copii deja deci... Nu stiu cum o sa fac cu fetita de care am grija pt moment. mai precis ce-o sa zica parintii. Nu i-am anuntat inca (dar stiu abia de ieri asa ca...)
lu.more spune:
Felicitari, Didita, ce veste frumoasa! Sarcina usoara!
La multi ani, Maria, azi sau maine, ce conteaza?
Michaela, daca citeai cu atentie mesajul meu iti dadeai seama ca mi-am dat seama despre ce-ai vrut tu sa intelegem cand ai spus ce-i spus. Mai clara de-atat nu pot sa fiu
Deci maine e ziua cea mare? Esti tanara diplomata? Din tot sufletul, bravo! Fii optimista, vei gasi un contract asa cum meriti, ai sa vezi! Si nu inceta sa visezi!!!
.................................................................................Dragii de noi
.................................................................................
« C’est une grande folie que de vouloir être sage tout seul. »
La Rochefoucauld
nadine2004 spune:
Felicitari, Didita, pt sarcina! Ce ma bucur ca nu sunt singura pe aici cu bebic in burtica! Sa fie intr-un ceas bun!
Miha, merci pt incurajari! Si inca o data FELICITARI pt diploma! E o mare realizare!
La multi ani, Maria! Sanatate si fericire iti doresc! Nu am inteles, te-ai lamurit sau nu cu actele si toate demersurile, ca iti propusesem sa-ti dau mai multe detalii, fiind noua in drumul asta!
Sa-mi spuneti daca reusiti sa intrati pe:
http://fr.pg.photos.yahoo.com/ph//my_photos
unde sunt pozele de la eco!
nadine2004 spune:
se pare ca nu
dar aici?http://fr.pg.photos.yahoo.com/ph/nadvin2003/album?.dir=6555&.src=ph&store=&prodid=&.done=http%3a//fr.pg.photos.yahoo.com/ph//my_photos