La France (30)
Raspunsuri - Pagina 2
oana cretu spune:
Fetelor, m-am decis, am facut ultima incercare cu Seb, l-am pus calm la san, a supt un pic, era incantat, si nici dupa cinci minute a inceput sa se agite, sa urle, sa nu mai vrea sanul, am verificat daca laptelee cauza, nu, lapte curgea. Asta e, nu mai suport psihic, mi-e sa nu fac vreodata vreo criza mai mare de nervi, asa ca prefer sa ma opresc aici. Am sa incerc sa trag mai des cu pompa sa nu pierd laptele, dar san nu-i mai dau. Am sa-i spun pediatrei azi ca ma opresc aici, lui Seb nu-i place i cu asta basta. Nu am vazut asa copil niciodata de fiecare data cand ii bagi sanul in gura sa urle si biberobul sa-l ia. Asta e numai lenea, am incercat sa-l schimb, nu am reusit, prefer sa renunt decat sa ma enervez pe el de fiecare data. Nu de asta l-am facut, l-am facut sa-l iubesc si daca pe el biberonul il linisteste merg pe calea asta. Asta e, nu am stiut cum sa il iau. In fine, ma opresc, ca trebuie sa plecam la dr si nu vreau sa ma duc cu ochii umflati de plans.
Lulu, bine ai revenit! Vorbim noi!
Geo, cand ai trimis pachetul, ca tocmai am primit felicitarea pentru Seb, pachetul nu? Merci din suflet si pt urari si pentru pachet!
Oana si Seb 
(10.01.2005)
"Si maine mai este o zi..."
http://community.webshots.com/user/oanacretu
http://community.webshots.com/user/sebastiengrigore
Mik spune:
Salutare, fetelor !
Bine te-ai intors, Geo !
Sa va povestesc de pe la mine : ninge si nu se mai opreste, mai rau e ca bate vintul pe deasupra. Ieri am putut merge la serviciu, am condus pe zapada chier si in oras. La intors ieri seara am circulat bine pina aproape de casa nu era deloc dezapezit, asa ca am lasat masina la vreo 500m de casa si i-am dus pe rind in brate acasa. Mi-e lehamite ! Astazi nu m-am dus la serviciu si nici baietii la scoala.
Stau si lucrez acasa (cica !).
Alte ispravi : de ceva timp am tensiunea foarte mica si-mi da ameteli, iau tratament dar fara mare efect. Nici sa ma enervez nu pot caci ametesc mai rau.
Termin cu vaicareala ! de lunea viitoare voi fi in vacanta o saptamina. Abia astept.
Cu drag la toate.
Mik.
Corina spune:
Oana iubita,nu iti mai face singe rau!!Daca tu deprimi si te enervezi,mai bine o lasi balta!!Sa nu crezi ca esti singura!!!
Anna facea la fel,inca de la maternitate,o invatasera cu biberonul si cind o puneam la sin urla!!Am muls laptele si i-am mai dat in biberon,dar pina la urma am renuntat pentru ca incepusem sa deprim iar barbatu-meu a zis STOP!!!Decit asa,mai bine cu biberonul si linistite amindoua!!!
Fa asa cum simti tu ca e mai bine pentru amindoi!!!
Pupici
Corina si Anna nazdravana!!
oLo spune:
Fetele, avetzi cumva idee daca pentru dosarul de naturalizare conteaza (mult, putin, ceva acolo) recomandari (pozitive evident) din partea sefilor, clientilor (din domeniul public, gen prefecturi, primarii, consilii generale samd). Sa stiu daca sa ma apuc de colectzie.
WE asta l-am avut pe Doudou la noi. Doudou e mascota clasei la Emma la gradi (cred ca toate scolile fac chestia asta). A trebuit sa scriu o compunere despre cum a petrecut Doudou la noi. Emma a avut o contributzie importanta la compunere, asa ca la scoala a putut povesti ce scrie acolo ;) Am primit felicitari de la maîtresse si vrea sa fotocopieze compunerea s-o dea si la alte clase :D Sper ca n-am facut prea multe greseli de ortografie :))
Poze cu Emma si Doudou vedetzi la emma.staicu.free.fr
Oana, pacat sa renuntzi la alaptat. Nu mai te mulge ca n-are rost. Mai persevereaza macar o zi-doua!
Otilia, cum e cu 2 copilasi? Cand incepe Adelie gradi, mai capetzi agrement pt inca unu? J ce mai face?
Mik: nu cumva din cauza curei de slabire ti-a scazut si tensiunea??? Ai grija mare!
Eu sunt pe a doua saptamana fara cafea! Si vreau sa zic ca ma simt MINUNAT! Am decretat NU MAI BEAU CAFEA!!!
Geo: Bine ai revenit in Frantza! Fain de tot cum s-au aranjat lucrurile.
Mihaela
www.desprecopii.com/info.asp?id=512" target="_blank">Anaïs
& www.desprecopii.com/forum/topic.asp?ARCHIVE=true&TOPIC_ID=19303" target="_blank">Emma 
lu.more spune:
oLo, recomandari de acest gen nu pot decat sa faca impresie buna. Sunt utile. Strange-le sa le ai acolo, si pe urma vezi cum decurge discutia.
Daca-mi amintesc bine, in discutia pe care am avut-o la inaintarea dosarului am fost intrebata, intre altele, daca fetita se simte bine aici, daca la scoala totul merge bine, daca nu are probleme de adaptare. Pe vremea aceea era inscrisa intr-un club sportiv. Faptul ca facea o activitate care-i placea a facut impresie buna, iar doamna care ma interoga mi-a spus, chiar, ca e foarte important pentru cei care studiaza dosarul mai departe. Eu ceream, insa si naturalizarea fetitei in acelasi timp cu mine. La dosar nu am avut, insa, nici o hartie oficiala de la club. Totul a fost bla-bla, dar se pare ca daca li se pune lor, verifica veridicitatea celor spuse.
Pozele cu Doudou nu reusesc sa le vad cu nici un chip.
Mik, era sa zic sa bei o cafea in plus cand simti ca ai tensiunea mica, dar mi-e sa nu sara oLo cu gura... Sanatate!
Eu una nu renunt la cafea, in schimb o raresc cu tigarile. Cafea, deocamdata, mai beau (una, dimineata, deci nu abuzez)
.................................................................................
Dragii de noi
.................................................................................
« C’est une grande folie que de vouloir être sage tout seul. »
La Rochefoucauld
oLo spune:
pozele cu Doudou http://emma.staicu.free.fr/Photo_Gallery/index.php?spgmGal=Doudou poate merge asa
cat despre cafea: eu n-am nika contra ;) Numa' ca io la servilici beam cafea d'asta de la masina de cafea (e char langa biroul meu) ajunsesem sa beau 3 cafele din astea pe zi. Seara eram o carpa. Si ma sintzeam f f rau. asa ca am zis stop. Ies cu colegii la... un pahar de apa :D. Cafeaua, daca-i buna, nu-mi face rau. Dar NU MAI VREAU SA BEAU DELOC!
Cam asta-i cu cafeaua.
Din cate stiu, naturalizarea se cere pentru toata familia. Ca daca as cere numa' pt mine, ar bate la oki :D hartiile de recomandare, bineintzeles ca vor fi oficiale(cu en-tête si stampila). Deja am intins antenele :D
Mihaela
www.desprecopii.com/info.asp?id=512" target="_blank">Anaïs
& www.desprecopii.com/forum/topic.asp?ARCHIVE=true&TOPIC_ID=19303" target="_blank">Emma 
lu.more spune:
Ce mandrete de copchil!!!!
(ca altceva nu poci sa spui!)
Frumoasa fooooc, Emma, o dulceata!
Dragii de noi
« C’est une grande folie que de vouloir être sage tout seul. »
La Rochefoucauld
lorena_andreianu spune:
Fetele, poate va intereseaza un program de vorbit pe net... Am incercat si cu Romania si merge! Programul trebuie instalat (gen YM sau MSN), trebuie un ID, si, desigur, microfon. Se pot scrie si IM. Telefonia nu am incercat-o (este cu plata).
Link aici: www.skype.com
Pupici
si
Miron Radu (06 oct. 2004)

oana cretu spune:
Olo, tu vrei sa ma imbolnavesti si tu cu fetele tale sau ce? Sa stiti ca declar CA SUNT GELOASA PE TOATE, CA AVETI FETE
. Ce mari au crescut de anul trecut...Sa fie sanatoase. Nu pot sa mai perseverez deloc, ca, Seb nu are nici o vina, daca nu ii place si plange cu lacrimi de crocodil, eu ma enervez, ce vina are el ca eu am facut ce a zis dr sa-i dau complement sa se ingrase? Nu merita un ingeras asa mic sa se enerveze, sa urle si eu la fel. Nu mai pot! In loc sa petrec clipe placute cu el cand e treaz urlam amandoi.
Corina, m-ai mai linistit sa sti, spunandu-mi ca nu sunt singura. Te pup dulce! Si pe Anna pe nasuc!
Mik, multa sanatate, pui, si sa sti ca ma gandesc la tine si la puii tai. Imi pare rau pentru ce ai indurat aseara.
Oana si Seb 
(10.01.2005)
"Si maine mai este o zi..."
http://community.webshots.com/user/oanacretu
http://community.webshots.com/user/sebastiengrigore
geo spune:
Olo, bravo, eu nu mai beau cafea de 2 ani... In facultate eram cu stacana si intr-o zi mi-a venit rau... si am zis ca tb sa ma opresc de tot. Chestia e ca acum NU POT sa beau, imi place mirosul dar gustul...beah, si barbatul meu are o masina smechera de facut cafea de pune niste pastile cu diferite arome, comandate de pe net de la nesscafé, face cafea "la presiune" ... dar cafeaua tot cafea e, indiferent de aroma...asa ca am termiat cu ea...:)))
LORENA, skype-ul este f bun, il stiu demult. Vorbesc cu fratele meu asa, dar trebuie sa ai o conexiune buna la net si tu si persoana cu care vorbesti...altfel se aude cu intarziere...
Oana scumpo, ti-am trimis felicitarea pt Sebi odata cu pachetul...si adresa am copiat-o de pe pachet pe scrisoare deci sigur e buna...
Cat despre copii, pai daca fac eu fata facem schimb ca tare imi doresc un baietel...eh, draga mea sa avem copii sanatosi, asta e important! Sa vezi cate bucurii o sa iti aduca Sebi incat o sa uiti ca ti-ai dorit o fata si apoi, e mai bine sa ai doi, asa ca peste un an poti sa mai incerci odata...![]()
![]()
![]()
Andiaroro, merci, o sa intreb de tarate la magazin.
Pupici tuturor
http://community.webshots.com/user/jorjettoader20000
"In dragoste nu exista carpituri. Ori e un intreg absolut, curat, ori nu e nimic"I. Vulpescu
"Iadul este calvarul de a nu fi in stare sa iubesti" Dostoievki