azi noapte am constatat cu stupoare ca al meu calorifer din camera picura...
ma intreb ce e de facut? Ca am de gand sa le schimb pe toate dar sa pastrez incalzirea comuna..pentru ca la noi NU se pot monta centrale.
voi cele care atzi schimbat calorifere cum atzi procedat? cu ce firma le atzi montat pe cele noi si cum atzi scapat de cele vechi?
cam cat v a costat?
danna2002
Am schimbat recent caloriferele, in ianuarie.
In primul rind ne-am dus in Valea Cascadelor si am luat caloriferele, de aluminiu. Cei de la magazin ne-au facut un calcul in functie de suprafata, citi elementi avem nevoie. Si ne-au dat si tot ce trebuie (robineti, coturi, pexal, etc). prin urmare operatiunea a fost facuta de sotul meu si un vecin.
De cele vechi am scapat cind am auzit niste tigani in spatele blocului strigind dupa fier vechi Ni le-au luat de la usa si am scapat de ele, ca erau grele si nu s-a cocosat nimeni sa le duca pina jos la ghena.
Costul a fost doar la materiale, adica la calorifere si tot ce-a mai fost nevoie pe linga ele. La 3 calorifere (unul de 10 elementi, unul de 5 si unul de 4) ne-a costat undeva pe la 10 milioane cu totul.
Gabitza si bebe Andrei Stefan DPN 31.05.05
Cele vechi le dai la fier vechi.
Cele noi , ia-le cu 2 panouri radiante, iti spun din proprie experienta ca nu conteaza firma, asa ca nu te lasa aburita ca sunt italienesti sau mai stiu eu ce natie. Ia turcesti ca-si fac treaba foarte bine. Eu am luat din praktiker.
Ca montaj, se cere in jur de 1000000 / calorifer.
http://community.webshots.com/user/simonabb