Meniu de nunta

Raspunsuri - Pagina 8

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Darria spune:

Eu nu m-a pricep la meniuri, dar cred ca e foarte bine. Daca vrei, la cafea, poti pune si ciocolata. Si noi vrem inghetata la masa
Noi o sa mergem peste 2 saptamani la restaurant sa discutam.
Ai grija la portocale - eu in ultima vreme am nimerit fie acre fie seci, fara zeama. Indiferent de unde le luam nu mai erau dulci si zemoase, poate sunt eu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns pisu_miau spune:

Mie mi se pare cam saracacios aperitivul. E bine sa fie mai bogat sa stii! Am fost acum 2 sapt la o nunta si dupa ce am stat de la 4 cand am plecat de acasa, biserica, poze, drum, pana la 21 cand au servit aperitivul (la 20 am ajuns la rest), deja imi era f foame si dupa ce ca nici nu mi-a placut tot ce era in farfurie, nici nu aveam de unde alege.
Sper ca nu te-am suparat, oricum cred cxa mai ai timp sa adaugisau sa modifici, nu?
Pupici

Pisu_Miau

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns m_monique spune:

noi am avut nunta sambata, 11 iunie. meniul nostru de nunta a fost:
1. aperitiv : 2 buc. rulada din carne de pui cu legume (delicioasa), 1 rosie umpluta cu pasta de branza, 1 ardei umplut cu salata de morcovi cu telina, icre de crap, pastrama de porc, bacon.
2. salau cu cartofi natur, la care lamaia era imbracata in tul (o idee foarte buna, pentru ca nu cadeau samburii, dar in acelasi timp dadea si o nota de eleganta)
3. cordon bleu din piept de pui cu sote de ciuperci
4. ceafa de porc la gratar, 2 mici si 1 carnacior la gratar, cu cartofi prajiti si salata de varza cu morcovi.
la acest meniu s-au adaugat 2 cafele, si a costat 26 EUR.
noi am dus de acasa bauturile aperitiv, vinul, sucurile si tortul.

portiile au fost generoase, incat invitatii au inceput sa spuna: iar mancam?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Degetzel spune:

Si parerea mea este ca la noi nu merge ideea cu bufetul suedez. Eu la nunta nu am vrut sa pun bauturile pe masa, ci am organizat un bar, iar un waiter era asignat la fiecare masa rotunda de 10 persoane. De asemenea pe masa erau meniuri cu bautura ce poate fi servita la bar sau ceruta ospatarului. SI nu va inchipuiti ce scandal au facut "unele" rude... Ca de ce nu avem bautura la nunta??? Ca ce e aia sa nu ai tu sticla pe masa si sa-ti iei cand vrei ??? Le-am explicat ca pot sa-si ia cand vor, atat cerand ospatarului (care pentru asta era acolo, sa le umple paharul), cat si mergand la bar, dar au fost tare imbufnati la inceput ....

Numai cei tineri s-au simtit super cu metoda asta. Li s-a parut mai practica si mai "estetica". Va dati seama cum arata pe o masa rotunda daca puneam o sticla de whisky, una de campari, tuica, vin alb, sucuri naturale de portocale, de grepfruit, cola, fanta, apa minerala, plata, cosuletul cu fructe, sfesnicul, farfuriile si cate 5 seturi de tacamuri .... [:O] !!

http://community.webshots.com/user/roxanadobrin

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns m_monique spune:

Noi am pus la inceput pe masa bauturile racoritoare si apa minerala.
pentru bauturile aperitiv am organizat un fel de bar. oamenii cereau chelnerilor, iar acestia luau bauturile in pahare si le serveau la mese.
la peste a fost adus vinul. cam o sticla de vin la 4 persoane. cand se termina o sticla se aducea alta, care era rece.

http://photos.yahoo.com/micumonica

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Hirondella spune:

Darria , nu stiu cat de buna este ideea cu inghetata ...gandeste-te ca nu toata lumea o agreeaza si ce oribila va fii cand se va topi si va ramane asa pe mese ...bhe...cel putin asa e viziunea mea in aceasta privinta ...dar daca tie-ti place e ok ...

Cunoaste-te pe tine insuti !

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Oana T spune:

Sa va spun ce meniu voi avea eu la nunta...poate va mai inspirati...
Gustare rece: Rosie cu salata de vinete
Rulou de sunca cu salata a la Rouss
Papiote de ficatei
Tartine cu caviar
Frigaruie Cheese Mix
Frigaruie Exotic
Rulada de carne Mozaic
Rulada de carne cu caise
Gustare calda: File de salau cu sos de capere
Rizotto si brocolli
Fel principal: Cotlet de porc Surprise
Cartofi Chateaux
Bouqetiera de legume
Salata de varza cu rosii
Fel principal: Sarmalute in foi de varza
Mamaliguta, kaiser si ardei iute
Desert: Tort

Bineinteles, fructe, saleuri, prajituri la plecare si multa, multa bautura

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns majaginn spune:

Fetelor, va scriu si eu cam ce ne-am gandit noi sa contina meniul nostru, dar inca nu suntem convinsi....Poate ma mai sfatuiti voi!

Am scos sarmalele din meniu si din aperitiv am incercat sa facem ceva mai exotic cu fructe, ce parere aveti? La felul principal de carne- suntem in dilema, nu prea stim exact ce sa luam.

meniul asa cum arata el aici ne costa cam 1.000.000, fara bautura deci. E cam scump si cam sarac meniul, sau ...ce parere aveti?


1. Aperitiv
Tartină icre manciuria
Pepene cu suncă
Dobos cu suncă si cascaval
Ruladă de curcan cu fructe
Camembert
Rostbeaf pe pat de portocala
Biscuiti sarati
Sparanghel (fiert, 2 bucati)
Cateva boabe de strugure (in loc de castraveti si rosii)

2.Peste
File de şalău cu sos meuniere cu Legume asortate …………………………………………
Sau : Medalion de somon gril cu legume asortate


3.Supă rasol de găină cu tăiţei

4. Felul de carne
Steak Senator
Piept de pui la grătar
Cartofi gratinati
Salată de varză albă
Pâine
Sau- In loc de Steak Senator si pui la gratar – ne-am gandit la:
Cotlet împănat si Cordon bleu de pasăre





maja, bride2be
www.nuntanoastra.com
http://community.webshots.com/user/ginmseb

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Oana T spune:

Majaginn, ai facut foarte bine ca ai scos sarmalele.
Meniul tau mi-a placut foarte mult..e deosebit. La felul de carne as alege cotletul impanat si gordon bleu de pasare, sunt 2 feluri foarte gustoase (am incercat), diferite, se completeaza reciproc, unul fiind carne simpla, iar celalalt carne umpluta cu bunatati.
Am uitat sa-ti spun ca eu am fost la H. Senator in aprilie la un congres si mi-a placut. Gradina e minunata, dar din pacate in acea zi a inceput o furtuna, deabia m-am intors acasa, iar apoi au inceput inundatiile...ai auzit si tu. Oricum daca as sta in Tm. as veni gura casca sa va vad, dar noi in 29 ne vom intoarce din luna de miere.
Te pup, Oana.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns majaginn spune:

Oana: meniul tau suna grozav de bine, cat de costa? am impresia ca ai foarte multe si diferite meniuri....

Noi am scos sarmalele si tot la 1 000 000 lei suntem fara bautura...hm...cum sa facem??

maja, bride2be
www.nuntanoastra.com
http://community.webshots.com/user/ginmseb

Mergi la inceput